- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
zoleexxx #18516 üzenetére
A firmware frissítés akkor kell, ha NCQ-t használsz. Mivel egyre kevésbé zárható ki (főleg ha hurcolod), célszerű elvégezni. (Én nem csináltam soha, de van egy pár szabály.) A frissítés DOS alatt megy csak, így ajánlott Intel chipset hozzá. A másik, hogy megszakíthatatlan, mert akkor félkész lesz csak, totális összeomlás lesz belőle. Így mindenképp szünetmentes használata ajánlott. A frissítés végén a gépet ki kell kapcsolni, mert a drive-ot áramtalanítani kell. Ugyanis több modult csak az első bekapcsoláskor tölt be a felületről, a reset és egyéb utasítások hatástalanok ezekre! Ezért kell kikapcsolni a folyamat végén.
A 4k is igaz, a két probléma gyakorlati segítségéhez szervizes kollégákat tudnék javasolni. (Adatmentésben vagyok otthon, ezek nem az én területeim.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Lightyear - befektetési app
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest