Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
deniro2
senior tag
-
spammer
veterán
válasz
RockHaRD #39647 üzenetére
Aerob tartományban, egyenletes tempót tarts végig, ne állj meg, szépen nyomj le 30-60 percet 1 alkalommal. (Nyomhatsz többet is, de ennyit érdemes minimum).
Séta, kocogás, futás, attól függ, mennyire vagy edzett, melyik esik aerob tartományba. Szóval egyénfüggő, hogy milyen sebesség, tehelés stb. kell. (Gyanítom, hogy neked a lájtos kocogás elég).
DE a lényeg, hogy diétázni is kell mellé. Erről és az aerob-kardió témáról a topikban is és az 1. hsz-ben (alapismeretek) bőven találsz infót
szerk:
időnként kardiót is csinálj persze, vagy variálhatod a kettőt intervallum edzéssel, erről mind találsz infót ha rákeresel a topikban.
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Fogyókúrás célzattal beszereztem egy futópadot. A kérdésem az lenne, hogy időtől függetlenül mivel lehet a legjobban zsírt égetni? Pl futni kell minél gyorsabban, vagy kocogni, vagy gyorsan sétálni? Ha sétálok, akkor a dőlés szögön emeljek-e, ilyesmi. Mi az ideális km/h, és dőlés szög? Időm az van, szal napi 3-4 órát is tudom csinálni... a cél tényleg a zsírégetés lenne
(188cm vagyok, 101kg)remélem nem túl hülye kérdés
-
Nexuiz
tag
Kösz srácok a véleményeket
Eléggé el voltam tévedve ezek szerint, kis naiv vagyok , most szépen kihúzom a kezem a biliből.
(#39646) Inv1sus : aztán a bevételt... elteszem.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Nexuiz #39637 üzenetére
A jó gépek piszok sokba kerülnek, még a kézisúlyzók is. Szerintem arra még 20 milla is kevés, bérleti díjak is magasak, biztosan kell egy teljes belső felújítás, padló, festés, vizesblokk, légkondik, öltöző, biztonsági kamera, számítógép, valami táplálékkiegészítő készlet. 7-8 millióból még egy falusi zugterem sem jönne ki, esetleg valami szegényes felszereltségű.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Nexuiz #39637 üzenetére
nem ördögtől való gondolat, én is, és haverom is gondolkozott már ilyenen, gondolkoztam.. álmodoztam inkább
De én nem konditermet nyitnék, mert abból már ezer meg egy van, én mást nyitnék, a többség gondolom tudja, hogy milyet, mert abból csak pár van még m.o-n..
De mindegy is, se ez, se a kondi nem lenne meg 7-8 millióból, az nagyon kevés szerintem...
alapból, 2-3 eleiko rúd és már 2 millánál járunk, akkor mire elég 7-8 milla?
-
spammer
veterán
válasz
Nexuiz #39637 üzenetére
Szerintem 15-20 milla alatt ne gondolkodj, és akkor még csak egy "egyszerű" teremről beszélünk és a gépeket használtad szerezted be és/vagy bérled. Sőt, még akkor is lehet, hogy keveset mondtam.
Ha már egy modernebb termet akarsz nyitni, jó és új gépekkel, akkor bőven 100 milla felett kell gondolkodni szerintem.
Kérdezd meg a Bánit, épp írta, hogy idegileg és anyagilag is tönkrement a sok edzőtermes szívás miatt.
-
Inv1sus
addikt
válasz
Nexuiz #39637 üzenetére
Ahol én edzek ott van 7-8 futógép, azok fejenként fél milliós tételek voltak, tehát már alapból 4 millió oda. Szerintem ennél többe fáj egy konditerem, főleg ha tágas termet szeretné vagy ha úgymond 'kényelmesebb', biztonságosabb, modernebb gépekkel raknád tele.
Ilyen gépekkel van most tele az edzőterem, nekem rohadtul bejönnek a régi Atlas cuccok helyett.
-
Nexuiz
tag
Komoly témát vetnék fel. Nem hiszem, hogy van tapasztalata bárkinek a témával kapcsolatban, de véleménye elgondolása biztos. Szóval, kb mennyi kezdő tőke kellene, ha én most valahol akárhol egy konditermet szeretnék nyitni? Bizonyára sok milliós tétel lenne, kellene egy jó helyet bérelni vagy venni, a gépek ára sem kevés, a padló, öltözők...stb. 7-8 millió összesen?
Mostanában ilyesmiken agyalok, nyugodtan a fejemre lehet koppintani, ha túlságosan "álmodozó" vagyok, mert egyébként nagyon az vagyok.
-
Zomb€€
őstag
Szerintem Sothoé, így akarja reklámozni...
-
Sotho
őstag
Nem akar valaki a wheyprotein.hu-ról venni valamit? 10k a minimum rendelés de nekem csak egy kg wpi kell kipróbálni.
-
shteer
titán
Lábon lőttek egy férfit a XV. kerületben
veszélyes üzem
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #39628 üzenetére
ausztriában vettük sparos gumimacit, múltkor meg haribo-t. basszus össze se lehet hasonlítani a kettőt
(csak a formáját)
-
drogery
tag
válasz
Zomb€€ #39623 üzenetére
szerintem raw 3 fogásban már elmegy egy
fekve bw*1,5
gugg bw*2
felhúzás bw*2,5ez egy beugró szint. helyezés a verseny színvonalától függően.
ha csak 1 fogásban indulsz, akkor egy fél bw-t csapj a fenti egyenletrendszer megfelelő részébe.okt. 14-én lesz Balassagyarmaton felhúzó gála. azon tervez valaki indulást?
-
Woodslave
félisten
válasz
littlelion21 #39607 üzenetére
a fekvenyomást meg a felhúzást még tudnám hozni, ha kicsit ráfeküdnék.
Guggolást esélytelen. De remélem azért ruhában csinálta mindet. Igaz én majd 80 kilós "férfi" lennék nem egy 19 éves 67 kilós kislány
(aki ezek után azt mondja hogy nem számít a genetika....)
-
Jojo5
őstag
válasz
bandus #39620 üzenetére
azért mert nem tartom az emberekkel a kapcsolatot napi szinten nem vagyok mimóza kisfiú, egyszerűen a szűk szociális hálom 2-3 emberre korlátozódik és ennyi.
az egyetemen meg úgyis fogok ismerkedni, egyértelmű, hogy nem a sarokba fogok leülni mert a topikból is akikkel eddig találkoztam mindenki megjegyezte, hogy hogy a 'csába tudok ennyit pofázni
sőt a sulib\Lufinál is az én hangomtól hangos a terem\hangár, de egyszerűen nem tartok annyira igényt a mindennapi piapartnerekre, márpedig akiket eddig ismertem azokkal csak így lehet komolyabban tartani a kapcsolatot sajnos...
a kooperációs képességem eléggé jól működik\működött eddig csapatban szóval ilyen baj nincs
-
segítek, még időben
rohadtul nem fog kifizetődni a 4 éved az egyetemen, ha így tervezed leélni, ahogyan leírtad, mert nem fogsz semmiféle kapcsolatrendszert kiépíteni. nem érintkezel emberekkel, nem beszélgetsz, nem fogsz semmire sem menni. gondolom diplomával nem csavarokat akarsz majd húzogatni, és a jobb pozíciókhoz jó kommunikációs képesség kell, ami pedig nem terem magától, gyakorolni kell az emberekkel való "érintkezést". még időben változtass ezen a bezártságon, legyél nyitottabb, mert ez később nagyon meg fogja bosszulni önmagát. -
Jojo5
őstag
válasz
szőröscica #39388 üzenetére
erre már reagálni akartam egy >
-el...
le a kalappal, hogy túl teszed magadat a dolgon saját erőből
Személy szerint én nekem minden szociális életem megszakadt már pár éve... ha suliba járok néha elmegyek bulizni, de ha nincs suli én senkit se keresek, van az edzés meg én és ennyi...
ez az egyetlen dolog az életben ami fel tud dobni úgy igazán, persze néha elmászok haverommal mozizni\dumálni, de pl. most nyáron ha 3-4x voltam sokat mondok.
Valahol nem is zavar, hogy nem a piálós majom lettem, de viszont az őrült maximalizmusom meg kell hamarosan törni, ha a dolgaim nem úgy alakulnak ahogy a legjobb lenne számomra, ami azt jelenti, hogy a heti 4-5 edzést elhagyom és próbálok 3 max 4 edzésre törekedni meg a jó kajálásra, mert ha egyetem is lesz majd valamikor akkor arra kell majd koncentrálnom meg mellette valami melóra...
és úgy nem lesz edzés max jó kaja... csak az visz előre, hogy tudom jól, hogy legjobb tudásom szerint kell teljesítenem és 4 évet minimum emiatt be kell beáldoznom az eddig megszokott rendszerből, de remélhetőleg egy kifizetődő dolog miatt... -
asuspc96
senior tag
válasz
szőröscica #39614 üzenetére
Főtt tojásként...a végeredmény olyan mint a túró, darabos
Miért fontos ? -
spammer
veterán
Néztem az új bbtv flasht (de pont ma láttam egy filmben is ilyet), zabpelyhes tojást csináltak (opcionálisan csokis fehérjével megszórva).
Ettetek már ilyet?
Ez a Kökény Béla meg egy vadállat, 90 tojást zabált meg egy nap alatt (igaz, desszertnek elkészítve)
Ha nem kamu, akkor atomdurva
-
Jojo5
őstag
válasz
littlelion21 #39607 üzenetére
-
littlelion21
addikt
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition #39602 üzenetére
Ja hogy ő a Varga Violetta?
Azt hittem valami fitness modell csaj.
Mindjárt bejelölöm Facebookon. Illik hozzám
-
BÁ Nutrition
addikt
egy fekvenyomósrác a párja elvileg, legalábbis volt vele egy videjó akkor még együtt voltak
lehet hogy bbtv nem tudom, ilyen katapult használatát reklámozta hogy mennyire segíti a fejlődést, asszem God is próbálta valamikor. valszeg ismeri is -
gordonfreemN
addikt
aztaaa...
ezt hallottátok már?[link]
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest