Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
execute93
őstag
Hellotok,
Most ezt szedem. Írtátok, hogy kb semmit sem ér. Helyette mit lenne érdemes venni? Olyan 10-12eFT közt gondolkodom. Ugye vennék újat, még1x elkezdhetek tölteni? Vagy hagyjam magam pihenni pár napot vagy 1 hetet? -
Kassadin
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Inkább le se írom a véleményem. Csodálatos.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
-
spammer
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ja ja.

Egyébként sem értem, miért lenne gáz elcsomagoltatni, vagy "hazavinni a kutyáknak"? Fizettél érte, nem tudtad megenni, majd megeszed később
A maradékot a dolgozók is hazaviszik a kutyának, macskának, disznónak (egyéb állatoknak), vagy rosszabb esetben más maradéka a te tányérodon fog landolni
Nehogy azt higgye akárki is, hogy nem csinálják meg, mert megcsinálják simán, még a "luxuséttermekben" is
Egy drága étterem csak a szép bútorokban, étkészletekben és magas árakban különbözik a többitől, nem igazán a kaja minőségében. Ilyenért mondjuk nem fizetnék tízezreket. Az első kajás kép (az a deszkás) még viccnek is rossz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jercsi
tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Na egy ide illő vicc...
Discoban :
Aztaaaaaa mekkora bicepsz ....Mit szedsz ?
Belépőt... köcsög !
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ez a csárda az én szemembe ferrari

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
igen, csak ezek más közösségnek készülnek mint akik menő olasz éttermekbe járnak.
ez olyan mint a suzukival is eljutsz abólbébe, meg ferrarival is, bár a ferrarival magyar utakon nem biztos
mégis az a drága -
Möhe
addikt
Nézzétek majd meg Balatonszentgyörgyön a Csillagvár éttermet is.Nincs messze Páhoktól,meg szerintem a pályáról jövet úgy is útba esik.Nem az a kifejezett étterem jelleg,de a menüjük király,az egy személyes adagokat sem tudtam megenni.Bagóért mérik,és nagyon finom.
-
jercsi
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
De ha tényleg van mit elcsomagolni akkor , csak oda fog járni az ember ... ahol meg nincs mit ..érted ...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
jercsi
üzenetére
A csárda főnökével (tulajával) beszélgettem, és dícsértem neki az adagok nagyságát, hogy nem lehet elfogyasztani, el kell dobozoltatni, amit ők készséggel meg is tesznek. Tudod mi volt a válasza?
- Nagyon helyes, csomagoltasd el nyugodtan, és másnap amikor előveszed a dobozt, meglátod rajta a cégért, jusson eszedbe hogy milyen jót kajáltál itt!
Érted? Mekkora jó reklám fogás ez nekik, nem beszélve róla hogy sokan ki se dobják rögtön a dobozt, hanem hányódik a konyhában, és minden nap látod a logót!
-
jercsi
tag
válasz
Zomb€€
üzenetére
Na igen a Magyar szokás jól együk teli magunkat ... ezzel nincs is baj ezért is vagyunk a legerősebbek ...

Árilag is ha magyar ételeket eszünk és nem az olasz meg tudom is én milyen kultúrából ideszokott galamb méretű étkeket , sokkal jobban járunk fogyasszunk magyarosan ...
meg kell keresni az igazi jó kis csárdás vendéglőket , városban városon kívül megtalálhatók és ott bármit megcsinálnak ami az egészséges embert normálisan táplálja is ...
És az meg nagyon korrekt dolog hogy a maradékot csomagoljam ?
hmmm nem sok étterem van ahol ezt meg lehet oldani , mert ugye nincs mit csomagolni ...
Na meg ott vannak a díszítések , az eszem megáll tőlük ... meg is enné az ember ha nem tudná hogy még az előző tányérról pakolták oda ... -
God Vazzeg
veterán
válasz
deniro2
üzenetére
Én sem járok ilyen helyekre, de ha megyek, akkor megnézem hogy hova! Nemrég voltunk hévízen, ami nem olcsó hely, 2 személyre fizettünk 5-6k körüli árat! Desszerttel, innivalóval együtt. Balcsin olyan helyen voltunk, hogy menüt ettünk (többféléből lehetett választani, 3 fogás, leves-főétel-desszert) ez volt 900Ft asszem. Ittunk is mellé, 2 személyre 3k volt
Meg lehet oldani mindent, a 15k-t sokallom, nem kicsit 
Dzsodzso: mi többet oda nem megyünk, nem tetszett nekünk

-
Jojo5
őstag
válasz
bandus
üzenetére
én a margit körútnál lévőben voltam, de a nővérem a visegrádit imádja...
utoljára 2 éve voltam ilyen helyen, szóval idén decemberben már ideje lenne...
aszondod' újbudai a legjobb ?

míg margit krt-it\visegrádit ugyanazon személy csinálja az újbudai az megint más emberhez tartozik...
God Vazzeg: nyáron amikor a család megy Hévízre, én meg leugrom hozzájuk 2-4 napra, akkor mindig Alsó Páhokra megyünk kajálni.
Nagyon jó kaják, mind minőségben\mennyiségben és mivel régóta járunk oda, egyedi bánásmódban részesülünk az amúgy is szuper kiszolgálásból...
-
deniro2
senior tag
Na, sznobok ide!
Az igényes éttermi kajákról tudnék mesélni, mert egy haverom végiggyakorlatozta a pesti elit helyeket (Mátyás pince, Gundel, etc...) és közelről figyelhette, hogy ott is a hulladékot szolgálják fel, csak jobban tálalják... 
Én havi millás fizetéssel sem adnék 15-20k-t egy étkezésért, hiába jobb az étkészlet vagy a terítő (esetleg pincércsaj), mint itthon, ez elvi kérdés...
Mondjuk, én már 15 éve kénytelen voltam megtanulni főzni, amúgy meg nem hobbim az evés, örülök, ha letudtam...
Ja és pc-re utoljára 4 éve költöttem 17k-t...
-
MPowerPH
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ismerem, voltam bent, ettem is, és nagyon tetszett, finom, szintén bőséges.

-
nepszter1
addikt
Készülök nagyba a koleszos gyúrós életre vettem profgymről ilyen dobozos tejberizst + 1-2 vitamin meg ami elfogyott . Lidlbe most vettem 4ezer forintért rizsfőzőt meg majd tescoba akarom ilyen kontakt grillt. Nem tudom hogy fognak fogadni hatalmas cuccal megyek ugye sok tápkiegek miatt. Esetleg valakinek nincs ötlete véleménye a koleszos gyúrással kapcsolatban ?
Oda oda , Ortutay Gyula Kollégium Szeged ide vettek fel.
ijk: Igen attól félek én is . De kb megölöm a gyereket amelyik megeszi a kajámat : DMeg ez gimis kolesz is meg általános iskolából is járnak ide szerintem .
-
Ijk
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy rongyrázásra, fényűzésre sokaknak akad pénze, drága telefon, hitelre tv, all-inclusive tunéziai nyaralás. De arra meg sajnálják a pénzt hogy minőségi kaját egyenek, illetve hogy elmenjenek 1-2 alkalommal egy jó étterembe.
Nincs közünk ahhoz ki mire költ, ebben igazad van. -
Jojo5
őstag
Boka\honalj oké, comb még csak csak na de a fazonon gyantázni ?!!?!?!

megvagy te huzatva b@z'meg

Dani82: háhá megérdemled, legközelebb nem kísérletezel... én régebben a hónaljamat gyantáztattam, de mostmár csak borotva, viszont a hátam tetején a tarkóm és alatta lévő szőrt mai napig gyantáztatom, mert az a bekecs nem valami szép ha megnő...

BTW@étterem: kajálni jó, nagyon jó, sajnos én nem jutok el éttermekbe mert nem bírom magam rávenni max ha van ilyen kupon és ki akarok valamit nagyon próbálni, inkább cukrászda, de azt is évi 1-2x társasággal, trófeába viszont idén megyünk me' szülinapom lesz és most már illene másodjára is meglátogatnom azt a helyet...

-
MPowerPH
félisten
Ugye... de azt fenntartom, hogy azért nem ennék eliteb étterembe, hogy elmondhassam ott ettem. Mert kipróbáltam, más előnyét nem látom.
A pincérek itt is-ott is kinyalják a hátsódat, ha arra vágysz. Egy üzleti ebéden az az első, hogy 10k előre odaadsz a pincérnek, hogy ugráljon, mint egy pincsikutya, és a kajád is időben kész legyen, ne kelljen várnod semmire. Persze ilyenkor 100k fölötti számláról beszélünk 6 fő esetében... Ez meg minden átlagon felüli helyen működik.macikos: A PC az egy hobbi. Drága hobbi, de melyik nem számít annak?
Azt hogy bukni fogsz vele már az elején belekalkulálod.
Külföldre utazás megint más tészta. Lehet örül az emberünk, hogy kitudta fizetni a Görög utat, de étteremre már nem jutna minden nap. Ebben én nem látok semmi rosszat.
-
macikos
addikt
Erről van szó. Mi magyarok ugye úgy állunk hozzá, hogy ha étterem, akkor betápolunk mint a kurvaélet... ugye milyen a magyar a svédasztalnál: 3-szor annyit szed, amennyit megbír enni + még utána ugyanennyit elvisz haza. Az én családom is ilyen. Próbálom őket leszoktatni, hogy mondjuk a múltkor is ballagáson voltunk, erre a maradékot lapátolták be nagymuterék a szatyorba, hogy elviszik a kutyának LOL
Vannak ugye az éttermek, ahova bemegy az ember enni, ezek az ún. abroszos éttermek, ami tulajdonképpen egy kifőzde pincérrel. Meg vannak a komoly, elegáns éttermek, ahol amikor a pincér kiviszi az ételt, akkor nem azt jelenti neki a "jó parasztosan kérem", hogy: nesze bazdmeg.
Természetesen ilyen helyekre évente 1-2 alkalommal megy az ember. De akkor legalább adjuk meg a módját és ne a sarki késdobáló menjünk.
Vicces hogy itt a fórumon is emberek röhögve kidobálnak több százezer forintokat szaros számítógépekre, amik fél év múlva fele annyit se érnek, de mondjuk étterembe sajnálnak elmenni. Vagy amikor fiataloknál mindegyiknél 200ezres telefon van, de pár száz forint nincs nála, ezért kölcsön kell kérnie havertól, ha a városban úgy döntenek, hogy akarnak enni egy hamburgert...
A másik amikor emberek elutaznak külföldre. Egyiptom, Görögország, kisfaszom, aztán felvágotton meg májkrémes kenyéren vannak. Na az aztán nyaralás.
-
MPowerPH
félisten
Tévhit, hogy csárdában disznótoros tálat kapsz...
Megkapod ugyan azt a bélszínt vagy libamájat amit az elitebnek mondott helyeken dupla annyiért. 
Én meg szeretek jóllakni, finom ételből. Ami nem ízlik, azt nem eszem meg, és többet nem is megyek oda.Kígyósi nem egy nagy szám?
Indokot. Voltál már? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ijk
nagyúr
válasz
MPowerPH
üzenetére
Jó, de nem mindenkinek az a célja hogy a csárádban úgy betápoljon disznótoros tálból meg rántotthúsból, hogy utána úgy kússzon ki az ajtón.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#39959: Az attól függ melyik csárda. Egy jó csárdában sem úszod meg 6-7k alatt fejenként. Azért a Kígyós csárda nem egy nagy szám.
-
MPowerPH
félisten
Nem, hazafelé beugrottunk a Kígyósi Csárdába. Azt hiszem adventezni voltunk Szegeden... És a hely sem ócska, mert kandallóban ott lobog melletted a tűz, szól az élő zene, és igazi csárdahangulatot kapsz.
BÁ Nutrition: Nyilván. De csak azért ,hogy elmondhassam, "itt ettünk", nem fogok kiadni dupla annyi pénzt semmi esetre sem.
Ha lenne rá pénzem, akkor sem tenném, mert nem látok benne fantáziát. Semmivel nem kapsz többet, mint egy ilyen helyen, maximum éhes maradsz. Eliteb helyeken ugye nem lehet jóllakni, maximum ha előétel+főétel+desszertet kérsz. Az meg már mindjárt 20k... -
Ijk
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ha most lenne nő, akkor lábazni vinném. Ki tudja, még az is lehet hogy felváltva guggolnánk a 80 kilóval, és feldobna néhány tárcsát.
Tudom hogy vidék más, de errefelé még a tehetősebbek sem járnak sűrűn drágább éttermekbe. Egyébként ha már étterembe megyek évi 1-2 alkalommal, akkor az tényleg legyen jó.
-
bandus
veterán
válasz
jercsi
üzenetére
ezzel egyetértek, mi kb havonta, kéthavonta ha elmegyünk valami étterembe , de itt bp-n egy jobb olasz vendéglőben simán elmegy ennyi. előétel, főétel, desszert. mellé 1-2 pohár bor, és máris megvan az említett tartomány. szerintem ez is lehet élmény, jó kaják, szép helyen, beszélgetés, stb. persze van ami nem éri meg az árát, amikor itt [link] voltunk, az hatalmas pénzkidobás volt, egyáltalán nem jött be, hiába emlegetik a város legjobb olasz éttermei között. legközelebb meg ezt fogjuk kipróbálni [link], itt nem nehéz ennyi pénzt elkajálni.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
figy mindenhol megvan hogy miért annyi amennyi
a Gilda 4 asszem 16 vagy 18/hó
a sőnherces koliba meg mondjuk fél év ennyi. mindkét helyen le tudsz edzeni, csak az egyikban atlas gépek vannak a másikban meg precor. egyik koliban van másik meg a belvárosban szinte, váci út..
kajáldában is ugyen ez a pálya, minőségi helyen simán elkérnek 2-3x annyit is mint egy útszéli csárdában. természetesen nem lepratelep csárdáról beszélek hanem egy normális helyről, meg egy belvárosi étteremről mondjuk.
nekem 15k mindenesetre max évi 1-2 alkalommal férne bele.. ha a kaja részét nézzük ebből egy hétig elvagyok én is, napi egy kiló csirkecsöcs, mindenféle zöldség, köret, gyümölcs, túró,és hal belefér amit szoktam enni..esetlegmég egykét turmix is
ezért mondom hogy a kaja része nyilván nem kerül ennyibe. a helyet fizeted meg így amire nincs pénzem jelenleg, és nem is lesz szerintem.. ha lenne se ennék ilyen helyeken,de ezzel nincs semmi gond, biztosan megvan a célközönség akiknek csinálják. az emberek nagy része nem ide tartozik. bár aztán kitudja, egy moziba elviszel egy csajt az is minán benne lehet 5-6ezerben.. és akkor a kukorica még nem biztos hogy benne van![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jim-Y
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
van az a hely, például a sushi kifejezetten drága, simán el tudok képzelni, sőt most utána is néztem, egy olyan tálat, amit két ember lazán meg tud enni, és 11.000 forintba kerül. Én nagyon szeretem a sushi-t, sőt imádom, de kb félévente ha eszek egyszer, mert nagyon drága

-
MPowerPH
félisten
válasz
spammer
üzenetére
Néha mi is benézünk jobb helyekre, ha kirándulni megyünk, és éhesek vagyunk hazafelé. De nem tudom elképzelni, hogy 15k-t mire lehet elkérni két főre.

Kedvenc helyünkön, ami már a környéken luxusnak számít, mert pont dupla annyi minden, mint egy sima csárdában, két ember 7500Ft-ból simán jóllakik, és nem sz@rt tálalnak fel. A chef egy bizonyos Varga Károly , nem valami jött ment emberke.
A kétszemélyes tál 5.900Ft, plusz az ital és borravaló. Szóval nem értem a 15k.
Egyszerűen rossz helyre jártok. 
Ja igen. Egy céges vacsorán voltam egy Gundel nevezetű étteremben. 14k-t volt az én tételem, és olyan finom sem volt, ráadásban éhes is maradtam.
-
jercsi
tag
válasz
spammer
üzenetére
Nekem az a 10k az egy rendesen kerekített összeg ...nyílván Pesten drágábbak a dolgok
Szegedi vagyok van itt egy két olyan étterem ahol 5-6 ezerből rendesen meg lehet lenni ...Most voltunk 20 án bnőmmel és amikor kihozták a rendelésünket 2 perces néma csend volt ...szóval az a 10 k az nagyon elit hely kell hogy legyen , de ugye nem a helyet akarom kifizetni hanem azt amit megeszem ... -
spammer
veterán
válasz
macikos
üzenetére
Nem mindenki pesti, és nem mindenki akarja szórni a pénzt

Nem vagyok nagy étterembejáró, de voltam már pár helyen, ahol nagyon finom volt a kaja, normális/nagy adag (nem ilyen madár adag, mint a sznob éttermekben szokás), és negyed ennyibe került kb.
Azért nem fizetek többet, hogy elmondhassam, hogy ott kajáltam. A kaja nem feltétlenül finomabb, az adagok nem nagyobbak és stb. A nevet és a seggnyalást meg nem fizetem meg

Ha meg pesten olyan helyek vannak, ahol még ennél is 2x-3x drágábbak (15-20k / fő ???), akkor oda meg járjanak csak a "cölöbök", akiket le lehet húzni
Természetesen ha olyan alkalom lenne az életemben, ami egy nagyobb "ünnepet" kíván meg, akkor elmennék egy jobb helyre, de egyébként még "átlag" éttermekbe is ritkán járok, nem hogy "luxuséttermekbe"

-
Ijk
nagyúr
-
jercsi
tag
Sztem aki rászánja azt 10 k egy kiadós vacsira a csajával egy hónapban mondjuk 1x azzal nincs semmi gond ha ez rendszeres lenne akkor azt már én is luxusnak tartanám , de nyílván itt is a fizetési kategóriák dominálnak
Nekem jól esik egyszer egy hónapban egy nagyot enni úgy hogy nem kell foglalkozni az elkészítésével ... -
Möhe
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
kösz a tippet

nyomok is neki privátot -
Dani82
senior tag
válasz
littlelion21
üzenetére
jaja, mert így is érzem magam most ezután

Jim: Nem tudom, a mellemről mikor letéptem, én 10mp-ig csak álltam bufferelt az egyam, hogy ez mi a büdös kurva élet volt és csak utána kezdtem el ordítani

Nem tudom mennyire fájhat a comb, de mondjuk a hónalj az elég hardcore. Nem vagy te pl. ilyen beteges S/M fan?
-
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Fél év 2 napos bontás. Bár ott ezt nem írják, viszont a 3 naposnál van leírva, hogy aki már kellően edzett, vagy a 2 naposat csinálja már 6 hónapja.
Tehát úgy értettem a bemelegítést, hogy ez adja az alap izomzatot, amivel majd neki lehet kezdeni a izmonkénti több gyakorlathoz.
Jelenleg ezzel szépen haladok, csak a súlyokat növelem, a gyakorlatokat nem változtatom.
Tudom, hogy nem szent írás, de kezdőként nekem ez jobban megfelel, mint az, hogy csináljam úgy, mint akik évek óta edzenek.
-
Möhe
addikt
válasz
jercsi
üzenetére
pölö:
California Fitness BCAA(0,4kg)
California Fitness GLUTAMINE(400g) --ezt hol lehet most rendelni? sehol nem találok raktáron
VPX ULTRA PURE GLUTAMINE(0,7kg) -
Jim-Y
veterán
Úgy látom az étterem téma nagyon megosztja a társaságot, én abba a körbe tartozom, akik előbb ugranának le önként a tajgetoszba, minthogy egyszerű ételre elverjek 2 órán belül 10K forintot, egy étkezésre -.- Azt a pénzt annyi, de annyi más hasznosabb dologra el lehet költeni, pl valami olyanra ami élményt is nyújt, nem csak tápanyagot.. Vagy ahhoz már nagyon jól kéne keresnem, hogy egy kajára ennyit kiadjak...
Dani82: mert punci vagy
, én is direkt kipróbáltam a gyantázást, mert barátnőm azt mondta, hogy baszottul fáj, kipróbáltam, és nem fájt (különösebben) .. de ezt írtam is már.. (boka,comb,hónalj,fazon) -
Dani82
senior tag
Szabin vagyok és kurvára unatkozom itthon ezért gondoltam kipróbálom a csajom gyorsgyanta cuccát

Hát ez valami kibebaszottul kegyetlen. Felraktam a mellemre, na mondom lerántom bazzeg...
azóta itt hüppögök az ágyon kenegetem kamillás hintőporral és azon tűnödöm megegyek e egy doboz fagyit, hogy a bánatomat és fájdalmamat enyhítsem
-
macikos
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére

spammer: LOL, azt a talponálló mindenségit. Nehogy már 15ezret sajnáljatok egy étteremre, ahova évente 1-2 alkalommal megy az ember. Ez az összeg már 10évvel ezelőtt alap volt. Pesten egy komolyabb étteremben -ahol nem egy köcsög paraszt a tulaj, akinek az a célja, hogy minél nagyobb legyen a bevétel- 2-3-szor ennyi egy 2 fős ebéd vagy vacsora.
-
spammer
veterán
2 embernek 15k?
Remélem ennyiből még a seggemet is fényesre nyalják
Max akkor költenék ennyit, ha hegyekben állnának a milliók, de lehet, hogy még akkor sem....Mondjuk ha kaviár + drága pezsgő, akkor nem sok
(Na jó, ehhez talán kevés lenne ennyi pénz).Esetleg ha a hookersben benyom az ember fejenként 2-3 hambit + valami pia, akkor össze is jöhet

-
jercsi
tag
Aminosavval hogy álltok vélemény ?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Depression
üzenetére
a 6 hónap gondolom 6 hét akart lenni
bandus: akkor ott már elég jó színvonal kell legyen, vannak ugye az ilyen zabáldák, pl 2500ft-ért annyit eszel/iszol amennyit bírsz.
de nem itt kell megkérni a csajod kezét nyilván
luxusnak se mondanám a 15öt, de mindig attól függ mennyire vagy tele zsével.. nekem ez max nyaralásnál férne bele jelenleg -
Tamoo
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
Azért ilyen jól nem keresek én sem. 150-200Ft játszik általában, ahogy kerek lesz az összeg többnyire (ha véletlenül meg nincs "apróm" vagy úgy jön ki akkor meg semmi, ez is előfordul). Lépcsőzni meg nem kell hozzám meg cipekedni se, kapuban átveszem.
Étterembe meg nemigazán járok, de ott sem adnék 10%-tól többet. -
-
Dani82
senior tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
az oldalemelés az iszonyat. már az első 30ast is sírva csinálom, aztán a maradék 15ök folyamaotsan emelkedő súllyal.... halál
Ma nekem is váll leszMint ahogy benne van a nevében (kar-dió), ezt úgy kel végezni, hogy becsippentesz a könyöködbe egy-egy szem diót, majd fel le mozgatod a karodat, és körbe-körbe szaladsz. Legjobb persze egy parkban, vagy nyilvános helyen bárhol, mert mindazok mentális energiája segít téged, akik látnak. Érdemes József Attila verseket szavalni közben, de ha nem tudsz egyet sem, ordíthatod azt is hogy "ég a zsír" vagy hogy "éljen sóbert norbi".

-
MPowerPH
félisten
Tegnap lenyomtam ezt az edzést, nagyon fájt. Egy dolgot változtattam, beraktam 2 sorozat előreemelést is, 20,15 ismétléssel. Oldalemelés végén már szabályosan ordítottam, azt hittem leszakad a vállam.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Depression
üzenetére
Pl. GLS/DHL stb. futárokra is ez vonatkozik?
Mert azt tudtam, hogy a pizza/kaja futároknál alapból bele van kalkulálva a borravaló, de ilyen szinten nem gondoltam volna.Étteremben mindig leszámolom a 10%-ot, és annyit adok. Ha jól néz ki a pincérnő, akkor még többet is.
-
válasz
Woodslave
üzenetére
Ha pár hónap alatt kigyúrhatnánk magunkat, akkor mindenki izompacsirta lenne.
A bodysporton leírt edzéstervet követem, már ott is szerepel, hogy az első 6 hónap csupán bemelegítés. De nem zavar, mert szeretek járni edzeni, sokkal jobban érzem így magam. Maga a kezdet is olyan volt, hogy leráncigáltak a terembe, és nem az, hogy eldöntöttem, kigyúrt állat leszek.
Még az a kép sem alakult ki bennem, hogy hogyan szeretnék majd kinézni. Bár már inkább a nagy darabb szimpibb, mint a szálkásan izmos. Viszont semmiképp nem szeretnék darázscsípőt, az az én 163 centimhez akkora lenne, mint másnak a karja.
De hát van még időm. -
Woodslave
félisten
válasz
Depression
üzenetére
innen szép nyerni, szokták mondani

40-es karod nem holnap lesz az biztos. Általános tapasztalat szerint kb 37-38-ra simán felmész pár hónap alatt, aztán kezdődik a probléma...

-
Vedd figyelembe az embert, és amit csinál. Ha bunkó ne adj, ha kedves, és egy kis csomagot visz fel, akkor 2-300 Ft bőven elég, ha hűtőt-TV-t segít felcipelni, akkor lehet több is. Nincs aranyszabály, ezért sem írtam qz előbb összeget. Ugye ez a Te anyagi helyzetedtől is függ. Nem kötelező borravalót adni, ha hónap végén kenyérre kellene.
Bár általában a szegények mindig kedvesebbek.
Illetve mégis: 10-20 Ft az nem borravaló, hanem a kijelentés, hogy nincs kedved apróval foglalkozni.
-
Mivel nem volt kedvem tükörből fényképezgetni magam, ezért csak beírom ide, hogy honnan indultam pontosan 2 hónapja:
bal kar: 32,5
jobb: 32
csípő: 92
mell: 96
comb: 50
alkar: 26
súly: 66 kgAkkor még azt hittem, hogy 40-es karral izmos leszek, most már tudom, hogy még kell egy jópár hónap kemény edzés, hogy legyen akkora karom, mint egy átlagos nőnek.

-
Tamoo
nagyúr
válasz
Depression
üzenetére
Tudtam, hogy kaja/pizza futároknál így van, de azt hittem futárszolgálatoknál nem. Bár elég megosztó a dolog.
Akkor ha már képben vagy. Mennyi lenne az "elvárás"? Mert itt ugye % nem játszik. Teszem azt hoz egy 100e-s cuccot, nem adok 10e borravalót ugye.Amúgy többnyire adok valamennyit, bár nem viszem túlzásba.
tegnap nem adtam az mpl-esnek, jövőhéten meg elvileg egy igen drága és törékeny csomagot hoz.
kezdjek félni?Tegnap váll/hát volt. Nagyon nem adta, rég edzettem ilyen sz@rt. Lehet ha hajnal3-kor nem hívtak volna be melózni és a kis 6óra alvásom megvan, jobban ment volna.
-
Sotho
őstag
válasz
Depression
üzenetére
Fúú most rohadéknak érzem magam.

-
-
Tamoo
nagyúr
Majdnem témába vág!

Futárnak (gls stb), postásnak... szoktatok borravalót adni?

Aktív témák
Hirdetés
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- EAFC 26
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bestbuy játékok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Phanteks Enthoo Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A maradékot a dolgozók is hazaviszik a kutyának, macskának, disznónak (egyéb állatoknak), vagy rosszabb esetben más maradéka a te tányérodon fog landolni

Mondjuk, én már 15 éve kénytelen voltam megtanulni főzni, amúgy meg nem hobbim az evés, örülök, ha letudtam...

Utána a család (600kiló) bedobja magát a kombiba kipufogó aszfalton hazáig.