Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
engine88
aktív tag
Ha sűrű az ízületi fájdalom mit kell növelni?
Magnézium, kálcium? -
-
MPowerPH
félisten
Ebben a topicban mindenki csak panaszkodik.... Már uncsi, elfogyott az összes zsebkendőm.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
drogery
tag
válasz
Zomb€€
üzenetére
engem állandóan néznek az emberek, pedig sehogy se látszok izmosnak és rózsaszín mohawk-ot se hordok.

sétálgatok városban valakivel, többször megkérdezték, h ismerem-e ezeket, mert annyira néznek.

én a nagy barna szemeimnek tulajdonítom meg a szelíd tekintetemnek. aztán tuti valami más lesz.
-
Woodslave
félisten
-
Inv1sus
addikt
Látom a beachboy formám jó vitaalap lett.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Depression
üzenetére
myproteinből egy púpos evőkanál 10g kb. Én általában 3extrapúposat szoktam egy turmixba pakolni, grammozni nem grammozom pontosan.
(#39776) troller: Hmmmm ez király, meg kellene venni itthonra!
-
shteer
titán
válasz
headhunter
üzenetére

-
troller
senior tag
-
asuspc96
őstag
válasz
deniro2
üzenetére
"1. Nem másokért edz: kíváncsi lennék, hogy egy lakatlan szigeten hányan állnátok neki köveket emelgetni az x centis bicepszért..."
Én már az elején kifejtettem (lsd. harcművészetek), hogy nekem a funkciója miatt kell...amit drogery is mondott, hogy: "én kick-ass awesome mataffaka badass akarok lenni, nem szépfiú."
-
válasz
kovsol
üzenetére
A shakeren van merő, ez a protein mennyisége, még erre töltöm a vizet.
Épp azért kérdeztem, mert nincs mérlegem, így most nem is tudom, hogy ez hány gramm.
Mert a többit kitudom következtetni, csirkemell, rizs, zabpehely , mert azok elég kis adagokban kaphatóak. Bár nem pontos, de megközelítőleg elég nekem. Munkámból kifolyólag nem is tudom teljesen betartani az étkezéseket, így hát marad az igyekezet, ami sok javulást hoz, ha nem is tökéletes.
-
kovsol
titán
válasz
Depression
üzenetére
A fehérje port inkább grammra szokták mérni, és nem térfogatra. 100ml az mit jelent ? A felöntött cucc annyi, vagy 1 decis pohárral mersz a porból ?
-
sziasztok.
Mérleg híján lenne egy olyan kérdésem, hogy a myproteinből mennyi ml lenne egy adag számomra? 70 kiló vagyok most.
Eddig 100 ml-t ittam reggel+egyet edzés után.
Most az első 2 hónap alatt 4 kiló jött rám, ez mindenhol 2-3 centit jelent, sajnos hason is.
Adonisz már nem leszek, 33 évesen kezdem el, de így is nagyon elégedett vagyok. Nem a testemmel, csak a haladással.

-
headhunter
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
"mi ez a fanyalgás?

ne legyél már ennyire magyar"
________________________________________________Facebook bejegyzések :
"Susanna Mckoy A Hooters, itt az USA-ban, csak egy atlagos gyors etteremnek - hamburgeresnek
- minosul, vagy inkabb egy kicsit atlag alattinak. A vendegek nagy resze is atlag alatti
"Ildiko Jaromi Kedves Susanna ! Nem tudom, hogy Te kivagy, talan atlag feletti, amit a nyilatkozatod utan inkabb egeszen masnak minositek! Hidd el, nem erzem magam sem alattinak, sem felettinek, de Fort Lauderdele-ben heti 2-3 alkalommal megfordulunk a Hootersben es kitunoen erezzuk magunkat, finom a csirkeszarny! Es ez igy megy mar hosszu evek ota! Ez egy tipikus magyar hozzaszolas, amit nem is erdemes minositeni! Bar nagyon sok atlag alatti magyar el az USA-ban veled egyutt!!!!!
Ildiko Jaromi A ferjem 39 eve ,en 20 eve vagyunk itt, de soha semmi ilyen gondunk nem volt, nem is szeretek ilyen felesleges vitaba belebonyolodni, de ez az atlag alatti kijelentes kiverte a biztositekot!Egyszeruen nem ertem, hogy az emberek hogy mernek ilyen kijelentest tenni es leirni egy egyszeru Hooterssel kapcsolatban! Az eltelt hosszu evek alatt mostmar latom, hogy nagyon sok atlag alatti ember jottki az USA-ba.Nagyon sajnalom, mert barki barmit mond, nagyonjo itt elni!!!!!!
________________________________________________________ -
deniro2
senior tag
Öööö... Ennyi hülyeséget régen hánytatok már ide....
1. Nem másokért edz: kíváncsi lennék, hogy egy lakatlan szigeten hányan állnátok neki köveket emelgetni az x centis bicepszért...
2. Jó, ha megnéznek az utcán: kérdés miért, valszeg nyúlszájjal is megnéznek..
3. Kis(sebb) emberek szart sem érnek/csak pattognak/lófaszok a te koordináta rendszeredben: egyrészt nem kizárt, hogy valami jelentősebb dolgot csinálnak, mint, hogy geci nagyra nőnek, de, ha mégsem, akkor sem kötelező senki számára a te értékrended
szerint élni....
+1:aki lenéz mindenkit az esetleges frusztrációi miatt, az nézzen magába, hogy vajon miért érzi úgy, hogy mindenki szarabb nála és ennek ellenére mégis miért vágyik mindenáron mások elismerésére...
Uff és igen, kurva okosnak képzelem magam, miközben szart sem értem el a testépítésben...
Ja és be vagyok nyomva (igen, hétköznap
), mert egy önpusztító agyhalott is vagyok, aki nem képes felnőni a csodálatos aszkéta-tisztatudat-tisztatest egyistenhithez... 
-
Jojo5
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
az átlagos kis pokemonhoz képest, szemléltető példa, beforgatós bicepszet már tudja nyomni 20kg-al...

vicces, de amikor ment a susi simán nyomogatott 100-120kg-ba, de az utóbbi időben nem látom fekve nyomni, de a gyökere le se vezette a kúrát és jelenleg szakad össze mint az állat...
-
Jojo5
őstag
válasz
spammer
üzenetére
nem szólok ezentúl hozzájuk, csak sz@r így "pofára" esni... na mind1

hát ja, de legalább van a srácban erő meg megdagadt a vízes pajszer 42-esre, a 176-8 centihez... jah tényleg meg látszik rajta az ér...

egyértelmű irigység is áll a dolog mögött, de ez van... ők ilyenek...

-
spammer
veterán
Hagyjátok a fenébe őket, majd megunják és elkussolnak. Szépen meg is lehet kérni őket, hogy hanyagolják a megjegyzéseket, foglalkozzanak magukkal és mindenki csinálja békében a dolgát. Bár ha totál primitívek, akkor úgysem fogják megérteni

Ha viszont 2 kúra után 76 kiló, akkor nagyon kemény lehet
Bár lehet, hogy 160 centi. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jojo5
őstag
válasz
spammer
üzenetére
amelyik koxol, abban erő legalább van a sok víz meg a pattanás mellett, meg szerintem közepesen szarul néz ki, igaz 76 kg 2 kúra után, de "pufi"
a másik cigizik stb, kis piriszka nem szed semmit, de látszik is szarik bele...
mind2en vedelnek stb, csak várják az eredményt...

mondom, én mindenkivel jóban vagyok kb. és ez jól is van így, de a jelek szerint nem...
ha másnak "szóltam" volna így be, senki se vette volna fel, de a jelek szerint az ő kicsi lelküket megbántottam, de amúgy nem nagyon izgat fel ha nem lesz balhé...
csak az zavar, hogy pl. van 1 gyerek aki versenyre készül, natur ergó elfogy mint állat, de legalább szálkás, és őt is kifigurázzák, meg mindig valakit "megtalálnak" az edzés helyett....
(csak ugye 2 sutyerák, szóvalés le se szarja őket senki se...ma mondta edzőtárs, hogy az öltözőbe is mondta a piriszkának, hogy bocsi arrébb állnál mert ki szeretne menni erre jött a duma, hogy mi van mit akarsz...
)meg ugye ha már ők poénkodnak máson\mással, akkor nehogy már besírjanak ha kapnak 1-2 ívet...

God Vazzeg: csak csodálkoztam, hogy besírt a szájuk... hát ha valaki vicceskedik azért vissza szoktam én is vicceskedni, volt már olyan, hogy csináltam a tricót 50kg-ossal, nyögtem egyet, vigyorogtak és odagurítottam, hogy parancsoljatok ha erre vártatok lehet csinálni... de ez más teremben volt...
nem akarok bunyót, mert ha lesz bármi rendőrség belőle akkor szopó mert ugrik a belépőm ferihegyre... szóval inkább nem foglalkozom velük komolyabban

-
spammer
veterán
Egyik koxol, a másik 0 CH-zik, persze, hogy tiszta ideg mindenki
Szar a humorérzéke a srácnak, ez van, élőben nem tudsz szmájlikat tenni a mondat végére, ha mosolyogsz vagy röhögsz, akkor félreérti, azt hiszi, gúnyolódsz rajta... Nem is érdemes ilyenekbe belemenni, felesleges szóváltás, hagyni kell a francba...
Én nem haverkodok a teremben (főleg, ha van edzőtárs, de ha nincs, akkor sem). Ha úgy van, váltok néhány mondatot valakivel, de ennyi, edzeni megyek, nem barátokat keresni
---
(#39760) God Vazzeg
Persze, vannak ilyenek is. De a fenti eset nem egészen ez volt (illetve nem hiszem, hogy ilyesmi lett volna az alapja). A "személyes ügyek" és az alapból bunkó viselkedés különböző dolgok.
-
God Vazzeg
veterán
-
Jojo5
őstag
válasz
spammer
üzenetére
úgy kezdődött, hogy amikor elkezdtem edzeni ~5 hónapja, akkor dumálgattunk, vagyis odajött, hogy én mit tolok meg, hogy ő mit tol...
aztán dumálgattunk mindig köszöntünk egymásnak, szóval ilyen konditermi haverság(szeretek mindenkivel jóban lenni, a fél terem előre köszön nekem meg én is nekik...
)aztán most hétfőn melleztünk, erre a haverja ott volt csigán hátul, odamentünk, hogy be lehet-e szállni, erre jött egy határozott "NEM!", gondoltam poénkodik és nyomtuk mi is ott mellette...
aztán észrevettem, hogy én amikor nyögök egy nagyot mondjuk mindig valami utolsó széria utolsó ismétlés számomra nagy súlynál mindig jön valami duma tőlük, de nem figyeltem rájuk...
az utóbbi hetekben jött a duma, hogy koncentrált bicót nyomtam 14 kg-al, hogy remélik csak bemelegítek avval stb... de úgy különösen nem érdekelt...aztán dumálgattunk a sráccal aki ugye koxolt, míg a barátja aki a nem-et mondta hétfőn kis piriszka ő benne semmi sincs és még kinézet sincs hozzá...
na a koxosnak csúnya volt ma a háta, tele pattanás gyulladt stb... mondom miért van ez neki ? erre jött a válasz, hogy vajon...
na mondom akkor én se állok neki koxolni nem akarok ilyen csúnya lenni, mire ő ezt sértésnek vette, valamit be akart szólni, az arcberendezésemre, de nem vettem fel és edzettünk tovább haverral, majd később a srác oldalemelt 10kg-al és üvöltött de kurv@nagyot mire a koxos haver megszólalt jó gúnyosan, hogy ez ugye nem célzás volt az üvöltés...
mondta a piriszka, hogy de és mosolygott rám, mire én szép udvariasan közöltem, hogy szépen abszolváltad a gyakorlatot, csak a súly hiányzik az üvöltés alol... aztán egész edzésen nézett még a srác...nem is értem, hogy mi a f@xért kell így bedurcizni, azt hittem, hogy jóban vagyok mind2ve, de a jelek szerint nem, pedig már úgy volt, hogy ha arról van szó ő tud szerezni jó cuccot...
(ezért is engedtem el a "kérdést\beszólást" a hátán lévő ragyára)God Vazzeg: ugyanez, gyerek lejárt jött nyalni a 'csám, most már megy a danabol és ő az istenkirály...

-
asuspc96
őstag
válasz
spammer
üzenetére
"Én rühellem az ilyen erőfitogtató embereket. Csak azért mert nagy és erős, akkor azt hiszi, neki már előjogai vannak. Ahogy te is írtad, ha nagy valaki, inkább védelmezze és segítse a kisebbet, ne pedig szemétkedjen vele. Számomra ettől lesz ember valaki, ha segíti a másikat, nem pedig szopatja. Pláne egy teremben, egy "sportközösségben". (A topik és asuspc más téma, azt szabad!"
A kivétel erősíti a szabályt vagy mijafax' ?

asuspc is a homo sapiens sapiens-ek közé tartozik....punktum...
-
spammer
veterán
válasz
macikos
üzenetére
Rossz helyett a kevésbé rossz. Ez is egy megoldás, csak lehetne normálisan is.
Én rühellem az ilyen erőfitogtató embereket. Csak azért mert nagy és erős, akkor azt hiszi, neki már előjogai vannak. Ahogy te is írtad, ha nagy valaki, inkább védelmezze és segítse a kisebbet, ne pedig szemétkedjen vele. Számomra ettől lesz ember valaki, ha segíti a másikat, nem pedig szopatja. Pláne egy teremben, egy "sportközösségben". (A topik és asuspc más téma, azt szabad!
) -
concret_hp
addikt
lehet hogy félig off, de a gyúrós arcok ugye hagyományosan tudnak ilyesmiket
ez a vitamin jó szerintetek félárban? [link]
vagy ha nem akkor mit ajánlanátok? -
spammer
veterán
válasz
macikos
üzenetére
"Pláne amikor lejönnek nagyobb emberek, mondjuk 2méteres kidobók, akik beszólogatnak a kicsi embereknek, meg elzavarják őket a gépektől, akkor ezek az emberek szinte félnek."
Egy normális, kulturált teremben ilyen megtörténhet? A tulaj helyében kibasznám az ilyet, mint macskát szarni, aztán dugja fel magának, hogy kidobó. Mit csinál, megver?
-
macikos
addikt
válasz
Boxer001
üzenetére
Nem veszek én senkit senkinek. Pont ez a furcsa, hogy én nem nézek le senkit, nem úgy mint például tudjukki... Mindegy hogy valaki kövér, kicsi, vékony, dadog, kancsal, sánta. Én nem gúnyolódom rajtuk, meg nem beszélem ki őket a hátuk mögött, hogy "már megint itt van ez a nyomorék".
Sok ember van például nálunk is a teremben, aki edz mittudomén hány éve, aztán még mindig 50kiló 30 évesen... Önbizalomhiányuk van, gátlásaik. Szerinted ezek az emberek nem szeretnének nagyok lenni? Pláne amikor lejönnek nagyobb emberek, mondjuk 2méteres kidobók, akik beszólogatnak a kicsi embereknek, meg elzavarják őket a gépektől, akkor ezek az emberek szinte félnek. Csak mondjuk ott vagyok én is, nagyobb vagyok mindenkinél, aztán ha váltok 1-2 szót ezekkel az emberekkel, akkor rendesen örülnek a társaságomnak, mintha a legjobb haverjuk lennék, aki mellett nem kötnek beléjük. Megtehetném azt is, hogy elzavarnám őket a picsába, hát hogy mer hozzám szólni, amikor én sokkal izmosabb vagyok nál... e helyett inkább normálisan kezelem őket. Na szóval ennyire nézem le azt, aki nem izmos... -
Boxer001
veterán
Na jó, nekem ehhez most nincs kedvem. Mindenki úgy látja végülis a világot, meg magát, másokat, ahogy akarja.

Inkább nézem a Real - Barcát.
(BÁ most egy söröcske jó lesz, köszi.
) -
God Vazzeg
veterán
válasz
Boxer001
üzenetére
Ezt a dolgot ne vedd magadra, egyszerűen arról beszél, hogy igenis jó az ha látszik rajtad hogy gyúrsz, és élmény ha nem vagy olyan mint a többi ember körülötted. De tudod te ezt, csak most behisztiztél..
Mindenki magához képest érjen el valamit, de maci már olyan szinten van, hogy mások az elvárásai a külvilág felé, jogosan. Ez van, lehet irigykedni, vagy lesajnálni, nem vagyunk egyformák. Én mégis egyetértek vele abban hogy magunkért csináljuk, és igenis nézzenek meg, nekem se célom úgy kinézni mint mindenki más 
-
Jojo5
őstag
na, ez is megtortent...
osszetuzesbe keveredtem 2 arccal akikkel azt hittem, hogy joban vagyok... legalabbis az eddigi dumalasok pacsizasok alapjan...
mondjuk van benne nem is keves irigyseg a reszukrol, de en is "beugattam", pedig csak poennak ment amit mindenki ertett...

-
Ijk
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
Miért, téged amúgy szeret valaki?
Nekem bícsboj forma kell, ruhában valóban átlagos vagyok, meg vékony. De nem mások miatt csinálom, hanem magamért. Hogy gyönyörködni tudjak magamban a tükörben. Én ilyen önimádó beképzelt fax vagyok.
Jojo5: Fel kéne már hagyni ezzel a 0CH-s napokkel, mielőtt valami butaságot csinálsz.
-
Tipo16V
aktív tag
huhuuu amiota normalis(abb) etrenden vagyok, ami napi fel kilo csocshus, plusz fuvatoport jelent, nagyonsok valtozast tapasztalok jo iranyba. viszont az edzeseim este vannak, es az esti kaja CH mentes. szoval edzes utan nem megy mar CH csak feherje.
Wood nincs erre vonatkozo tanulmany, hogy esti edzes utan nemkell ch????
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nálad nem baj, mert te nem vagy szürke senki.
-
Boxer001
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Miért bántasz?

macikos
Érdekes egy világod van neked...
Van igazságod egyébként, de az, hogy valakit azért veszel egy senkinek, mert nem nagydarab...nálam a no comment kategória.
Én magamnak akarok megfelelni, ha hiszed, ha nem. Aztán ha a külvilágtól kapok pozitívat, az nekem csak egy plusz, de a cél magam....
Meg hogy téged már megnéznek...ok, nézzenek...aztakibaszottmindenit.Tényleg jól éreztem, hogy kár benéznem ma...
(Ja és persze nyilván nem egy full izomtalan, soha nem sportolt emberre kell értelmezni az én gondolatvilágom.)
-
macikos
addikt
válasz
Boxer001
üzenetére
Nem kell álszenteskedni. Vagy te csak azért edzel, hogy otthon megmérd a karod meg megnézd magad a tükörben? Az aztán buli...
Ezzel a hozzáállással akkor minek veszel jó ruhákat? Magadat úgyse látod... másoknak mutatni? Jujjj nem szabad. Minek mész fodrászhoz? Legyél kócos... mások véleménye úgyse számít...Én azért is csinálom, hogy jobb legyen a megjelenésem. Ezt azzal lehet mérni, hogy mennyire néznek meg az emberek. Kicsit máshogy viszonyulnak hozzám az emberek, mint mondjuk 5-6 évvel ezelőtt. Akkor is 130-139 kiló voltam, csak most már elértem egy olyan izmossági szintet, ami elég nagy hatással van az emberekre.
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ja bocs, úgy akartam egyébként írni, csak én annyira gyorsan tudok gépírni, hogy kimaradt.

De amúgy kurvára leszarom, hogy ki kinek néz...amíg vannak, akik szeretnek, addig a többiek leszophatnak egy lovardát.
-
Boxer001
veterán
válasz
macikos
üzenetére
Igen, sokkal jobb, ha kis szürke ember vagy akit senki nem vesz észre...
Ezt hogy érted? Mitől vagyok pl. én szürke és te nem az? Mert te 130+ kg vagy? Kik azok, akiknek engem pl. észre kéne venniük, és nem vesznek?Oks, ha jól érzed magad...én ha majd felszedek 10-15 kilót, akkor fogom magam igazán jól érezni. Ja persze akkor egy senkiházi szürke egér leszek?

-
Tamoo
nagyúr
Most pár hete elkezdtem rámenni megint, hogy erőltetem a nagyobb súlyokat. Jöttek ki új repedések.
nem bírja a bőröm. Bár nekem már úgyis mindegy, eddig is szarul nézett ki. Na engem meg max ezért néznek meg! 
-
Boxer001
veterán
válasz
macikos
üzenetére
Ne aggódj, van egy jó nagy réteg, akik téged is leszarnak...(a nők pl.
na amúgy nem ezt akartam ebből kihozni, csak nem tudtam megállni a poént
)Az a baj, hogy neked valami gyerekkori traumából kifolyólag komplexusod van...de hát mnidenkinek van valami gyíkja.

Szóval fingom nincs, hogy neked mi bajod lenne egy faxa diétától, ami után kisebb lennél, de faxa izmos...na mindegy.
-
Boxer001
veterán
Nem hinném, hogy ma lenne értelme visszaolvasnom a sok faszságot, amit írtatok.
Viszlát.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Yeffy
veterán
válasz
Tipo16V
üzenetére
nem tudom, kiJez a tag, de ilyennel én is ellennék... csakhát.. ugye vannak jelenleg hátráltató tényezők...

azt a Hooterst én is mindig Hookersnek olvasom... vajon miért?
egybk én sem értem, miért kell valakinek mindig a másik/ok dolgába belepofázni. érdekel? nem. elmégy? nem. te pénzed fogy? nem. akkor meg? kiafszomat érdekli, ha másnak meg ez bejön? hajrá, egészségére. aki ott pincér, dettó. fszt zavar az téged? tán valami problémád lesz belőle? nem mégy el, oszt kész.én, mikor olvastam róla, végigskubiztam a képeket, azt kb ennyi volt a reakcióm:
(semmi)
ha lenne feles pénzem, meg pesti lennék, kíváncsiságból spanokkal lehet benéznék. azt cső.tényleg agyérgörcsöt tudok kapni az ilyen tipikus, mindenbe beleugatunk, mer'azjau' emberektől... a halálom. mindig mindenkiről mindent jobban tudnak... akinek inge, kurvagyorsan vegye magára

nyócker, hehe... jó kis film volt, az idézett rész nem mond hülyeséget...

uff, leültem...
-
Tomics
addikt
Macikos nagy nehezen, de rászánja magát a bicsboy formára, Radikális zsírégetésbe kezdett.
[link]

-
spammer
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem a borravalóról van szó. Gondolom egy hambi 3000-nél kezdődik
Az pedig, hogy egy geek 10% helyett 20%-at ad, hát... 
De ha olcsó hely, akkor nem szóltam!

Amúgy 10-15%-ot adok általában, pedig a fodrász még számlát sem ad és végez velem 10 perc alatt

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
spammer
üzenetére
"csak azért menjek el valahova és fizessek ki többszörös árat valamiért, hogy közben csorgassam a nyálam olyanokra, akik nyilvánvalóan le sem szarnak"
ha láttad a videót akkor láthatod, hogy 10-20% borravalót adtak nekik.. ennyit egy fodrásznak is szoktak adni, szal nem tudom miről beszélsz..
túl magyar vagy szerintem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zin
őstag
Gyártó MHP Termék: T-Bomb II.
Ezt azok használják foleg akik illegalis szerekhez nyulnak?Mivel 15 ezer ft gondolom ez allitja vissza a normál szintet vagy tévedek?:S -
spammer
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

Lehet, hogy kinőttem már ebből, hogy csak azért menjek el valahova és fizessek ki többszörös árat valamiért, hogy közben csorgassam a nyálam olyanokra, akik nyilvánvalóan le sem szarnak
Megkeseredett, befásult fasz vagyok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
God: Ha szex is benne van az árban, akkor rendben a dolog
-
God Vazzeg
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Én bevallom sose kurváztam. Nem szégyellem
Mindig volt amikor kellett..

-
gordonfreemN
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
így van ez a házastársaktól a k@rvákig és k@rvázókig.

Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ja, akkor meg a személyes kisugárzásod az oka 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ja és be vagyok nyomva (igen, hétköznap
)
ez a vitamin jó szerintetek félárban?