Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
GiP23
csendes tag
Egyébként, nyilván van különbség minőség és minőség között, de ha nem profi szintet csinálod az edzést, akkor minimális különbséget fogsz észrevenni két termék között. Én ettem már legolcsóbb szart, legdrágább hiperminőséget, de a különbségek eléggé elhanyagolhatóak. Szerintem.
-
-
krups8
tag
Minek iizesiiteni? Tolsz hozzá dextrózt, vagy Carboxot és finom lesz. De anélkül is olyan jókat büfizek. Jó gyomrot csinál és beépül, felsziivódik, nem a wc-n szenvedsz a szójától meg ki tudja mitől, ami a kevert proteinekben van. A tejsavó koncentrátum az tejsavó koncentrátum... Tényleg alapja a jó közérzetü edzős életmódnak. Szenvedtem én is a szarral, aztán megtaláltam olcsón a minőséget. Itthon nem forgalmaz a Myprotein, azért nem hallasz róla. Rengeteget kutattam az akciókat, meg mindent, hogy rendes áron találjak jó fehérjét. Ennél jobb köszönöm nem kell. Szóval...

-
Jim-Y
veterán
válasz
Kassadin
üzenetére
Nem, ő sem ért hozzá sokkal jobban mint én, de az ismerősi körben épp a myprotein nem ismert, pl Progenexet sem lehet itthon kapni, mégis ismerem/ismeri, így értettem... Nem vagyok híve a marketing bullshitnek, de ha azt mondom neked hogy egyél ToothFairy gumibogyószörpöt, mert az jó, attól te még nem fogsz venni egyből, hanem megpróbálsz utánanézni, hogy mi is az

Tamoo: köszi, és mivel ízesíted? üdv
-
Kassadin
addikt
"Az a baj, hogy a myproteinről még nem is hallottam, és akit kérdeztem az sem. Honlap alapján nem tűnik rossznak, félre ne értsetek, de valahogy meg kéne győzni arról, hogy az van olyan jó cucc, mint amik itthon mennek, és hogy amit kapok az bontatlan, megbízható cucc, mégiscsak magamba fogom lapátolni."
Gondolom, aki kérdeztél, az is valami testépítő isten lehetett. Nyilván viccből írja mindenki a myproteines fehérjét, meg azt akarják, hogy meghalj.
Ha szereted a marketing bullshitet, akkor vegyél scitec-et, az biztos jobb bármelyiknél. xd -
Jim-Y
veterán
válasz
krups8
üzenetére
Az a baj, hogy a myproteinről még nem is hallottam, és akit kérdeztem az sem. Honlap alapján nem tűnik rossznak, félre ne értsetek, de valahogy meg kéne győzni arról, hogy az van olyan jó cucc, mint amik itthon mennek, és hogy amit kapok az bontatlan, megbízható cucc, mégiscsak magamba fogom lapátolni
Túrót szoktam enni lefekvés előtt 2,2.5 órával.
125/250g zsírszegény túró, +12%-os tejföl + 1bogyó édesítőszer bedarálva
-
GiP23
csendes tag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Edzés közben semmiképp ne vedd be. Edzés előtt és után a legoptimálisabb. Gyorsan felszívódik de azért nem instant
Én 1 - 1 órával javaslom előtte, utána.Van egy felbontott Swolexem még 160 darabbal, nekem nem jött be, akit érdekel írjon rám.
-
krups8
tag
Myprotein Impact Whey 5Kg. 16-17-ből bőségesen meglehet, ha laci06-nál, vagy Macikosznál érdeklődsz és van. Power Protein és a Biotech Power Pro is nehezen emészthető szójás valami. A Whey meg tejsavó, szóval nem is lehet összehasonlitani.
Estére mondjuk ehetsz túrót, mert az kazeines lassú felszivódású, de ha iszol reggel és este is Whey-t, akkor nem is annyira kell, bár én jobban alszok, ha eszek.

-
Woodslave
félisten
válasz
littlelion21
üzenetére
-
-
Woodslave
félisten
válasz
wertigo1984
üzenetére
jó hogy vettél akkor.

én is vettem múltkor egy imbuszkulcsot, qrára nem tudom használni, de jó ha van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy edzés előtt-közben-után. Sztem
-
wertigo1984
őstag
Szassztok!
Tegnap vettem amino-t, kérdeztem a csajt hogy mikor szedjem, azt mondta bármikor a nap folyamán. De edzés előtt mittomén félórával-órával? Esetleg közvetlen utánna? Netán lefekvés előtt, vagy turmix előtt-után? Hát ő azt nem tudja.
Esetleg Ti tudtok adni tippet?#18776) Woodslave:
napi 1-3 adag a doboz szerint 
-
-Mike-
addikt
-
Quan-Chi
őstag
fuck, tegnap egy remek edzés után rettentő szarul aludtam ...

-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, arról mi a véleményetek, hogy reggel+estére vennék egy Power Pro-t, edzés utánra pedig valami magas fehérjetartalmú tejsavófehérjét, mondjuk olyan 1-2kg-os kiszerelésben? ez így akkor 5kg ~16-17.000-re jönne ki. vélemény?:/
-
spammer
veterán
válasz
littlelion21
üzenetére
Köszi, meglestem jútyúbon.
Istenem, ez a csávó egy igazi sültgyökér agybeteg nyomorék

(#18761) SzlobiG: ja, azt is néztem

-
Eagl3
veterán

-
mocsanisi
senior tag
Nesztek pateszok vacsora
Tömegelés előnye: [link] -
Jim-Y
veterán
Nekem is tudnátok ajánlani fehérjét, milyen 3 kilós éri meg? üdv
Olyan 10-15K között szánnék rá. -
tween
őstag
ár/érték arányban mi a legjobb glutamin amit lehet most kapni?
-
Boxer001
veterán
Ki ez a sok natural csíra, akiket linkelgettek? Ne buziskodjatok már...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kassadin
addikt
És mi van, ha megdugnak bent? Akkor is megéri?
-
Woodslave
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
[link] ez a fazon se rossz

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
szőröscica
üzenetére
Fáradj át ide plz.
-
Boxer001
veterán
Na látom megérkezett Bubi, egyből feszkó keletkezett.

Zombi meg kopaszodik, ráadásul olyan feje van, mint egy bankrablónak.
A végén kiderül, hogy a legtöbb fórumosnak priusza van. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
m3tr0
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Ha te mondod, akkor úgy van. Amúgy lövésem sincs ,hogy mi az.

-
spammer
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
Aztakurvaaa milyen hasa van, hogy rohadjon meg az ilyen

Én bőven kiegyeznék egy ilyen formával, de szerintem itt sokan

-
m3tr0
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Baszd meg, ez durván jól néz ki, sok munka és szerintem nem kevés genetika kell hozzá!
Ilyen alak/alkatot elfogadnék ha lehetne választani..de nem lehet. 
-
headhunter
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nem tudom ezt miért írod, komolyan

igazad van le van xarva, nem vagyok se orvos, se biokémikus, fingom sincs az egészhez, ráadásul izmos se vagyok, nem is pofázok inkább

vótam, nem atta

-
spammer
veterán
Teljes kar-váll volt, adka.
Arnoldozgatok is, de nem tudom, hogy a szar vállízületekkel kellene-e erőltetnem. Bár (még) nem fáj semmim, de nem szeretnék oda eljutni.
-
Bubee82
őstag
Annyit mondok próbálja ki mindenki maga. Kipróbáltam már egyet s mást az évek folyamán, és ez egy olyan dolog, amihez mindig ragaszkodni fogok. Nálam még az edzés utáni fehérjeturmixot is veri a preferenciában. És nincs miért panaszkodnom.
Én csak annyit tudok: ettől az eljárástól kurva jól betöltődöm, jó vérbőséget (bármilyen NO-fokozó nélkül) érek el és a fáradtságküszöböm kitolódik. Arról nem is beszélve h diétában mekkora előny.
Az h edzés után az inzulinválaszom miként esik vagy kel, fogalmam sincs és nem is érdekel, mert 1. én edzés után már nem eszem CH-t, 2. nem nagyon hiszem h befolyásolna bármit is. Edzettem éveket úgy is és edzem kb. 2 éve ezzel a másik megoldással. Utóbbit választom.
Ez a Recoup jóféle amúgy

-
Bubee82
őstag
válasz
megint én
üzenetére
Nem kell keverned, ha még nem értesz hozzá.
Ahogy említettem vannak erre kiváló, összetett termékek. Jelenleg amit én használok: [link]. Ebből fél adag edzés közben elegendő. Rogyásig van mindenféle földi jóval és gazdaságos is. Egész adag is mehet bátran, csak elegendő vízben legyen feloldva.
A másik, amiből 3 csuporral használtam: [link] Ehhez kell még keverni BCAA készítményt. Pl. [link]
Kreatinból sima monohidrát is jó. Pl. [link]
-
Kassadin
addikt
válasz
mocsanisi
üzenetére
Nem azt írtam, hogy mostantól ne csináld, hanem hogy hanyagold, ferdén rúddal sokkal jobban rá lehet dolgozni, ha leengeded a kulcscsontodra és csak addig nyomod ki, amíg érzed a nyúlást. De te tudod, csak aztán ne sopánkodj majd, hogy semmi melled nincsen és ez annak köszönhető, mert neked olyan a felépítésed... Annak köszönhető, hogy ragaszkodsz olyasmihez, aminek semmi eredménye nincsen, de te tudod, nem akarom megmondani, hogy mit csinálj edzésen, csak adtam egy tippet, nekem bejött.
-
lama_lamm
aktív tag
sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy milyen prot.port vegyek?
Megéri a Scitec Whey Prot Prof.? 5,6k kilója, ha 2,35 kilósat veszek.Valamint vitaminból melyik a legjobb ár érték arányú? A Mega Daily One-t néztem, hogy elég jól kijön egy tabi.
Thx

-
spammer
veterán
válasz
megint én
üzenetére
Hát simán vízzel, nem tudom...
Én inkább csak turmixba innám/tenném, de te tudod 
1 adag szerintem elég edzés utánra, edzés előtt meg rajtad áll mennyit tolsz be, de csak akkor igyál, ha tényleg nem ettél elég CH-t, nincs energiád stb. és akkor sem kell nagy adag (értsd: 1 adagnál bőven kevesebb -> inkább EGYÉL!
). -
megint én
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Szerintem jó amit mondasz, mert nekem is hasonló volt az első pár edzésnél, és tényleg mentálisan koncentrálok arra, hogy dolgozik a mell... Ja, meg én még az edzésébe tennék egy olyan 5x10 csigás keresztezést.
Ja, és Aminokat, Pl L-glutát érdemes venni? és ha veszek mikor szedjem?
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nem azt mondtam, hogy mondjuk nem csökken le az izmokban tárolt glikogén mennyisége és ez nem befolyásolja esetleg negatívan az izomerőt diéta alatt. Csak azt mondtam, hogy szerintem zsírt nem csak akkor használ fel a szervezet, ha a glikogénraktárak kiürültek.
-
nepszter1
addikt
válasz
mocsanisi
üzenetére
Lehet hogy fejben van itt a baj , próbálj nem arra gondolni hogy a vállad dolgozik csak a melledre koncentrálj , vagy még egy jó ötlet fekve nyomásnál próbálj arra gondolni hogy nem a rudat nyomod ki hanem a rúdtól nyomod el magadat furán hangzik tudom
de próbáld ki majd -
megint én
őstag
Na, ezaz, hogy ugyan az a súly, ugyan az az ismétlés, és a szériaszám, de van hogy 12 ismétlés után kezd bedurranni, és nehezen, de kimegy a súly, de van, hogy 7 után minden "fáradás" nélkül csak nem bírom megmozdítani, teljesen más, és másokkal is beszéltem, nekik is van néha ilyen.
(#18709) spammer
Akkor ha jól értem "egy kevert szénhidrát (gyors/közepes/lassú felszívódású), ezért edzés előtt jó lehet turmixba," Ez akkor mit jelent. Pl egy fél liter vízbe egy kanál CarboX megteszi? És ugyan így az edzés utáni fehérjéhez? -
spammer
veterán
válasz
megint én
üzenetére
Az egy kevert szénhidrát (gyors/közepes/lassú felszívódású), ezért edzés előtt jó lehet turmixba, de edzés utáni fehérjéhez keverve is rendben van. Edzés közben nem kell.
Hot Blood meg hasonló durrantóporokkal nincs tapasztalatom, volt akinek bejött, volt aki semmit sem érzett tőle, ahogyan azt itt is olvashattad. Max próbálj ki egy kis adagot belőle, hogy nálad beválik-e, nem érdemes bevásárolni nagy tételben.
-
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Kassadin
üzenetére
Ez azért hülyeség, mert ahogy elkezded pozitívba tolni magad, annál jobban dolgozik a vállad. Legalábbis nekem. Nem véletlenül mikor 90fokon vagy, vagyis full egyenesen nyomsz, akkor ott vagy hogy ülve fejfölé nyomás ->álá váll gyakorlat. Szerintem ez egy új teória hogy a klasszikus fekvenyomás nem jó. Szerintem hülyeség. Guggolás fekvenyomás felhúzás. Mind a 3-mat csinálni kell... SZerintem. Pull-Overt meg nem csinálok, mert hogy minden dolgozik csak a mellem nem az ziher, és mellé még a vállam is fáj tőle.
Én azért majdnem 10 centivel magasabb vagyok
Szerk.: szerintem a szerintemet túl sokszor használtam. szerintem...

Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Medence topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Természetesen mellé 5kiló tömegnövelő is társul.

vehetsz szart is drágán ha neked az jobb.

Esetleg Ti tudtok adni tippet?
napi 1-3 adag a doboz szerint
köszi a választ, mellette jó az étkezésem azzal nem lesz gond .

Hagyjuk inkább, neked van igazad