Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Mit fogok kapni....
Csirke+rizs és csemege ubi.

Sajnos nem ez a jellemző, inkább a "változatosság" felkiáltással fasírt, hortobágyi húsos palacsinta, brassói, töltött káposzta, rakott krumpli, meg hasonlók. Na nem mintha ezen múlna a fejlődésem(mármint nem ezen az egyszeri főétkezésen). -
Boxer001
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Találd már ki melyik nap nem vagy itt...legalább egyetlen hülyével kevesebb lenne bizonyos napokon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor holnap se leszel? Zsírkirály.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boxer001
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
A nap kérdése baxki...tönkre fogok menni idegileg, ha sokat olvasom ezt a topicot.

-
Woodslave
félisten
asszem kemény munkával (és a fordított fogású bicepszezés közreműködésével) sikerült visszanyernem a teniszkönyököm. Qrva jó a másik kezem legalább belül fáj, ez meg kívül

-
nepszter1
addikt
Fogorvosnál voltam le van zsibbadva a pofám , rohadt zavaró szóval a mai hátedzés kimarad.
-
Jim-Y
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Hogy volt ingyé a bigyo? :-O
-
szőröscica
addikt
Helloka!
Űűűűű, nagyon jó mell-hát edzésem volt.
Elfogyott viszont a szkájtek fehérjém, úgyhogy most a betárazott ingyért vett bigyótekket fogom enni. -
tepizoli
tag
Miért nem lehet írni? Á mégis lehet csak az elöbb azt írta hogy a kapott adatok érvénytelenek.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
A gyúrós fekák betömörödtek
-
mocsanisi
senior tag
a tej azért rossz mert bunny azt mondta... nyílván aki nem tudja emészteni az ne igya, de ez minden kajával így van.... ha valaki nem tudja emészteni a zabot, akkor ne egye...
-
mocsanisi
senior tag
Én is iszom kb. napi 1 liter 2,8-as tejet... Aztán még se zsírosodom

-
Boxer001
veterán
Szemesre gondoltam.

A slágerkoxok ismertetője a szemesség.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Boxer001
üzenetére
Jó, de ha elhiszed hogy az megerősít akkor nem leszel beteg, saját példa xD Vagy terminátor vagyok, inkább utóbbi

Tomics: kössz, hogy a torkodon végigfolyó véres taknyod történetét megosztottad velünk, legközelebbi edzésen ez fog motiválni

Boxxer
007fail001: nem vagyok hívő, betegek csak a puncik lesznek
-
Tomics
addikt
Te se abban a sorban álltál ahol az észt osztogatták
tipo: Nekem meg állandóan véres volt a taknyom, de nem vérzett. Most hogy elégették kíváncsi vagyok mi változik. De ma megijedtem, olyan durván vérzett hogy mikor betömtem átfolyt a másik lukba és ott foly ki, vagy a torkomon le
Miután megalvadt és kiszedtem a trutymót akkor újra csorgott a friss vér
Aszittem elvérzek 
-
whitezo88
nagyúr
hu de jó kemény váll tric edzés volt. agyban ha ott az ember, nagyon megy, jó a durranás is. viszlát! akkor most kockuljunk kicsit!
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
Tomics
üzenetére
nekem vérzett/vérzik folyamatosan, ha sokat fújom, de nem erősen, 1-2 zsepi elég rá.
Régen durvább volt, fülorrgégészeten valami savval vagy vmi xarral bekente, akkor égett/csípett mint az állaat, jó sokáig gyógyult, nem lettt jó, viszont rossz.
azóta is vérzik...szóval nemsokat ért.a láz elmúlt, kaptam antibiotikumot, holnap már megyek edzeni szerintem. kiváncsi leszek hány kilót fogytam, de ment le zsírból is.

-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Majd 1x megnézem.

Nálunk elég fos a terem, de a főbb dolgokból, ami kell, abból épp van 1. Kivéve a scott padjuk, annak rossz a dőlésszöge.
-
Jojo5
őstag
hát volt, aTta és most 1 óra szobai monotonitás következik...

-
spammer
veterán
Nem tudom vót-e má, de ki melyik részét szereti edzeni a legjobban? (A cerkán kívül
)Én a hát, váll, láb edzéseket csípem a legjobban

-
Zomb€€
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Pont láttam azt a részt

-
14adam
addikt
Nem tudom eldönteni,hogy tejsavó fehérjét vegyek vagy "szója" fehérjét mint pl a biotech power pro. Megéri a tejsavó? mert árba 2x annyi. Eddig mindig nitro pure-t ettem mert 10k alatt megkapom. Viszont ezt már unom,már az összes ízt kipróbáltam.
Megpróbálok a kajára is odafigyelni,most lett kész a sonkás tojásos valamim
Valami olcsó de több mint 2kilós legyen tudnátok ajánlani? 20k a keret max(csak a fehérjére ennyi) mert neki kéne állni a "nyárikinézetnek" aztán ahhoz kéne még vennem valami zsírégetőt. -
Márk01
tag
válasz
MrLaszloMan
üzenetére

19804 Woodslave milyen prohormon ment?
-
válasz
Foglalt név
üzenetére
najó, de azt a formát nem nehéz...

-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
270-be 4 az nem szar.
Mondjuk az a sörös doboz széttépés vicces. Akkor lenne igazi, ha teli, bontatlan dobozt tépne szét, mint mondjuk Joe Kinney.
-
tween
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

na az a fekve nyomás, nem a bazi hidalás meg hasonlóak ...
-
Zomb€€
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Hűbazz, hirtelen 4% lett a tzs-m és 50-es a karom
Állat 
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Foglalt név
addikt
válasz
MrLaszloMan
üzenetére
Súly? Én otthon megnézek két ilyen videot és azzal is tudom tartani a formám

-
mocsanisi
senior tag
[link] 71kg vs 65kg... Diétázzatok
(vicceltem...) -
whitezo88
nagyúr
válasz
MrLaszloMan
üzenetére
a vitamin pedig káros.
-
MrLaszloMan
csendes tag
még a végén kitaláljátok súly se kell az edzéshez....

-
megint én
őstag
Én amikor fekvenyomtam, (és csak pakoltam hétről hétre a súlyokat és 1-2 hónap alatt 30 kilóról 65re emeltem), odajött hozzám egy testépítő aki már 35 éve nyomja, és azt mondta. Te öcsi! tulajdonképpen mi a faszt akarsz ettől? Egy vállficamot? Esetleg egyéb sérülést? Vagy Te is úgy akarod ész nélkül rángatni a súlyokat mint az a hülye ott? - és rámutatott egy tetkós gorillára akin lehetett látni, hogy gyúr, de nagyon nem nézett ki jó! - Ha úgy akarsz kinézni mint ezek itt - és rámutatott pár jókötésű srácra - akkor nem erőlködni kell, és a súlyokat pakolni, hanem szép lassan egyenletesen precíz mozdulatokkal edzeni. Mert nem az a ciki, ha kis súllyal csinálod, hanem az amikor össze vissza rángatod a nagy súlyokat. És igaza is van! Azóta figyelem, ki mennyivel nyom. Pár kopasz zsíros harcsa 100-140 kilókkal nyom fekve, de mindegyik aki jól is néz ki az 50 körüli súlyokkal.
Nekem pl a Roger Snipes az etalon, igaz fényévekre vagyok tőle, de álmodozni lehet...
Őnála is ha megnézitek a csigás keresztezést 25 kilóval tolja 1:50 körül -
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
bizonyos HIT edzők szerint ennyi kell igen.

tény hogy a valóság megcáfolja őket
-
Tomics
addikt
Van akinek itt vérzett gyakran az orra?

Az utóbbi időben elég sokszor, ma meg úgy elkezdett hogy azt hittem elvérzek, be se tudtam menni dolgozni...most belül tiszta alvadt vér, meg varas, de nem merem kiszedni mert megint elindul mint a patak. Orvos nem rendel, ügyelet úgyse tud vele mit kezdeni, fül orr gégészeten már vége a rendelésnek

-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
igen, de akkor dizájner kokszoltam és kajában is előírás szerint nyomtam. Ja és nem 75 kiló voltam

Ijk: semmi szükségem rá, játék az egész.

-
Ijk
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem kell fullszabályos, szuperlassú. A súly pedig kinek mennyi, amivel megfelelően terheli az izomcsoportot, és elmegy bukásig.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

óvassgassá' visszafele