Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandeminek
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung HD103UJ hdd-m. Egy Openwrt-s routerre volt rákötve a mai nap reggeléig. Folyamatosan be volt kapcsolva, samba megosztás és torrent futott rajta. Reggel arra ébredtem, hogy másodpercenként pittyen egyet. Akkor rögtön kikapcsoltam, most délután kezdtem csak vele foglalkozni. Megpróbáltam rákötni a laptopomra, de bekapcsolás után azonnal a pittyegés indult (felpörögés sem volt), és egyáltalán nem volt látható a gépen.
Felvettem egy kis videót róla, hátha érthetőbb a dolog.
Keresgélés során arra jutottam, hogy az olvasófej valószínűleg beragadt a lemezek közé. Találtam egy, két videót, hogy hogyan lehetne megoldani a problémát.Szerintetek is az olvasófej beragadásával lehet a probléma? Mit érdemes ilyenkor tenni?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- 1TB Western Digital Black 3,5" hdd (kevés futási idővel)
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest