- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Mészi Zoli #30923 üzenetére
"A legrosszabb húzás a sata1 piacra dobása volt, ami csak csatlakozójában volt sata, de pata belsőre épült NCQ nélkül és egyirányú adatforgalomra volt csak képes.
Nekem is van egy ilyen sata1 vinyó, amióta utánna néztem, azóta tudom, hogy miért fagytam ki, ahányszor másolni akartam róla.Ha megkérhetlek ekkora baromságokat ne írj már ebbe a topikba mert még valaki komolyan veszi. Az hogy egy vinyó milyen csatin csatlakozik az semmiben nem befolyásol, ncq ügyébe meg ezt tesztet megnézed és rájössz hogy nem sokat segít az adat beolvasási optimalizálásban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest