- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
hi, kekü meg minden
szoval egybol egy karacsonyi ajeszes kerdes. gyerek kapott egy minecraftos ebreszto-ora+lampa kombot. ilyen kinai tejfolos doboz kvality iszonyat tularazva, nyilva nem en vettem.szoval az egesz usb-rol megy, de csak annyiban, hogy onnan szedi a tapot. viszont semmibackup nincs benne, kihuzasnal azonnal elfelejt mindent.
gondoltam teszek bele egy nagy kondit, ha par percig birja mar jo. hely van benne.
ami a nehezseg, hogy van benne ez a lampa funkcio, egy ledes cucc. a kondit ez gyorsan leszivna ha nem kapcsolja ki kihuzas elott.
masik opcio, hogy teszek bele par cerka elemet. mikent lehet azt megoldani hogy amig fel van dugva addig ha lehet ne meritse az elemeket. nyilvan egy dioda kell ele, hogy ne kapcsoljam szembe.
a kondi annyibol szimpibb hogy kell szetszedni ha lemerul mint az elem eseten.
mikent lenne erdemes bekotni, ha nem akarom hogy az usb aljzatot nagyon lekuldje egy nagy aramfelvetel. az elem meg azert lenne jo mert elmegy szoloban is egy jo darabig.
barmi otleteles/tanacs jol jonne, amivel nem kell tul sokat melozni
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Kutya topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 256GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest