Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Hi! Segítség kellene fw ügyben!
Megszívtam egy Seagate ST31000528AS hdd-vel:
Ez 1 éves 1TB-os HDD, és CC34-es firmware volt rajta. Gondoltam jó ötlet fw.-t frissíteni rajta, mert látom kijött a CC46. És hátha erre a fw.-re mást mutat áthelyezett szektorokra, stb.
Seagate Firmware Update Utility lépései szerint frissítettem is Win7X64 alól indítva (AsRock lap: AMD SB750, AHCI mód). Szépen le is futott a frissítés már dosos felületen, de újraindításkor megállt a Win7 betöltése, pedig nem is arról bootolt.
Szóval a lényeg, hogy ahci és ide módban is megtalálja a hdd-t, és biosban látszik. De nem kommunikál később már vele, és össze-vissza ki-be kapcsolgat a hdd (hallom ahogy újra, és újra felpörög). Se dos, se win alól nem látszik a hdd, csak biosban. Próbáltam két alaplappal is. Próbáltam külső sata2-usb-s rack-kel is...Szóval egy nagy fos ez a fw. frissítés. Nem is érdekelne az egész, mert megy úgyis gariba így, de hülye fejemmel nem mentettem le azt a pár 10 GB adatot róla, ami tényleg fontos rajta
Nem hittem volna, hogy így járok. Crucial SSD-nél, WD és Samsung hdd-knél sose volt problémám fw frissítéssel. Az biztos, hogy többet Seagate hdd-t nem veszek!
A kérdés:
- vissza lehet-e nyerni adatokat? Lemezek fizikailag gondolom nem sérültek
- garanciában gondolom szó nélkül cserélik a hdd-t, de nekem az is jó lenne, ha a régi fw.-rt visszaégetik belé, hogy az adatokat kinyerhessem
Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- VoIP telefonálás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Nyaralás topik
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Samsung 9100 Pro 1TB M.2 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest