Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Jojo5
őstag
válasz
bandus #36397 üzenetére
nem arról van szó, hogy sok pénzed legyen, csak legyen valamennyi
elmentem barista\adminisztratív\gyorséttermi munkákra jelentkezni és egyik se jött be... pedig már ott tartottam, hogy bármit...
pont így voltam vele, hogy mind1 mi a diákmunka csak legyen, hát nem... pedig voltam pár szövetkezetnél "házalni" ez ügyben(rébusz\műisz\minddiák\eujobs\universitas\pensum)
csak, hogy párat említsekKassadin: azt írtam, hogy max. kevesebb a kardió... illetve, hogy a fizikai után lemenni edzeni kicsit más főleg ha diétázik az ember, de látom nem jött át...
szerk: május\június óta keresek simán, de mind1... már szerintem májusban is írtam, de júniusban tuti...
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Kassadin #36398 üzenetére
Túl magasan van a léc, le fogja verni előbb utóbb. Minden rosszindulat nélkül... Mondjuk én aztán nem fogok beleszólni senki dolgába. Általában mindenki a saját hibájából tanul csak.
Nem tudom, hogy ma karozzak vagy lábazzak. Ha véletlenül HC-nak érezném magam akkor mindkettő lesz.
-
Kassadin
addikt
Diákmunka nem arról szól, hogy 2 kilót zsebre raksz havonta. De természetesen kifogást mindig talál az ember, azt a legegyszerűbb.
Amúgy múltkor pont arra verte itt mindenki a mellét, hogy munka mellett is teljesen normálisan lehet enni (igen, te is köztük voltál). Most meg már az ellenkezőjét írod.
-
mit tartasz értelmes nyári diákmunkának?
ezek a melók nem azért vannak, hogy itt öregedj meg, hanem, hogy legyen egy kis kp-d. nem is leányálom nagyjából egyik sem.
amúgy ki lehet fogni elég jó diákmunkákat, gyakorlati helyeket, csak ahhoz meg specifikus tudás kell. enélkül meg ne is álmodozz jó melóról.persze mindig könnyebb valami kifogást találni, miért ne dolgozzon az ember. aki akar dolgozni, az tud is, én így gondolom. más kérdés, hogy ha nem vagy rászorulva, akkor ne vállalj el olyat ami nem tetszik. viszont hosszú távon sokkal jobb, akár a kezdetben béna diákmunkákba ölni a szabadidődet, mint a 0 ch-s napokba, meg a szobacangába. nekem ez a véleményem.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
deniro2 #36394 üzenetére
Ott verte magát a balcsiban 3 méterre tőlünk, mint egy partra baxott ponty
Igazi faxxopó életben is sajnos, de a stáb se volt semmi, mert kamera és mikorofon ott is bent volt a vízben velük, interjúzták a kislányokat, meg táncoltak
Azért jött le ez a cikk most, mert tele volt gyúrósokkal a part, és sokkot kapott szerintem, és eszébe jutott hogy ezzel is lehetne feltűnősködni.
Élőben kb Penene szint egyébként, és itt elnézést is kérek rögtön Penene-től
-
deniro2
senior tag
-
Jojo5
őstag
válasz
bandus #36392 üzenetére
pontosan...
csak olyat itthon nem találni, max külföldön
jó, az biztos, hogy kardióból kevesebb menne, de amúgy tényleg semmi értelmes diákmunka se volt, pedig egész nyáron nézelődtem járkáltam a várost...
aki eddig is "szenvedett", hogy így meg úgy nem tud edzeni az amúgy sem fog elmászni, aki meg eddig is nyomta az dög fáradtan is nyomni fogja...
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg #36384 üzenetére
én is így gondolom\gondoltam
Kassadin: semmi sem változna, tudod fejben dől el...
(amúgy szeptembertől suli szóval mind1... diákmelóból normálisat meg nem találtam)
-
Boxer001
veterán
válasz
Tehát akkor Jojó még lájtosba tolja? Na most nyírtad ki.
Viszlát Jojó, jo jó voltál, amíg nem lettél hülye.Ma mell-kar, odacsapok. Azt utálom a termünkben, hogy alig van szellőzés, nem igazán jó helyen van...légkondi meg kavarja azt az állott fost.
Szlobi fórumtársunk jól eltűnt, pedig ő a példaképem.
(Nem Zombi, nem te vagy az.)
Ha jól tudom ő is két pofára tolja a tápkiegeket, meg eszik mellé szemetet is simán. Na én is ezt fogom tenni, már el is kezdtem. -
drogery
tag
válasz
+1
ez lófasz, majd ha ugyanezt csinálja, úgy h egy hétig 0 kcal-on van. -
Tatejkas
tag
Hát, igazatok volt.
1 hete itthon edzek az elején még nehéz de ma már simán megcsinálok 100 fekvőt és úgy érzem ez már csak inkább bemelegítésnek jó. Szval holnaptól irány a kondi
-
spammer
veterán
válasz
BÁ Nutrition #36380 üzenetére
a bohóckodás jól fizet Amcsiban, ott vevők erre a cirkuszra...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
macikos #36374 üzenetére
ja már egy ideje
azt mondta azért, mert ahhoz hogy nagyságrendben előrébb tudjon lépni a profik között túl sok cuccot kéne magába tolni.. mert kéne még rá 15 kiló izom..
aztán hogy ez tényleg valós ok volt-e azt nem tudom
anyagilag lehet jobban jár ha pankrátorkodik amerikában -
Jojo5
őstag
válasz
gordonfreemN #36375 üzenetére
van akinek izmos, van akinek zsíros... mindenki döntse el saját maga
Tomics: hú, bazz jó ideje már...
tököm se tudja pontosan de már 14-6 hét+ bőven
Ijk: hogy, hogy mi értelme a 0CHnak, vannak zsírok amiket már máshogy nem lehet leszaggatni, meg hintáztatni kell a CH-t egy idő után, mert a beállított alacsony CH már nem hoz eredményt...
-
macikos
addikt
válasz
gordonfreemN #36375 üzenetére
Hagyjátok már Jojo-t! Felnőtt hülye ember!
Egyébként tényleg, ő tudja mit akar, ne akarjátok kioktatni.
-
gordonfreemN
addikt
egyébként azonkívül, hogy figyelemfelkeltő a tevékenységed, valóban van aggódni való.
folyamatosan sokkolod a tested és a várt nagy volumenű válasz olyan lesz, amit csak lehet kórházban fogsz tudni értelmezni, ha magadhoz térsz. bár kívánom neked, h Ne Így Legyen!
hány kiló és milyen magas vagy? zsíros vagy izmos alkat? -
Boxer001
veterán
-
spammer
veterán
"meg ha leállnék mi a f@szt csinálnék ? elmennék vedelni haverokkal ? annak aztán sok értelme van."
Senki nem mondta, hogy állj le, csak annyi, hogy ne hajtsd túl magad. Azért a haverokkal vedelés és a túlhajszolt edzés között van még lehetőség, te nagyon a végletekben gondolkodsz.
"kíváncsi vagyok a testem mikor mond megálljt"
Ha szerencséd van, akkor "csak" elájulsz majd, ha nem, akkor szívrohamot, vagy agyvérzést is kaphatsz. Vagy milyen jelekre vársz? Amíg lábra tudsz állni, és egy lépést is meg tudsz tenni, addig nyomod?
Persze Isten ments, hogy bárkinek az életébe is beleszóljak, semmi közöm hozzá, félre ne érts, csak már nekem fáj olvasni, hogy miket csinálsz. Egészségtelen.
Csupán mint kívülállónak, ez a véleményem.
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition #36366 üzenetére
Az bazzeg, állat.
Na újabb aranyérem. -
BÁ Nutrition
addikt
9.63 niggapower
-
Jojo5
őstag
válasz
spammer #36363 üzenetére
nem tagadom fanatizmusom az megvan, de valahogy nem tudok és nem is akarok leállni...
(meg ha leállnék mi a f@szt csinálnék ? elmennék vedelni haverokkal ? annak aztán sok értelme van...)
mint írtam is régebben, kíváncsi vagyok a testem mikor mond megálljt mert már én is amondó vagyok, hogy amit kap az néha embertelen egy néhai dagadt embernek...
-
Jojo5
őstag
válasz
shteer #36359 üzenetére
kösz nem, de remélem te elhízol már végre...
macikos: egész nyáron nyaggat, hogy menjek ki a medencébe mert még idén nem sikerült és, hogy dobáljam... csak a családban senkinek sincs kedve 40kg-ot dobálgatni meg emelgetni...
Ijk: haver, kérdezte szerdán, hogy merre voltam nyáron, én meg mutattam a teremre, erre nem értette, én meg mondtam hogy heti 5 edzés stb... és közölte, hogy egy hülye f@sz vagyok...
-
God Vazzeg
veterán
-
Jojo5
őstag
KAI vadul néz ki...
-
Jojo5
őstag
enyémnek ? én pont, hogy alig iszok... sőt, még annál is kevesebbet...
hogy lehet ? megmondom megiszod a karnitin+kávét izzadsz fogod magad és ráülsz arra a tetves biciklire és nyomod mint a barom, persze pulcsi+mackónadrág kombóban... magad mellett meg iszol 1,5-2l vizet+2-3 dl bcaas vizet...
lenyomod reggel, majd megdöglesz... aztán délután kimész unokahúgod dobálni, majd este kajálsz és rá 1,5 órára megint rápattansz, de akkor érzed már, hogy kivagy, de végigcsinálod!amikor leszálsz remegsz, minden bajod van, de belenézel a tükörben és a lábad úgy néz ki a tegnapi lábazás utáni izomlázzal mint állat, de közben görcsöl és tikkel mint az atom, a tested meg verejtékezik és szenved, de megcsináltad és kurvára büszke vagy magadra, hogy 0CH-val együtt sikerült a mai nap...
hát, így lehet megcsinálni
-
Jojo5
őstag
kivagyok, DE TÚLÉLTEM!
Boxer001: jójó, inkább húzzál inni, mindenki jobban járna...
-
Ijk
nagyúr
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #36341 üzenetére
Az igaz, de egy nő szerintem akkor se legyen izomállat.
Jó tudom, ő nem az a szó szoros értelmében.
Wood
Inkább írd le 2 mondatban, hogy miért hasazzak. Ilyen egyszerű sose akarsz lenni. -
Ijk
nagyúr
Úszás után betoltunk egy pizzát, aztán itthon egy nagydarab sütit. Újjászülettem, holnap brutális mell-kar edzés lesz, lehet hogy 60kg-al is nyomok fekve.
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition #36337 üzenetére
Elképesztő az az ember, csessze meg.
-
BÁ Nutrition
addikt
Bolt egy állat
remélem 9,6 alatt fut és nem enged ki a döntőben végre a niger -
gordonfreemN
addikt
Szerintem gáz mind2. Hangsúlyozom, hogy szerintem.
-
nepszter1
addikt
[link]
Zsuzsikának kezd megnőni a karja -
Jojo5
őstag
b@sszátok meg a kajáitokat...
én megyek tekerni 1 órát...(am. jó kajálást
)
Boxer001: a pizzát nem bánom
, olyan jót úgyse ettél mint én pár hónapja...
-
MPowerPH
félisten
Ma kar volt, adta.
Érdekes dolog, amióta abba hagytam a kreatin-t, azóta a váll-kar edzésen folyamat növelni tudom a súlyokat egy-egy gyakorlatnál. Lábbal ugyan ott vagyok, hátban stagnálok, mellben csökkentenem kellett. Érdekes dolog ez, ezek szerint valami nem smakkolt a kreatin felszívódással, vagy csak simán nem reagálok rá jól.Most karnál már olyan súlynál járok, amiről azt gondoltam 3 hónapja, hogy maximum 1-1 megy majd bele a nyár végére. Kíváncsi leszek az újabb kúra megdob e még egy lapáttal.... Majd a grammokkal operálok egy pöttyet, hátha ott volt a gond.
-
nepszter1
addikt
Holnap se dolgozni se pecázni nem megyek , de gyúrni elnézek haha
-
Boxer001
veterán
Ez mi, szakács topic?
Edzeni szoktatok hülyék? -
gordonfreemN
addikt
nálunk is fini a vacsi, rizs-csirke. nyam-nyam
Hogy ne legyen olyan sablonos, van hozzá szeletekre bontott apró zöldalma. -
-
Yeffy
veterán
válasz
God Vazzeg #36295 üzenetére
5:12
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #36295 üzenetére
Aztán most erre érzed magad celebnek?
Már az is csoda, hogy észrevetted magad. -
spammer
veterán
válasz
God Vazzeg #36300 üzenetére
"érdemes megnézni ezeket a figurákat élőben, átrendezed az agyad egyből"
Jaj, így is elégedetlen önmagával, hát ha még meglátná ezeket a gépállatokat élőben
---
Amúgy ott vagy a videón, rögtön a glutaminos suna után. Biztos az operatőr is csak a dobozt akarta lefilmezni
Aktív témák
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Androidos tablet topic
- Tőzsde és gazdaság
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TCL LCD és LED TV-k
- PH! Szakszervezet
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- TUF F15 FX506LU 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe + 2TB HDD magyar vbill gar
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest