Új hozzászólás Aktív témák

• FireKeeper

nagyúr

válasz #22145024 #40520 üzenetére

nyilván nem IC szint alá akarok lemenni, de azt sem szeretném ha csak megveszek egy komplett, felszenzorozott, felprogramozott cél eszközt és összekötözgetem. legós hasonlattal élve az csak annyi lenne mint ha megvennék egy ilyen téma-kit-et, én viszont ténylegesen a legó kockákból (IC-k, diszkrét alkatrészek, saját NYÁK-on) szeretnék építkezni.

az meg hogy szakdogának lenne, igazából csak odaböfögtem, szakdogának vihetem tovább ezt a mostani ötletemet is, bár igazából mindkettő egy "mikrokontroller köré épített valami", aztán most az, hogy az a valami kártyákat olvas le és ajtót nyit, vagy koordinátákat olvas be és motort vezérel, igazából édesmindegy. ha nem is szakdogának, akkor meg saját garázs-projektnek.

mindenesetre köszönöm az intelmeid, el fogok még ezen a témaválasztáson többször is gondolkozni, először ezt a mostani félévet kell még túlélnem és csak utána tervezgetni a következőt :R

darvinya: hát én is néztem egy nagyot mikor megkaptam a tanszéktől a számlát 10+ ezer forintról amit két darab, kb 5x8 centis nyákért elkértek, amin ráadásul se felirat, se forrasztásgátló réteg se volt. bár van egy olyan érzésem hogy abból a panel meg az anyag volt max 2-3 ezer forint, a lényegi dolog a gyártófóliára ment el (amit egyébként szintén megkaptam hogy ha után kell gyártani olcsóbb legyen).

amúgy a többi ilyen maszek-panelgyártó is ilyen durva árakkal dolgozik egyedi megrendelésekre?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés