Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
Azt a doppingos cikket egy "méregkeverővel" azt ki linkelte be, mert nem találom...?
-
nepszter1
addikt
beszarás volt csapatársamnál szívbetegséget állapítottak meg a srác az egézség megtestesítője volt nem ivott nem dohányzott , kondiba is járt focizott is , még sprinter is volt egy darabig . Extra terhelésre felmegy nagyon a vérnyomása és bármikor szívinfarktust kaphat
-
Woodslave
félisten
válasz
Manitou #37091 üzenetére
mivel csak 11 (mostmár akkor 10) napod van, ezért sajnos mellre 10 cm, karra 4 cm várható, szerencsés esetben a derekad körméretének csökkenése mellett.
Most az a nagy terv, hogy reggel ébredéskor és este is megy majd egy turmix 5-10g glutaminnal, meg edzés napon edzés után ,esetleg edzés előtt is. Eddig csak edzés után ittam turmixot. Estére meg próbálom 0-ra csökkenteni a ch-t. Jah meg persze tisztább ch-t enni. A kaja többi része maradna, ami csirke 2-3x naponta + minőségibb ch. - meg ezek után (előtt) még megemlíted a nevem, ezt sértésnek veszem
-
Jojo5
őstag
válasz
macikos #37092 üzenetére
8 tojás ?
kicsit többet vártam tőled...
viszlát
Manitou: jojo ma már focizott 2 órát ami nagyon lightosra sikerült ezért utána még nyomott pár kör futást levezetésnek a nagypálya körül, majd egy kicsi sprintet, utána hazakocogott, itthon benyomott 1 kis kaját és este tekert 1 órát a csajok vízilabda meccse alatt\mellett...
és most nem vagyok fáradt, pedig múlthéten olyat fociztunk, hogy görcsöltem mint az állat... igaz melegebb volt meg nem tinglitangli foci volt mint a mai... -
macikos
addikt
Na, csinálom a finom kis rántottát, felütöm a 8 tojást, só, bekeverem, erre érzem hogy büdös. Tesóm is megszagolja, mondja hogy ez záp. Erre én: [link]
-
Manitou
veterán
Poénból írtam, de valamelyest tényleg ez lenne a cél
Tudom ilyen rövid idő alatt nem lehet csodát tenni. Az a baj, hogy pont nem régen kellett kihagynom 2 hónapot és nagyon összezuhantam. Most próbálom összeszedni magamat, de még mindig sehol nem vagyok. A zsír alatt ment le az izom, mert nem ettem szinte egyátalán. olyan napi 20 g protein ha meg volt soka mondok.
Igen kell a strandfazon. Kockás hasam az nem lesz már tudom ( sose volt) , de jó lenne picit jobb formát összehozni addigra. Most tényleg 100%-ot oda akarok tenni addig, amennyire tudok.
Igazából pocakom nem is nagyon van, inkább oldalt pici úszógumi van amit le kéne blankolni, az meg sajna utóljára megy le.
Van több mint fél kg glutaminom még , illetve most vettem fehérjét is, ezeket tudom tolni kétpofára addig.
Bringázni akarok menni majd kb minden másnap, vagy akár minden nap. 30-50km-t
Carnitinem nincsen.
Most az a nagy terv, hogy reggel ébredéskor és este is megy majd egy turmix 5-10g glutaminnal, meg edzés napon edzés után ,esetleg edzés előtt is. Eddig csak edzés után ittam turmixot. Estére meg próbálom 0-ra csökkenteni a ch-t. Jah meg persze tisztább ch-t enni. A kaja többi része maradna, ami csirke 2-3x naponta + minőségibb ch. -
Ijk
nagyúr
válasz
Manitou #37089 üzenetére
Csak hús + zöldség, minden nap 2*1 óra aerob, ezekből lehet néhány kardió a 11 napban, edzések előtt 2g l-karnitin. De 11 nap még arra is nagyon kevés hogy egyáltalán valami változást láss magadon.
Mi lesz 11 nap múlva? Mentek nyaralni a strandra és a pocakból kockahasat kell csinálni? -
Manitou
veterán
Tudnátok írni nekem egy 11 napos rohamdiétát
(Közben persze karra kéne felpakolni 4-5 cm-t
)
Zombiban bízok, hogy segít
Esetleg wood mond valami csodamódszert
-
spammer
veterán
Nem hogy 0 kcal napot nem csinálnék, de 0 CH-sat se. Szerintem meg is gyilkolnék valakit. Rekordom talán a délután 5 óra volt 0 kcal témában, amikor anno egyetemen egész nap szoptam a faxt a vizsgákkal. Mondjuk az biztos, hogy a katabolizmus átlendített a holtpontokon, de nem volt kellemes állapot.
Viszont most.....
Múltkor egy ismerősömnél voltam, sok dolgunk volt, nem volt időm rendesen enni (egész nap alig ettem), de már 3-4 óra fele azt hittem kómába esek
Gyorsan toltam is egy kis csokit sörrel
Ha egyszer ki is próbálom, csak 0-24-es itthoni körülmények között, és csak akkor, ha nem lesz a környezetemben élő ember
-
Manitou
veterán
hát-váll volt ADKA
-
Tipo16V
aktív tag
uuuu nemtudom hogy lehet kaja nelkul edzeni, en eddig eletemben 2x mentem fel 100gr zab utan a terembe, erom nem volt, szedultem. nem atta. estefele edzek amikor mar 1 kicsi es 2nagy kaja bennem van mar, csak akkor van power, meg toltottseg. NALAM.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Boxer001 #37082 üzenetére
Ha reggel nem eszem, akkor 1-2 óra múlva már igen éhes vagyok. Ezután átmegy szenvedésbe, nem tudok koncentrálni. Majd ha ezen túl vagyok akkor már elviselem, gondolom beindul a katabolizmus. Aztán megint jön egy elviselhetetlen szakasz.
Biztos hozzá lehet ehhez is szokni, csak én nem fogok. -
drogery
tag
válasz
Zomb€€ #37072 üzenetére
két iskola van.
az egyik, h edzés után megy a legnagyobb étkezés és egyre kevesebbet eszel. lényegében ugyanannyit és ugyanazt mint amúgy, csak rövidebb idő alatt.a másik, h edzés után csak fehérje és bcaa megy, aztán hús és zsír zöldséggel
és este pedig enned kell, lehetőleg minél több (és ezt félve írom le) szart. valamennyi fehérkét és sok zsírt sok szénhidráttal. pl.: pizza és utána jégkrém.
de ez a túlevés csak edzésnapokon mehet. a másodikról itt olvasgathatsz. -
drogery
tag
válasz
Zomb€€ #37070 üzenetére
muszáj reggel edzened? szerintem jobb a délutáni (3-5 körüli kezdés).
mondjuk leangains-ben úgy lenne, h mondjuk edzel 8-10.
és eszel 10-18ig. vagy
12ig megiszol vagy 20g bcaa-t és 12-20 között eszel.azért nagyban függ attól, h mikor edzel, ill az egyéb napi elfoglaltságok. edzés után kellene egy nagyot kajálni.
-
Jojo5
őstag
válasz
spammer #37061 üzenetére
ergó böjt...
én se látom annak értelmét, de én f@x vagyok...
(nem nem próbálom most ki mielőtt még valaki megkérdezni...) elég kegyetlenek a 0CH-s napok is nekem...szerk: hát figy egy ideig nincs értelme, de amikor beáll a test akkor mindenképp kell, mert akkor igazán megindul a forma
én úgy szoktam, hogy csütörtök\vasárnap\hétfő ezek általában 0 CH-s napok, de igazából ilyen 3-4-5 napokat is simán kéne nyomni, de mivel sokat kardiózóm meg az edzésem sem pinatárogatás ezért nem csinálok 3-5 napig 0CH-t...konkrétan 2 nap 0CH után a 3. nap mikor megeszed reggel a gyümit\zabot érzed, hogy úúúú b@@@zeg
-
Ijk
nagyúr
válasz
littlelion21 #37058 üzenetére
Nem fárasztom magam ilyenekkel, szerencsére nem akarok sem izmos, sem szálkás lenni, csak "bícsboj" forma.
-
drogery
tag
önsanyargatás?
miaf*sz?!
biztos azért csinálom, mert fáj
ha önsanyargatást csinálnék akkor csirke rizsen élnék. és napi 8szorra ennék meg 0,5 kila csirkét meg 60g tejsavót.szerk: újfent kiderül akkor, h genetikai csoda vagyok. elképesztő bedurranás tapasztalható az ilyen edzéseken, ráadásul erősebb vagyok, mint valaha.
-
Ijk
nagyúr
válasz
drogery #37051 üzenetére
Az ilyen 0CH-s, mi több 0 kalóriás önsanyargatásról hallani sem akarok, valószínűleg azért siklottam el felette.
Úgy érzem nekem jó a böjt és a "Bunny-féle" 2 óránként csirkerizs közötti aranyközépút. Egyébként nem tartom hülyeségnek a 2 óránként kajálást, ha valaki versenyző. A böjtöt viszont igen.
-
drogery
tag
ti azt elolvassátok, amit más ír, pl. én? vagy mikor azt írom este 6kor, h edzésről jövök és ma még 0kcal fogyasztottam, azt hiszitek viccelek?szerintem a sárga kapszula tökéletes útmutatás edzés és táplálkozás terén, ha az emberi fia a helyi dílertől veszi a tápkieget.
-
kedden az asszony elrángatott ien kettlebelles fitneszedzésre. nem hinném, hogy sokmindenre jó, de még ma is olyan izomlázam van, hogy alig tudok ülni, állni, feküdni
a változatosság kedvéért néha be lehet iktatni egykét ilyen eltérő jellegű testmozgást is. főleg, hogy olyan pinák is járnak, amilyet még képeken is ritkán látni
-
Tamoo
nagyúr
Na csak rávettem magam hogy kimozduljak tekerni. 2órát lenyomtam nyugdíjas tempóban.
-
spammer
veterán
Vótam intézni a dolgaimat, gyalog mentem, mert kurva fitt vagyok, kb. másfél óra volt, megdöglöttem a melegben. Ezzel a mai aerobom is letudva.
Hazafele megláttam az 1 éve nem látott exemet, ez kicsit most odabaszott, úgyhogy holnap szétbaxom az összes súlyt a kurva életbe.......
-
akos86
aktív tag
de nagyok vagytok na pont ilyenekre gondoltam! mind kiváló!!!
-
megint én
őstag
Sziasztok.
Így ebben a formában jó az elosztás?
2.5kg fehérje koncentrátumhoz+ 1KG glutamin, és 0,5kg BCAA?
Emellé még tolnám a D-testet. -
akos86
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Ha már a kemény edzés a téma akkor tudnátok ajánlani néhány motivációs videót/zenét vagy címet?Speciel imádom ha ilyen pörgetős zene szól a teremben arra tudok igazán keményet edzeni.
egyik nagy kedvencem:http://www.youtube.com/watch?v=fUG5763vGqc
-
deniro2
senior tag
válasz
drogery #37023 üzenetére
Ok, te vagy 1, Wood nem számít mert 100 éve edz és akkor is felszedett volna némi izmot, ha meztelen csigán élne....
Eleve nem tudom, hogy mi az a korrekt fizikum... Az izomtömeg a domináns szempont, vagy az alacsony tzs? A sport alapvető céljait figyelembevéve én az izomtömegre szavazok, így jóval több ember akad, mint 2, még úgy is, hogy én 3 évig nem jártam a topik közelében, úgyhogy sok embert nem is ismerek. Zombi, God, Bá, ljk, Bubi, Janesz + rémlik valami mozzarella, meg egy személyi edző srác is. Macikost nem tudom, mert nagyon be van öltözve...
Elnézést azoktól, akiket nem említettem, de most csak ennyien ugrottak be, de nyilván sokkal többen néznek ki jól.A lényeg úgyis az, hogy kettőnél biztos, hogy többen vannak.
-
deniro2
senior tag
válasz
God Vazzeg #37017 üzenetére
Rendületlenül nyomod az oldszkúl nézeteidet...
Értsd meg: az inzulin nem is létezik, csak az ellenséges propaganda találta ki, hogy összezavarja a hiszékenyeket
Ne dőlj be nekik, valójában a porcukros zsír az igazi csodafegyver
drogery: akkor most lássuk a kapszulátlanokat, hogy teljes legyen a kép
-
drogery
tag
sárga kapszulás étrenddel rendelkezők közül 2-nél több ember tud a saját elfogadható fizikumáról képet linkelni?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
gordonfreemN #36971 üzenetére
A pizzába nem (csak) a tészta a rossz (a fehér liszt miatt) hanem hogy ch-t zsírral együtt enni egyenlő a hízással, mivel ugye az inzulin raktározó hormon. Komoly testépítők edzés után nyomnak inzulint, majd iszonyat mennyiségű ch-t, ezzel töltik be az izmokat, képzeld el, ha lenne mellé zsír..
-
-
spammer
veterán
válasz
asuspc96 #37012 üzenetére
Nem is mondtad, hogy már edzővideód is van
-
asuspc96
senior tag
én ezt az étrendet úgy fogom fel mint a matekot.
Tételezzük fel van egy adott kaja ami adott kcal-t tartalmaz ezt le lehetne bontani fehérjére ch-ra és zsírokra....az egészet képzeljük el, hogy átültetjük a prímszámokra...(mert ugye nincs olyan szám, amit fel ne lehessen bontani prímszámokra) ergo, csak a három "alapanyag" aránya nem mindegy....
pl.: szemét kaja esetén
f=1 ch=f+n zs=(változó) pl ez le van vetítve x grammra...tiszta kaja esetén:
f=1+n ch=1 zs=(változó) szintén grammra vetítve...így belátható, hogy tiszta kajálás esetén...izmosak leszünk....
(de az tény, hogy nem csirke-rizs a mérvadó, pl. hüvelyesek, halak, sajtok stb. [link])
-
macikos
addikt
Most láttam faszbukon: Tween patesz kigyúrta a karját!
-
Kassadin
addikt
válasz
BÁ Nutrition #37001 üzenetére
Az étrenddel?
-
spammer
veterán
válasz
Woodslave #36997 üzenetére
OG Duck a diétáról, százalékokról, rizsevésről!
Ehetne pizzát is a hülyéje
És aerobozik, ráadásul háttámlás bicajon
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ROG Strix GX601 Helios Black
- Oppo Find X7 Ultra 16/512GB 100% aksi újszerű!
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest