- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Hi! Segítség kellene fw ügyben!
Megszívtam egy Seagate ST31000528AS hdd-vel:
Ez 1 éves 1TB-os HDD, és CC34-es firmware volt rajta. Gondoltam jó ötlet fw.-t frissíteni rajta, mert látom kijött a CC46. És hátha erre a fw.-re mást mutat áthelyezett szektorokra, stb.
Seagate Firmware Update Utility lépései szerint frissítettem is Win7X64 alól indítva (AsRock lap: AMD SB750, AHCI mód). Szépen le is futott a frissítés már dosos felületen, de újraindításkor megállt a Win7 betöltése, pedig nem is arról bootolt.
Szóval a lényeg, hogy ahci és ide módban is megtalálja a hdd-t, és biosban látszik. De nem kommunikál később már vele, és össze-vissza ki-be kapcsolgat a hdd (hallom ahogy újra, és újra felpörög). Se dos, se win alól nem látszik a hdd, csak biosban. Próbáltam két alaplappal is. Próbáltam külső sata2-usb-s rack-kel is...Szóval egy nagy fos ez a fw. frissítés. Nem is érdekelne az egész, mert megy úgyis gariba így, de hülye fejemmel nem mentettem le azt a pár 10 GB adatot róla, ami tényleg fontos rajta
Nem hittem volna, hogy így járok. Crucial SSD-nél, WD és Samsung hdd-knél sose volt problémám fw frissítéssel. Az biztos, hogy többet Seagate hdd-t nem veszek!
A kérdés:
- vissza lehet-e nyerni adatokat? Lemezek fizikailag gondolom nem sérültek
- garanciában gondolom szó nélkül cserélik a hdd-t, de nekem az is jó lenne, ha a régi fw.-rt visszaégetik belé, hogy az adatokat kinyerhessem
Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest