- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@reeo
aktív tag
válasz
King Unique #29098 üzenetére
Elvileg ilyenkor, ha még garis, kötelességük cserélni, v ilyen esetben az adaptert
ELMÉLETILEG 2 év gari van, szóval szerintem is cserélni kéne, viszont Pix-et gyakori elhúzódó garis ügyintézés miatt sokan szidják...
Volt már garis ügyintézésem velük, kb 2 hét alatt jött-ment a futár, vitte és hozta a cserekészüléket. Ingyen...WD 195$-os cseréje is egy vicc, egy ilyen adapter 15$ (link), lehet kompletten cserélik vinyóval együtt, v +postaköltség ennyi...
Haverom azt mondta, hogy ebben az esetben előbb küldik a cserekészüléket és csak utána kell elpostázni a rosszat és hogy válasszam a másik opciót a honlapjukon, de én nem látok másik opciót (ami elméletileg ingyenes).Tehát 1 megoldás: beadod garis cserére (gondolom egész pakkot bekérik,nem csak szólsz,h kerítsenek egy új adaptert), de rossz esetben heteket ,hónapokat elszöszölnek vele, ami nem a legjobb
, de persze te tudod ;
Igen ezzel tisztában vagyok, de ha az egész packot kérik akkor felejtős. 2 T adatom van rajta, nem fogom postázni...2 megoldás: veszel 2-4k körüli összegért egy új adaptert, figyelve a paraméterekre: 18W, 12V, kb. 1,5-2A (benne Green max elvileg 1,75-1,78A körül eszik), de talán elég neki egy ilyen , v egy erősebb. De gyárira gondolom rá vannak írva paraméterek, mi mennyi,akkor egy olyant.
Igen, holnap az lesz az első dolgom, hogy körbejárom kisvárosom néhány boltját és próbálok keríteni megfelelőt. Csak sokallom a 3-4 ezret ezért. Kínából 3 dollárért rendelek, de arra heteket kell várni+ leégetheti a teljes paneltömböt is ()
Mellesleg sajnos a 12v 1A nem elég neki, pedig olyanom pont van...amúgy WD-nél inkább MyBook széria javasoltabb, Elements-nél gyakoribb a meghibásodás.
Kinőtt 1T-s MyBookomat adtam el és vettem helyette ezt, mert ez volt jó árban (akkoriban 17k... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Evo 840 250GB 2,5" SATA SSD
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Samsung 970 EVO Plus 2TB GARI: 2026.07.26.
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest