Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Nézd, egy biztos: a mindig éppen halódó merevlemezről pánikszerűen továbbmenteni nem több, mint tűzoltás. Én erre válaszoltam az illetőnek. Aki ugyebár azt írta be, hogy ez az ő "módszere". Ez nem módszer, mint írtam, hanem hazárdjáték. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy mi a félprofesszionális, ipari és a házi adatmenedzsment közötti különbség, mivel volt alkalmam installálni és karbantartani is mindenféle rendszert (kisebb cégeknek szerintem én telepítettem Magyarországon először DVD-RAM alapú archiváló rendszert, és ez erősen az ezredforuló környékén volt még). Egyáltalán nem állítottam be a home RAID megoldásokat egyetlen és üdvös megoldásként sem, én is a fizikailag szeparált mentésben hiszek, csak próübáltam felhívni a figyelmét rá, hogy az ő módszere nem több, mint pánikszerű adatmentés akkor, amikor már halódik a HDD.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Kingston NV2 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest