Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
A Schwarzi féle könyvet olvasta már valaki? Lehet egyszer megveszem, talán több hasznos dolog van benne mint a sok "tanulmányban".
God Vazzeg: Azt átvitt értelemben mondtam hogy meg akarom venni.
Boxer001: Tehát 70-80-as évek utáni generációhoz már nem jó szervízkönyv?
-
Kassadin
addikt
válasz
God Vazzeg #37789 üzenetére
Ez is volt már itt téma nem egyszer, nem kétszer; hogy mennyire ért ehhez a sporthoz az, aki ki van gyúrva.
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #37792 üzenetére
Áh akkor semmiképp nem olvasok továbbra sem, nekem kell a haj, nem akarok olyan rúnya lenni, mint Wood.
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #37789 üzenetére
Én azért nem szeretnék ennyire kicseszett okos lenni. Félnék, hogy szétdurran az agyam.
Viszont holnaptól nem vádlizom, úgy se lesz jobb. -
Kassadin
addikt
válasz
God Vazzeg #37787 üzenetére
Jah, csak fizikum nincsen egyik mögött sem.
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #37785 üzenetére
Tudom, azért sírok.
Hát látod...és szaporodnak.Gordon
Voltam a teremben (nyomtam megint egy kis vádli+hasit)
Nem voltak sokan. 3-4 büdös kan cinege (Na jó, nem voltak a legalja egyébként.), meg pluszba 2-3 arc még. Fél 6 felé értem oda, kb. 1 órát lehettem lent, vagy valamivel többet. -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #37769 üzenetére
Te és a nézeteid...lejárt lemez.
Viszlát. -
spammer
veterán
válasz
gordonfreemN #37781 üzenetére
Dettó
---
Na váll-kar megvót, jó szar vót, nem adta
Én hülye előtte egy órával még ettem, mert éhes voltam, ráadásul kicsit többet is, mint kellett volna. Azért végignyomtam a szokásosat, de nem volt jó.
-
Tamoo
nagyúr
Mai aerob+odafigyelés is hiába, odab@sztam palacsintával.
nem lehet így...
ha elémtolják nem tudok nemet mondani.
Látom ma is megvoltak az okosságok...
Ha szar a vádli nem kell vádlizni mert úgyis mindegy, hasazni meg végképp fölösleges. -
Jojo5
őstag
válasz
gordonfreemN #37777 üzenetére
én a 22.-et töltöm decemberben, de mindenki 25-7 körülinek mond....
-
leroyclub
senior tag
Sziasztok! Vettem teljes kiőrlésű natúr zabpelyhet. Ajánlanátok valami könnyen nyelhető "receptet" belőle? Még nem vettem sosem ezért nincs tapasztalatom...
-
m3ss
veterán
válasz
God Vazzeg #37772 üzenetére
"Én 173cm és 95kg vagyok, vékony."
30 voltam iden amugy.(#37773) Eagl3 azt szeretem, meg rostok, osszetett szenhidrat, meg minden miatt nagyon jo, de en inni szeretek reggelente...szoval vmi turmix formaju vmi kellene. de delutanra beiktatom.
na sok itteni forumozastol meg is jott a kedvem egy kis edzesre, el is megyunk futni/tolockodni/huzockodni egyet. szeretek ilyen erdei kornyezetben edzeni amugy.
csak mondjuk a futassal pont az ellenkezojet erem el amit szeretnek, hizni
mondjuk akikkel jarok, meg a kornyezetemben mindenki aerobozni meg fogyni akar, ugyhogy szolidaritasbol veluk tartok
-
drogery
tag
válasz
God Vazzeg #37771 üzenetére
nem is tudtam.
-
-
m3ss
veterán
holgyek ugy is inkabb az atletikusat preferaljak, mint amit ti izmosnak hivtok
bar nyilvan mindenki masert edz. en pl egy normalis, sportos testalkatert, mondjuk ezt ki hogy ertelmezi. en amikor 85 korul voltam mar mindenki mondta, hogy tul izmos vagyok...persze nem testepito korokben mozgok
de nem is akarok mar negyven feletti kart.
aztan abbahagytam szep lassan vissza is alltam ilyen 70 kilora, most sem vagyok sztem 72-nel tobb, atletikusmondjuk max 12% zsirt tartom mindig. de most ujra elkezdtem ilyen 75-80 kozott szeretnek kikotni hamarosan (par edzes utan
). azzal elegedett lennek. csak ez a keson fekves nem hasznal a dolgognak. na meg a reggelit kellene megoldanom, felkeles utan valahogy nem nagyon van etvagyam rendes kajahoz. altalaban ilyen tejtermekeket szoktam tolni, esetleg bananturmix, de ez utobbi meg kaloriaban nekem nagyon keves. otletek? regen belevagtam mindent a turmixba, tojas, turo, fagyi amit talaltam, de most mar felnottem
mondjuk vaniliafagyi bananturmix kombo johetne, valamibol sok szenhidratot kellene bevinnem, ami turmix formajaban tolhato. lehet vmi alacsony feherjetartalmu taplalekkiegeszito se lenne rossz...amugy en is cselgancsoztam regen 1-2 evet, na az jo kis kondit, meg erot ad. sok foldharc, meg dobasok, egymas cipelese, utana kotelmaszas amig birod, azok a regi szep idok
-
God Vazzeg
veterán
Mi folyik itt?
-
deniro2
senior tag
válasz
gordonfreemN #37765 üzenetére
A fehérje felszívódása és az éhségérzet között nem sok összefüggés van...
-
gordonfreemN
addikt
Kitaláltam magamnak, hogy hogyan lenne jó a túró. Körözöttet csináltattam belőle.
Erre hajnalban, mikor lefeküdtem, már nem volt erőm enni belőle.Most meg reggelire azt ettem és attól függetlenül, hogy lassú felszívódású, egész hamar megéheztem.
-
m3ss
veterán
hmm amugy nem tudom milyen a 190/90, sose voltam olyan magas, meg 90 se
hat azert 190 cm alatt probalj meg kezilabdazni/kosarazni/roplabdazni versenyszinten, bar az is lehet felreertettem amit irtal
vagy jo hosszu vegtagokkal 190 cm-rel jiujitsuzni, bar mind2-re vannak azert ellenpeldak.
-
Jojo5
őstag
190 centihez épp, hogy atletikus a szálkás, semmi se kirívóan nagy kerek csak max. szép formás... és eljutottunk oda, hogy aki genetikájából adódóan szép arányos és izmos az akár kosarazhat is mi meg megszakadhatunk a teremben...
Boxer001: kurv@jól adja elő a genetikai selejtet... néha én is elhiszem, hogy sajnálni kéne...
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition #37761 üzenetére
Komolyan már kezdelek sajnálni. -
BÁ Nutrition
addikt
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition #37759 üzenetére
Nekem is felül tapad sajna. Mindegy, ez van, tolni kell.
Téged folyton megaláznak.Szerk.: engem ugyan nem mosnak át.
El kéne távolítani a játszópajtásait, aztán visszább venne.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Boxer001 #37757 üzenetére
az hogy viszonylag felül tapad. biztos nem olyan volt mint egy 160cm magas testépítő versenyzőnek. de ha rövidgatyában voltam akkor mindenki állandóan azt sasolta
most meg olyan mintha nem lenne ott semmi.(nincs is) múltkor is elkezdte valamelyik nézegetni a tükörben magát, felhúzom a gatyám mondom nekem milyen
erre kiröhögtek
-
m3ss
veterán
jo ez, nem tunik (tul) soknak
nem mondtam, hogy barki is barmit rosszul csinalna, csak eloadtam az en verziomat is, csak HITteritek kicsit
hatha barkit erdekel...kulonben is mit elegedetlenkedsz 190 / 90 / szalkassal?
amugy uszoda milyen? nem is voltam meg. szted beengednek a nagymedencebe a vizalatti dslr tokommal? -
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition #37755 üzenetére
Na ne már, hogy brutál szar genetikás vádliból csináltál egy csodájára jártakosat...melyik a hazugság?
Gordon
Oks...ha megyek, de úgy néz ki igen.
Lehet lemegyek, beleverek a 130-ba, aztán soha többet reggeli edzések.Álmodozom.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
BÁ Nutrition #37755 üzenetére
Ha ez igaz, akkor tényleg nem értem, miért fogod a genetikára.
Boxer:: majd mondj véleményt, kíváncsi vagyok
Szerintem meg fogsz lepődni. Azon biztos, hogy mennyivel jobban esik. Már ha esik ez egyáltalán. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Boxer001 #37754 üzenetére
nekem félelmetesen xar a vádlim->genetika
viszont amikor kosaraztam és brutál sokat vádliztam ugráltam, meg futkoztunk fel s le a sípályán akkor olyan volt hogy a csodájára jártak
vádliedzés akkor úgy nézett ki nálam hogy beraktam a scooter-t a kazettás magnóba majd felálltam egy létrára és elkezdtem csapatni és mire a második oldal is végigment addigra már 3x túl voltam a holtponton
bemagyaráztam magamnak hogy ettől majd akkorát fogok tudni ugrani hogy lefejelem a gyűrűtami végül nem jött össze egy 10 centi hiányzott kb
még van valami amit lehet elő kéne szednem. az pedig az ugrálókötelezés. az hihetetlen módon tudja adni
olyan állóképességed lesz tőle.. áhh
ezt lehet inkább a fegyences topicba kéne írnom
de itt is érdemes megemlíteni hogy mióta gyúrok a korábbi testsúlyomhoz képest 35-55 kiló többlettel rendelkezem testúlyügyileg diéta-tömegelést figyelembe véve.
és már régen észrevettem hogy úgy el vagyok tunyulva hogy az súlyos -
Boxer001
veterán
Nálam is minden edzésen van vádli és ha lassan is, fejlődik, látom...úgy hogy csak így tovább, jobb kajával 2-3 év, és csak okésabb lesz a helyzet.
Gordon
Ma úgy néz ki 5-6 felé lenézek a terembe, haverék akkor mennek, megnézem már, hogy mennyien vannak. Edzeni nem hiszem, hogy fogok, azt letudtam délelőtt. -
spammer
veterán
válasz
deniro2 #37747 üzenetére
"Egyébként szerintem azok hasaznak állandóan, akik alacsony tzs helyett zsíron átütő nagy kockákkal akarnak vagánykodni... "
És miért üt át a zsíron a kocka? Mert fejlődött az alaphoz képest
Azért szerintem kevesen vannak a naturál hobbigyúrósok között, akik nagyon alacsony tzs-t tudnak tartani, főleg a hason. Nekem pl. az zsírosodik a legjobban, pedig máshol szinte semmi (vagy minimális), és egy ekto szar vagyok
(#37748) Dani82
Tudjuk, hogy szar a genetikád
-
m3ss
veterán
hat kajalas ja, ha nincs vmi rendben evessel, alvassal nagyon sokat szamit. foleg igy idosebb korban. en amikor csinaltam ezt aktivan, minden edzesen, minden heten, minden gyakorlaton sulyt noveltem, de ha volt par gorbe este, nemalvas, kimaradt par kaja volt olyan hogy nem tudtam sulyt emelni, sot vissza is kellett venni. nagyon sokat szamitanak ezek is.
en mondjuk ezert is untam meg, olyan gyors az anyagcserem, hogy amikor voltam 85 kg (180cm) kb 4e kaloriat benyomtam es meg akkor se hiztam. nevetsegesen gyors az anyagcserem. ami altalaban azert jo, de ha hizni akarok annyit kell ennem, amit nagyon nem szeretnek marmilyen gyakran edzel 1 izomcsoportot? vagy ugy nagyjabol mit csinalsz, erdekelne ha mar teged masik topicbol ismerlek
-
Ijk
nagyúr
válasz
deniro2 #37747 üzenetére
Az elmúlt 2-3 hónapban jobban ráfeküdtem a has témára, értsd nem csak egy edzés végén csinálom. Szemmel láthatóan jobb lett a hasam.
Nekem a saját testem a tanulmány.Vádlinál ugyanez volt. Amióta heti 2-3x csinálom fejlődik.
És a nagy súlyos edzést is ezért hagytam el anno. Mert hiába erősödtem, a 12-16-os ismétléses edzésekkel sokkal jobban nézek ki.m3ss: Heti 3 edzés, mell-kar-vádli, láb-vádli has, váll-hát-vádli-has. Hétvégén egy uszoda, 2000m mellúszás. Nagyjából ez a konstans edzésem.
-
deniro2
senior tag
válasz
spammer #37744 üzenetére
Láttál Janeszról képet? Soha nem hasazott...
Egyébként szerintem azok hasaznak állandóan, akik alacsony tzs helyett zsíron átütő nagy kockákkal akarnak vagánykodni...
Amúgy az itt fellelhető kockás arcok is elsősorban alacsony tzs-vel lettek kockásak és szerintem arra a kérdésre, hogy a hasazás vajon milyen mértékben járult ehhez hozzá, nem igazán tudnának mit mondani... -
Boxer001
veterán
Azt elismerem, hogy sok megközelítést nem tudok erről a sportról, mert nem olvasgatok...alap dolgokban hiszek, persze ettől még bármikor hihetek másban is...
De néha már kezdek itt agyfaszt kapni.
Én tolom a vádlit, meg a hasazást is (na jó, ezt nem fogom brutál módon, mert minek), meg minden szart (bármi áron, a lényeg, hogy folyamatosan, kihagyás nélkül toljam), aztán 2-3 év múlva meglátjuk, hogy értem-e vele valamit, mert még csak az alapozásnál tartok.
-
Ijk
nagyúr
Így már több értelme van hogy kifejtetted. Akkor te jól csinálod ezek szerint.
Én majdnem 190 magas vagyok, 90 kiló most szálkásan, nem tudok hatékonyan saját súllyal dolgozni. Másfél évig szenvedtem az ellensúlyos géppel, most áttértem csigás lehúzásra legalább 12-es ismétlésekkel. Ezzel próbálom most elérni a fejlődést, mert a másik zsákutca volt. Viszont a kajáláson is javítani kellene, szerintem több évi kemény munka kell ahhoz nekem hogy saját súllyal tudjak magas ismétléssel húzódzkodni.Most már megint okosabbak lettünk. Ezek szerint hasazással nem lehet fejleszteni a hasizmot. Akinek meg szar a genetikája ne vádlizzon.
Hát itt tényleg minden nap lehet újat "tanulni". -
spammer
veterán
válasz
drogery #37741 üzenetére
Mindenkinek "kockás" a hasa. Mivel a hasizom is izom, fejleszthető hasgyakorlatokkal. A genetika meg eldönti, hogy mennyire fog fejlődni, illetve hogyan adja ki magát. De ha nem edzel rá, nem is fog fejlődni. (Valamennyit nyilván fejlődik más gyakorlatoknál is, és lehet, hogy ez elég is, ha rohadt jó a genetikája az embernek - lásd m3ss esetét-, de azért nem ez a jellemző sajnos.
)
Igen, Arnoldnak sincs olyan hasa, meg a Tóth Daninak se olyan egy 80 kilós fekához (pl. Hannibal vagy hasonlók) képest, ez a genetika. De azért mindkettőnek van, amit nyilván hasazással (is) értek el.
szerk:
Úgy emlékszem van itt egy-két kockahasú ember a topikban, leírhatnák, hogy ők milyen módon váltak azzá, mármint, hogy hasaztak-e, avagy nem
-
m3ss
veterán
elso hozzaszolasban ezt probaltam kifejteni. 40-50 sec a tut, suly alatt eltoltott ido, egy sorozat hossza. a huzockodast termeszetes teljes tartomanyban kell csinalni, allig huzva, teljesen kinyujtott karig, teljes mozgastartomanyban. es nem lenduletbol, semelyik gyakorlatot sem, pl az elobb linkelt fureszelos fazon mar boven tul gyorsan csinalta, lenduletet vitt bele. nem az a lenyeg, hogy minel nagyobb sullyal csinaljuk, hanem hogy az izmokat dolgoztassuk, na meg az izuleteknek is jobb. ebben a videoban latod kb mire gondolok a 50 sec alatt, bar ez mar neha atmegy superslow-ba, en 2-2,3-3 seces pozitiv-negativokat szoktam, kiveve guggolas/felhuzas.
szoval 10 huzockodas, ugy hogy 1 huzockodas 4 sec, az 40 sec. kb minden sorozatom 40-50 secig tart, kiveve a guggolas/felhuzas. -
drogery
tag
válasz
spammer #37740 üzenetére
megszületsz.
a kockák az egyenes hasizom tapadásából erednek. 0 hasazással, de 9% tzs-vel ha nem kockás a hasad soha nem is lesz.
nézd meg arnoldot, nincs 6 kockája, pedig nettó időben is sokat töltött hasazással. ott van tóth dani neki se lesz kegyetlen hasa az életben.a has funkciója a gerinc/felsőtest egyenesen, stabilan tartása. ha felhúzod a testsúlyod 3szorosát öv nélkül akkor erős a hasad, amit sose érsz el 10k haspréssel.
-
spammer
veterán
válasz
drogery #37736 üzenetére
Mitől lesz akkor kockás, ha nem a hasgyakorlatoktól? Nem kell megmagyaráznod a diétát, zsírvesztést és hasonlókat, mert szerintem az mindenkinek egyértelmű.
Tehát?
szerk:
(#37737) m3ss
Nyilván kell a genetika is, és nyilván van különbség kockás és kockás has között.. Nem csak koxos néger hasszaggató, sajtreszelő kockás has létezik
Nekem is kockás valamennyire (mert most fedett lett kicsit
), aztán mégis szar fos a genetikám ehhez.
-
Radnix
senior tag
megvolt az eheti "power" láb nap, sikerült 5kilót még rátenni a rúdra, így ment most a 3x5ism. guggolás 115kg-ba. Fuck yeah!
Mostanában ráfeküdtem a combbicepszre is, merevlábas 3 sorozat 5-8 ismétlés között, és 6 sorozat lábhajlítás 6-20 ismétlésszámtartományban.
Tegnap pedig előkerült a 28 kilós egykezes vállbólnyomáshoz, 3x7 ismétlés erejéig.
Mióta írom a használt súlyokat, és meghatározom előre hogy kb mennyit kell teljesítenem kövi edzésen, folyamatosan erősödöm, hogy ezt miért nem kezdtem el hamarabb... -
m3ss
veterán
válasz
spammer #37733 üzenetére
igen, de mondjuk jo a genetikam ilyen teren, elotte is az volt
bar elotte is sokat huzockodtam, kotelet masztunk kulonbozo edzeseken...kockas has amugy is inkabb zsir%+genetika fuggvenye mint barmi mas. ha semmit nem csinalsz csak guggolsz felhuzol 3 honapig akkor is kockas lesz a hasad, ha nem lesz 12%-nal tobb zsir rajtad. az, hogy mennyire lesz kockas nem azon mulik, hogy hasazol-e mellette, hanem hogy milyen a genetikad, olyan mintha arnold alaku bicepszre probalnank edzeni...gl
szoval igen, tobb mint elegek ezek az osszetett gyakorlatok pl hasedzesre, amint bicepszre, alkarra, tricepszre is. csak at kell ertelmezni az intenzitas fogalmat, es megerted hogy miert. -
Ijk
nagyúr
Mi az hogy 40sec-es húzódzkodás?
Remélem nem ilyen rángatózós bohóckodásra gondoltál, amit sokan elkövetnek a teremben is. A többség ki sem nyújtja a kezét, és fel sem húzza magát rendesen.
Így néz ki egy húzódzkodás, csak hogy egy klasszikust mutassak : [link]Egyébként van a teremben ellensúlyos húzódzkodó, -20kg-al első sorozatban 16 is megy, a negyedikben 8 sem. Persze nagyon jó ezt csinálni saját súllyal ha az ember 60-70 kiló.
-
m3ss
veterán
válasz
spammer #37728 üzenetére
nem kell sulyokat pakolgatni, mivel 1 sorozat, bemelegiteni se kell, mert mar latni alig latsz a felhuzastol. egy tarcsat odakotsz es napot, nem sok ido amugy.
ja es a huzockodas, na meg a fekvotamasz,felhuzas,guggolas iszonyat jo hasgyakorlat, egy darab hasgyakorlatot nem kell mellettuk megcsinalni.Ijk: amugy negativokkal lehet ilyenkor trukkozni, ha van ra lehetoseg. pl zsamolyt, vagy arboretumban faronkot rax a labad ala, es mondjuk csinalsz amennyi rendeset tudsz bukasig, utana negativokat amig birod. felallsz a zsamolyra es szepen lassan engeded magad lefele. de azert ha nem tulsulyos az ember hamar el kell jutni arra, hogy 40 secig tudjon huzockodni...pl nem kell a bicepszet (tul)edzeni
-
drogery
tag
-
spammer
veterán
válasz
drogery #37726 üzenetére
Tudnék, de utálom. Meghagyom a fegyenceknek
Tolódzkodást néha csinálgatok melegítésnek, ha éppen úgy van kedvem. Ha teremben vagyok, ott vannak a gépek, nem bohóckodok.
(#37727) m3ss:
Otthoni körülmények között látom értelmét, ha nincs gép. Egyébként nem szarakodnék azzal, hogy súlyokat pakolgassak magamra, mikor ott a gép, csak le kell ülni és nyomni, és jobban is érzem.
-
m3ss
veterán
(#37724) spammer azert nyilvan gyorsan eljutsz odaig, hogy sulyokat kelljen magadra aggatni, ha nem akkor bajok vannak. amugy sulyemelo ovre szepen fel lehet logatni tarcsakat. terdel osszeszoritod es jo is.
(#37726) drogery fele suly? az szep teljesitmeny azert
gondolom ezt azert elso gyakorlatra csinalod. vagy felhuzas utan?
-
spammer
veterán
A húzódzkodást rühellem, de igazad van, az jó lehet. Viszont a gépeken lehet a súlyt variálni, míg húzódzkodásnál a te súlyod adott. (Növeli lehet magadra aggatott súlyokkal, de szerintem elég röhejes látvány
Csökkenteni értelemszerűen nem tudod a saját súlyod.)
Nekem a szívem és az agyam (koncentráció) fárad el jobban, mint a lábam
Többször is volt, hogy már fejben nem bírtam a lábedzéseket. Igaz, hogy sose iszok/szedek semmi pörgetőt/stimulánst.
-
m3ss
veterán
válasz
drogery #37719 üzenetére
"én nem fogok gépen edzeni, meg a bedurranásért bohóckodni. én kick-ass awesome mataffaka badass akarok lenni, nem szépfiú. "
hajra! csinaltass kis sulyokat, vagy nem tudom elerheto-e ilyen .25 -.5 kg-os tarcsak a teremben. mindig novelni kell a sulyt, minden edzesen, ha csak kicsit is de igen. ha nem sikerul ott vmi alvas/eves/tuledzes gixer van, vagy elertel vmi platora, bar ez azutobbi altalaban teveszme
amugy ez a "fureszelos" egykezes evezes sztem se a legjobb. egy idoben azert csinaltam, mert mar nem tudtam a bentoverbarbell rowt (sry nem tudom a gyakorlatneveket magyarul, idaig is mindent felremondtam) csinalni a felhuzas/guggolas utan annyira meghalt a hatam. de vhogy a rudas, vagy a csigas gepes jobban bejott. bar en regen nem is eveztem, akkor a sima felhuzas + huzockodas utan mar nem kellett...de most lecsereltem a sima felhuzast merev labasra.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #37709 üzenetére
azé az még messze van
-
drogery
tag
én semmilyen végletet nem látok benne. a tested egy komplex dolog. miért bontsam szét kis izmokra és próbáljam izolálni az egyes dolgokat, mikor a másik oldalról sokkal egyszerűbb megközelíteni.
ne haragudjatok, mindig elfelejtem, h itt mindenki csak izmos akar lenni erős nem.
én nem fogok gépen edzeni, meg a bedurranásért bohóckodni. én kick-ass awesome mataffaka badass akarok lenni, nem szépfiú.
m3ss: [link]
-
m3ss
veterán
válasz
spammer #37712 üzenetére
fureszeles az mi? es a lehuzas? amikor nyakhoz huzod a csigasat? azt miert nem valtja ki a huzockodas?
amugy sztem nalad az intenzitassal van a gond, marmint ha nem terhel elegge le a merev labas pl. konkretan 20 guggolas meg 15 felhuzas utan _jarni_ nem tudok. autot vezetni se. combhajlito gepre ulni plane nem. 15 sima felhuzas utan nem hogy a hatam, a vallam is annyira be van durranva, hogy huzockodni, tolockodni alig tudok. -
spammer
veterán
válasz
drogery #37714 üzenetére
Nem marad stimulálatlanul, mert a lábedzés nem 1-2 gyakorlatból áll. Ugyanakkor egy sima guggolásnál vagy lábtolónál közel sem érzem annyira a combom, mintha a a combgépen csinálnám. Viszont annál inkább kiugrik a szívem ezeknél. Combhajlítónál nincs annyi hátráltató tényező (szív fáradása, derék, vállon a rúd stb.), ezért jobban meg tudom dolgoztatni.
---
(#37716) Ijk
"Egyébként már megint ezek a végletek. Szoktam szabad súlyon és gépen is edzeni vegyesen, nem értem miért kellene lekorlátozni csak az egyikre."
Egyetértek.
-
Ijk
nagyúr
válasz
spammer #37712 üzenetére
Guggolás nélkül pedig nem az igazi a lábazás. Persze kell guggolni, lábtolózni, lábnyújtózni, lábhajlítózni.
Én például oldalemelést vállgépen csinálom, kézi súlyzóval nem tudtam rendesen soha. De minek is amikor van gép. Persze alig használják, csinálják az oldalemelést, szarul.
Egyébként már megint ezek a végletek. Szoktam szabad súlyon és gépen is edzeni vegyesen, nem értem miért kellene lekorlátozni csak az egyikre. Illetve kerékpározom, néha futok, úszok. Sokféleképp meg lehet edzeni a testet.
-
drogery
tag
válasz
spammer #37712 üzenetére
na látod itt a hiba, h izoláltan megdolgoztatni. tök felesleges. minden olyan gyakorlat, ami csak 1 ízületet használ gyakorlatilag felesleges. persze érzed meg bedurran, csak azokat hagyja stimulálatlanul, amikre épülnének. vagy gondolod, ha semmi mást nem csinálnál, csak kar pl. hajlítást/nyújtást akkor a karod nőne, úgy h minden más kicsi marad?
-
spammer
veterán
válasz
drogery #37707 üzenetére
Lehet variálni/kiváltani, de azon van a hangsúly, hogy géppel - nekem - jobb. Sokkal. A fűrészelés közelében nincs egy jó evezőgépnek. Combfeszítő-hajlító-kötél nem tudom miért lenne kuka, annál jobban, izoláltan más nem dolgozza meg őket. Lehúzást meg nem tudsz mással csinálni.
Amúgy én is edzek itthon is, de sajnos hiányoznak is a gépek ilyen esetekben.
---
(#37710) m3ss
Szoktam merev lábast itthoni edzésnél. Közelében sincs a gépnek, nem is tudod annyira izoláltan csinálni vele.
---
(#37711) Ijk
Szoktam guggolni, de már egyre kevésbé szeretem, mondhatni kezdem megutálni
A szívemet edzi meg a legjobban
-
Ijk
nagyúr
válasz
Zomb€€ #37708 üzenetére
Guggolás nélkül el sem tudnám képzelni a lábedzést. Rengeteg izmot megdolgoz, combhajlítót, combfeszítőt, segget, szívizomzatot.
Nem véletlen az egyetlen gyakorlat, ahol a harmadik sorozat után már szakad rólam a víz.
Viszont nekem muszáj lábtolóznom, hogy a külső combfeszítőket is kivégezzem. -
m3ss
veterán
válasz
spammer #37705 üzenetére
probald ki a nyujtott labu felhuzast, aztan nem kell combhajlito. sima felhuzas inkabb hatra megy, ez meg inakbb combhajlito. persze mind2 azert. bicepszet, tricepszet en nem edzek kulon, arra ott az evezes/huzockodas, tolockodas/fejfolul nyomas.
de amugy evezesre tenyleg vannak hatekonyabb gepek. -
asuspc96
senior tag
végre megvan janesz...
[link]
-
m3ss
veterán
amugy nem vagyok gepellenes, csak keves jo gep van
pl ilyet biztos hasznalnek ha lenne, ahova en jartam sosem volt.
meg amgy feleslegesnek is tartom a gepeket, guggolast felhuzast ugy sem tudod teljes ertekben kivaltani, huzockodast tolockodast se erdemes sztem, talan az evezes meg a fejfolul nyomas az amire el tudnek kepzelni vmi jo gepet.
meg mar nem jarok terembe, vettem tarcsakat, 1 nagy rudat, 1 padot, es ezekkel erolkodok. meg vmi guggolo allvanyt kellene osszedobni...na meg ha arboretumban makrozok akkor ott van huzockodo / tolockodocsak ott is most megakadtam, mert nem akarok sulyokat vinni magammal es mar kb aerobozok
lehet zartszelvenybol kellene heggesztetnem egy guggoloallvanyt, vagy nem erdemes szorakozni ezekkel kapok vhol jo aron sztetek? -
Jojo5
őstag
jó ez!
nálunk a teremben ezt nyomják mint atom..
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest