- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
#22145024 #40520 üzenetére
nyilván nem IC szint alá akarok lemenni, de azt sem szeretném ha csak megveszek egy komplett, felszenzorozott, felprogramozott cél eszközt és összekötözgetem. legós hasonlattal élve az csak annyi lenne mint ha megvennék egy ilyen téma-kit-et, én viszont ténylegesen a legó kockákból (IC-k, diszkrét alkatrészek, saját NYÁK-on) szeretnék építkezni.
az meg hogy szakdogának lenne, igazából csak odaböfögtem, szakdogának vihetem tovább ezt a mostani ötletemet is, bár igazából mindkettő egy "mikrokontroller köré épített valami", aztán most az, hogy az a valami kártyákat olvas le és ajtót nyit, vagy koordinátákat olvas be és motort vezérel, igazából édesmindegy. ha nem is szakdogának, akkor meg saját garázs-projektnek.
mindenesetre köszönöm az intelmeid, el fogok még ezen a témaválasztáson többször is gondolkozni, először ezt a mostani félévet kell még túlélnem és csak utána tervezgetni a következőt
darvinya: hát én is néztem egy nagyot mikor megkaptam a tanszéktől a számlát 10+ ezer forintról amit két darab, kb 5x8 centis nyákért elkértek, amin ráadásul se felirat, se forrasztásgátló réteg se volt. bár van egy olyan érzésem hogy abból a panel meg az anyag volt max 2-3 ezer forint, a lényegi dolog a gyártófóliára ment el (amit egyébként szintén megkaptam hogy ha után kell gyártani olcsóbb legyen).
amúgy a többi ilyen maszek-panelgyártó is ilyen durva árakkal dolgozik egyedi megrendelésekre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged