- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
hi, kekü meg minden
szoval egybol egy karacsonyi ajeszes kerdes. gyerek kapott egy minecraftos ebreszto-ora+lampa kombot. ilyen kinai tejfolos doboz kvality iszonyat tularazva, nyilva nem en vettem.szoval az egesz usb-rol megy, de csak annyiban, hogy onnan szedi a tapot. viszont semmibackup nincs benne, kihuzasnal azonnal elfelejt mindent.
gondoltam teszek bele egy nagy kondit, ha par percig birja mar jo. hely van benne.
ami a nehezseg, hogy van benne ez a lampa funkcio, egy ledes cucc. a kondit ez gyorsan leszivna ha nem kapcsolja ki kihuzas elott.
masik opcio, hogy teszek bele par cerka elemet. mikent lehet azt megoldani hogy amig fel van dugva addig ha lehet ne meritse az elemeket. nyilvan egy dioda kell ele, hogy ne kapcsoljam szembe.
a kondi annyibol szimpibb hogy kell szetszedni ha lemerul mint az elem eseten.
mikent lenne erdemes bekotni, ha nem akarom hogy az usb aljzatot nagyon lekuldje egy nagy aramfelvetel. az elem meg azert lenne jo mert elmegy szoloban is egy jo darabig.
barmi otleteles/tanacs jol jonne, amivel nem kell tul sokat melozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest