Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
A belső+felső mellizmomat milyen gyakorlattal tudom hatékonyan edzeni?
-
tepizoli
tag
HELP!
Valaki mulkor írta nekem hogy melyik táplálékkiegészitös bolt küld az MPL futárszolgálattal. Légyszi ha olvassa mégegyszer írja meg! Köszi! -
DeckardCain
senior tag
Általában ha valami akciós akkor abból bevásárolok. Igyekszek annyit venni, hogy a köv. akcióig elég legyen. Néznek is a kaszánál.
Az esetek többségében sikerül is. Mondjuk ez a "hónapról-hónapra élek fizu" mellett nem menne.
Mondjuk ettől függetlenül a helyzet határozottan sz*rabb mint 3-4 éve.. A kiegről nem is beszélve. Mondjuk amíg nincs család addig még megy. Egyre több kompromisszumot kell kötnöm.
Múlt héten rendeltem shopbuilderről:
5kg whey pro prof 25,2k (20-21k).
L-Glutamin 7k (6k)
omega 3 3k. (2,2k).Régebben sokkal olcsóbb volt.
-
Jojo5
őstag
itthoni versenyképes fizetés(ek) mellett sehogy se...
vagy azt kell, hogy minimális kaja, de az minőségi csak akkor a fejlődésnek is lőttek és maximum szinten tartás a testben, vagy úgy kell megpróbálni melót találni, hogy az ember eléldegéljen, persze így nem lesz 5ös BMW-re zseton, de egy normális színvonalat lehet talán tartani...az egy dolog, hogy a liszt stb ára megy lefele, de fogy is mint állat, és elég csak az emberekre ránézni, hogy milyen állapotban vannak és akkor úgy dolgozz még többet éhbérért stb...
-
tepizoli
tag
Hát sajnos fokozatosan tönkre tesznek minket. De mindent megért az ember ha megnézi a Benfentesek cimü amerikai és a Háború a Nemzet ellen cimű Magyar dokumentum filmeket. A Zeitgeist Addendum-ról nem is beszélve.
Más téma: Lassan összeáll hogy mit szeretnék rendelni csak egy oriási problémám van hogy én jövö héten minden nap csak 12óra 20 percig vagyok itthon viszont a futárszolgálattal azt írják nem lehet egyeztetni hogy mikor hozzák csak a napot. -
Bibby
addikt
Erről jut eszembe, nem akarok én lenni az aktuális károgó, de hogy a f@szb@ lehet bírni az élelmiszerárakat?
Tojás lassan oda jutunk hogy 60 forint lesz, a húsok még most fognak egy embereset drágulni, tejtermékek is.
Tudjátok mi lett olcsóbb tavalyhoz képest? Finomliszt, sertészsír, meg krumpli.És akkor egye az ember a fos kajákat éjjel nappal, attól aztán leépül testileg-szellemileg.
Lassan oda jutunk hogy ha normálisan akarok enni akkor az lesz a hobbim amire költhetem a pénzem. És akkor én még nem is minimálbérből élek, mert abból aztán zsíroskenyér lenne csak. -
Herczi
senior tag
Ha már fehérje, promixről mi a vélemény? [link] Valszeg 17 ezerért be tudnám szerezni.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Puritan pride-ról nem akar valaki rendelni? Kurvadrága a szállítás, viszont a buy2get3free akcióban elég jó áron lehet vitaminokhoz jutni (5 doboz multivitamin ~25 dolcsi így+szállítás). 30k-ból gyakorlatilag egy évre előre meglenne a teljes vitaminpakkom, porcerősítővel együtt.
-
Jim-Y
veterán
válasz
BÁ Nutrition #19276 üzenetére
Meg akkor már inkább a Power Pro nem? nem mintha ettem volna, de pár napja én is keresőben voltam, aztán végül a myprotein mellett döntöttem, de előtte a Power Pro volt a befutó + mellé egy kilós tejsavó..
-
Boxer001
veterán
Már megint mi van itt...túrapatkányok.
-
tepizoli
tag
Szia!
Nagyon szép hely! Hol van?
Egyébként kérdésem van valaki probálta már ezt a fehérjét? Vélemény?[link] -
Tamoo
nagyúr
-
-
Jojo5
őstag
magamból indultam ki, szóval te is egy elb@szott ember lehetsz, most megnyugodtam....
joamilestoné: 1 éve ?! én utoljára szilveszterkor adtam nagyon az ívnek, bár hányásig rég mentem el, de jobb is, hogy nem vittem addig...
6 hónapja nincs asszonyt fogd fel úgy, hogy 6 hónapja nincs gondod, ha üríteni akarsz arra elmész 1 buliba, de ha olyan vagy aki emlékszik az estéire akkor csak okosan mert megbánod ha olyat szedsz össze...
Ne aggódj, jön a jobb idő, jobb kedv stb stb > Be Optimistic
Nekem nagyobb gondom van aggódni a meló élet stb, miatt, de majd valahogy lesz, megpróbálom okosan egyengetni a dolgaim és nem az árral sodródni, mást nagyon úgysem tehetek, valahogy meg úgyis lesz, mert valahogy mindig van... -
szőröscica
addikt
Lassan egy éve, hogy nem adtam rendesen az ívnek, és több mint fél éve, hogy nincs asszony. Emellett mind munka, mind edzés téren mérsékelt a motivációm, így lenne hova javulni. Szerencsére még ennek semmilyen negatív hatása nincs, erősödöm az edzéseken, és a munkahelyen is minden rendben, de érzem, hogy ezt nem sokáig folytathatom így tovább, valamiből erőt kell merítenem, hogy visszaálljak arra a pályára, amin ősszel voltam. Akkor tényleg úgy éreztem, hogy semmilyen akadály nincs előttem.
-
szőröscica
addikt
Elmondom az elmúlt két napom kajáját, szörnyű volt:
péntek reggel: 1 pár virsli, 1 szelet teljes kiőrlésű kenyér
dél körül melóban: sós perechez hasonló tésztából ilyen rudacska; 1 fél liter fanta; kb. 30dkg fagyi
délután: gyros tál (ez legalább pulykamell, rizs, zöldség volt)
este: májpástétomos kifliMa reggel: májpástétomos kifli
Ebéd: alkoholmentes sör, paprikás krumpli, darázsfészek nevű süteményből 3
Délután: grillezett csirkemelles szendvics sajttal
Este: 4 doboz sör, 3 deci borEz egy szar volt, de sajnos a munka, illetve a társadalmi programok miatt nem sikerült jobbat összehozni. És a szesz is kellett, igazából ha lett volna partner, akivel többet ihattam volna, akkor kiütöm magam, mert elég nehéz időszak ez mostanában.
-
Jojo5
őstag
összegzek mára:
ettem ma:
-fél tasak barnarizsát
-fél killa húst
-68 gramm zabot+1 adag fehérjét
-200 gramm brokkolitnyomtam 2x1 óra tekerést a lázas, izomlázas lábaimmal
-1 brazer twistert és 1 kicsi krushert bűnöztem...
és nyomtam egy citadella fel majd lefele gyaloglást
most meg 250 gramm túrója, meg kib@szott celeb lettem, belépek erre három
PM vár...
-
macikos
addikt
De nem is az utazással van baj. Én is utaznék. Elmennék mondjuk Nizzába, Rómába, Párizsba, stb. De amikor a sok agyhalott barom azért fizet, hogy elmenjen Dubajba, ami egy kib*szott sivatag az egész, sehol egy növény (ami van azt is 0-24-be locsolni kell, hogy legalább a szezont kibírja és ne a turisták előtt forduljon ki a földből), persze vannak felhőkarcolók meg előttük parkoló Bugatti Veyron. Nagyon szuper... egy élmény lehet...
mod: Azok is, de ők üzleti útra
Na az ilyen helyekről beszéltem: [link] [link] [link] és ez csak a töredéke a legszebb helyeknek.
-
gaborbol
őstag
válasz
macikos #19249 üzenetére
Azert egyszer probald ki, hogy gyalogolsz az erdobe mondjunk 6 oran keresztul, beszelgetsz a haverokkal, es jon egy komolyabb hegymenet 40 percig, te onnantol nem beszelgetsz senkivel az garantalom
Mert orulsz hogy levegot kapsz es elve felersz a tetore, viszont ilyenkor jol jon/segit a zene, csak ugy mint edzes kozben.Meg tenyleg unalmas, itt 10+ orarol van szo, nem biztos, hogy te is vegig akarnad dumalni az egeszet, rengeteg resze ennek a turanak monoton, foleg a vege amikor mar a hocipod tele van mindennel, a cipo szarra torte a labad, es meg 2 orat kell esetleg gyalogolnod, de mar tok hulla vagy.
umek7: Ha kerdes van keress batran.
-
macikos
addikt
Mi anyámékkal sokat túráztunk, vagyis inkább kirándultunk. Igaz nálunk ez úgy nézett ki, hogy kinéztünk a Bükk-ben valami jó kis helyet, kimentünk autóval, ettünk, hazamentünk
Mindenki megy külföldre meg Dubajjjj meg a többi sz*r szánalom hely, közben meg itt van a természet. Tudok 1-2 olyan helyet, hogy nem igaz. Persze oda már gyalogolni is kell. Tehát kiszállva az autóból kell menni vagy 50 métert
Boxer001: Nem tudom, változó. Ez az adott helyen lévő málna-/szeder-/ribizlibokrok sortávolságától függ
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition #19248 üzenetére
Ja, már megéri elmenni...
"-Na, milyen volt a túra?" "-Ááááá, nagyon fasza! Mentem 50 kilométert és mp3-at hallgattam, nem beszéltem senkivel"
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #19203 üzenetére
Az a baj hogy az ST -től és a superpumptól sem tudok rendesen aludni, mi lesz ha még a többit is bevetem
Á én már nem merek nagyot álmodni.Derékből kéne majd blankolni. Ennyi lesz a cél ( meg egy romszáka 50-es
)
Ja csak L carnitinem nincsen, vagy veszek vagy nem. -
gaborbol
őstag
Regebben teljesitmeny turaztam eveken at, szinte minden hetvegen 30-40-50-70-100 km.
Ekkora tavra igazabol nem kell semmi extra. Retegesen oltozz, kenyelmes-bejaratott cipo, (nem ket hettel elotte venni valamit, mert szettori a labad meg a masodik harmadik alkalommal is.)Ennivalo egesz napra, innivalo szinten(legalabb 3-4 liter viz/tea).Csoki, mogyoro/mandula/banan valami hasonlo.
Ha egy 5km/h-os atlatog tudsz hozni az kezdoktol nem rossz, foleg ha sok lesz a szintkulonbseg. Tehat, ha semmit nem pihensz akkor 11 oran keresztul fogsz gyalogolni, igy szamolj kajaval. Nem tudom erint-e az uvonal varost, vagy csak kis falvalkon mentek kersztul vagy esetleg meg azokon sem, akkor nem fogsz tudni venni semmit sem. Ilyen esetben legyen nalad tobb kaja mint kevesebb, hogy meg tud osztani masokkal, ha kellTelefon,(normalis aksival), ha gond lenne, elemlampa, gyufa, budipapir, gps vagy terkep/iranytu, valami zene, mert ennyi idon keresztul lehet unalmas lesz dumalni.
-
Bibby
addikt
Nem akarok nagyon beleugatni, de azért 55 km-es túrába nem fogsz belehalni "speciális készítmények" nélkül sem.
Leginkább kezdj el rá edzeni, gyalogolj/fuss minden nap egyre többet. Aztán szerezz be valamilyen energiaszeleteket, meg banánt, túra közben azok a legjobbak, a lényeg hogy nehogy eléhezz, mert akkor hirtelen fogsz kidőlni.A legfontosabb amire tényleg költened kellene az a túracipő és túrazokni. Ha cipőt most nem is vennél emiatt, a zokni igen erősen ajánlott, mert egy sima zokniban szétmegy a lábad.
-
spammer
veterán
Hát ezen kb. beszartam a röhögéstől
Másik fórumról:
"sziasztok! hamarosan megjelenik a diablo 3, és azon gondolkoztam az első karakterem egy barbár lesz, ehhez kérnék egy kis segítséget. mivel hamar szeretném elérni a maximális szintet, így heti 5 játéknapot tűztem ki magam elé, a hétvége két napján pihennék meg. mivel barbárral kezdenék, így ott fontos az izomerő. jumbo professionallal kezdenék, ezt minden reggel meginnám, valamint kreatin monohidrátot is akarok szedni, az első héten feltöltenék vele utána pedig napi 10 gramm. a kérdésem az lenne, hogy szerintetek 50es szint előtt megéri-e fehérjét is szednem, vagy a jumbo meg a kreatin elég lesz ahhoz, hogy a barbárom erősen kaszaboljon és gyorsan fejlődjön? előre is kösz!"
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition #19233 üzenetére
Te már túl izmos vagy! Akinek 35-nél nagyobb karja van, és nehezebb 70 kilónál, az már túl izmos!
-
spammer
veterán
válasz
Tipo16V #19228 üzenetére
Fél deci? 3-4 gramm? Ne csodálkozz
Én kb. 2 deciben keverek el 1 grammnyit, úgy semmi íze, szinte alig érezni, hogy van benne valami. Szerintem 3-4 grammot már érdemesebb elosztani a nap folyamán, vagy bekeverni egy másfél literes üvegbe és akkor folyamatosan kortyolgatod, így folyamatos a felszívódás is.
-
nolika
senior tag
Sziasztok!
Kinek mi a tapasztalata a szója fehérjével?
Speciel ezt a típust néztem ki: ezt(igaz ez kevert, van benne állati eredetű fehérje is). Ki fogyasztotta már? -
spammer
veterán
-
Tipo16V
aktív tag
-
umek7
őstag
Izotóniás italok közül erre gondoltam.
-
Tipo16V
aktív tag
pedig ha kisebb akkor drágább, inkább vegyetek nagyot, és dobjátok szét
meg az a zöld csúnyafejú írta: izotóniás sportital, a gatoradénak van ilyenje, egy dobozból kijön 5liter, finom citromos ízű, és zöld fagyálló színe van
esetleg még a bigyóteknk, mega szájteknek van ilyen műzliszelet szerűsége, bár elég drága, de keresztapám futás előtt verte be, és atta az energiját, aszonta
-
umek7
őstag
válasz
spammer #19222 üzenetére
Összességében 10-15k-nál többet nem szeretnék rászánni, és ha lehetséges mindenből a kisebb kiszerelés érdekelne. Előre is köszi.
Vitamin: Ilyet szedek minden nap. [link] + C1000
(#19226) Tipo16V
Értem, akkor vitaminok és izotóniás italokon kívül másra lehet szükségem?
Illetve az sem gond hogy ha marad a cuccokból több, majd elszedem, meg hát a sporthoz jól jöhet.
-
spammer
veterán
Izotóniás italok, sportitalok direkt ilyenre vannak.
Sportolóknak való multivitamin csomag, pl. itt: [link] de más webshopokban vagy üzletekben megtalálod őket, nem biztos, hogy a shopbuilderen a legolcsóbb, de ott találsz normális leírást, információkat, véleményeket sok termékről. Ugyanott megtalálhatod az ásványi anyag komplexet is.
Konkrét terméket válassz magadnak, vagy írd le mennyit tudsz rászánni, akkor talán tudunk ajánlani.
--
(#19221) SzlobiG: van a műsorban egy kőarc és kőbunkó gyúrós csávó, 19 éves, kinéz vagy 30-nak és olyan szinten beképzelt, hogy az nem mindennapi
Nem izomkolosszus egyik sem, de kb. 2-3 arcnak van még egy átlag fitness formája.
-
Kassadin
addikt
239 új komment. Na elmentek ti a sunyiba.
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #19155 üzenetére
[link] itt azért szerintem nem 35ös volt nékije
umek7 de a foci az nem sport -
umek7
őstag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem, a kérdés nem a gyúrásra irányul, de valamennyire kompetensek lehettek a témában. Sportolok már nagyon sok éve (foci, atlétika), de az elmúlt fél évben egyáltalán nem edzettem, futás, foci és hasonlók csak nagyon nagyon elvétve voltak. Nem nehéz kitalálni ennek köszönhetően eléggé eltunyultam, a napokban kezdtem újra "mozogni". Jövő hónap elején egy elég nagy túra vár rám (55 km hosszú, nagy szintemelkedéssel), mellesleg ez lesz életem első efféle megmérettetése.
A kérdés: mivel ez egy elég nagy távnak bizonyul a túrázós körökben, nem mellesleg nem könnyű, mik azok az ásványi anyagok, egyéb dolgok amiknek a pótlására oda kell majd figyelnem szerintetek?
Értem ezalatt speciális víz beszerzése, esetleg bármilyen más (legális), gondolok itt vitaminokra, valamiféle regeneráló szerek szedésére. Ha tudnátok ajánlani egy két terméket ami ebben irányban segítséget nyújthat azt megköszönném. -
Tipo16V
aktív tag
válasz
Zomb€€ #19212 üzenetére
jó énis örülni fogok
de nem fogom magamat kigyurt állatnak érezni
egyébként volt már 40...most hogy újra elkezdtem, 38nál járok.Szlobi nemtudom, nem néztem. és csak Jersey Shoret nézek.
Macide ez nem baj, mert ha formásabb avgy nagyobb vki, akkor az már szuperizmos, így nekem is van esélyem, hogy izmosnak nevezzen valakiegyébként ezt a pittman gyereket végképp nem értem, mert ő az aki aztán tényleg nem izmos....még édenben sem nagyok, de legalább szárazak, pitti még az sem.
-
Tipo16V
aktív tag
jaaj valamelyik nap hallottam a rádióban, balázs mondta: néztétek az éden hotelt? tele van kigyúrt állatokkal, 40es karokkal
beteg vagyok
és gumicukrot eszek -
Zomb€€
őstag
Nah toltam egy laza mell bicepszet az itthoni teremben, adta.
Ferdepad ruddal, egykezessel, peckanddeck gep, keresztcsiga. Bicepszre meg sima ruddal allva, majd ulve egykezesek. Abszolut nem igy szoktam edzeni, most remegek is mint a kocsonya
6 kor meg futok par kort. -
kmisi99
addikt
Hát azóta a sárga kapszula nevű könyvet tovább olvastam és elértem a porokig. Meg eddig úgy hittem hogy sokkal drágábbak a fehérje porok és hizlalnak de már tudom hogy nem ezért változott a véleményem. A kaján is majd igyekszek változtatni beviszek annyi sovány húst amennyit tudok az étrendbe. A növekedést meg nem úgy gondolom hogy vékonyból lettem egy 200 kilós izom állat hanem hogy pl 3 hónapja pl egy fekvőtámaszra nem voltam képes olyan gyenge voltam meg a súlyom miatt se. Most meg már tudok valamennyit csinálni is meg már nagyobb súlyokkal tudom csinálni. Erre értettem hogy fejlődtem azóta.
God Vazzeg
Kösz a sok segítséget. Ezt ("csak ha tényleg jó kaja MELLETT használod") Úgy érted hogy rendes egészséges étkezés kell még mellé? Ez mit takar húst hússal fehérjét fehérjével? Vagy csak annyi hogy nem eszek szemét műkajákat és eszek rendesen változatosan? -
Ijk
nagyúr
válasz
kmisi99 #19205 üzenetére
Komolyan nem értelek. Először leírod, hogy nem akarsz porokat szedni, a kajálással kapcsolatos részeket nem olvasod el, szarul kajálsz, most meg mégis kellenek a porok.
A kajádat kellene rendbe rakni, ugyanis attól nőnek az emberek ha esznek. Ez pár éve még nyilvánvaló volt, manapság meg mindenkit meg kell tanítani hogy ha izmot akar, akkor enni kell, legfőképp húst.
Ha odafigyelsz a kajálásra, és krva keményen edzel (amikor a teremből kifelé menet remegnek a tagjaid a kimerültségtől), akkor krva lassan kezdesz izmosodni. Azért mondom hogy lassan, mert eddig az is nyilvánvaló volt hogy látványos eredményhez évek kellenek, három hónap az semmi. Nem tudom mióta lett divat hogy hónapok, sőt egyesek hetek alatt várnak valamiféle csodát, lófax edzésekkel, szar kajálással. -
God Vazzeg
veterán
-
kmisi99
addikt
válasz
God Vazzeg #19204 üzenetére
Hát akkor az egész jó azt még meg is tudom venni pár havonta. Akkor lehet be fogok ruházni egy nagyobbra kíváncsi leszek mennyivel jobb lesz a fejlődés. Most 3 hónapja járok de úgy hogy szar az étrendem és nem is fejlődök a legjobb bár azért így is alakultam valamennyit.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
kmisi99 #19200 üzenetére
Edzés után a legfontosabb, de mehet reggel is, és edzés előtt is.
Fontossági sorrend:
1. edzés után
2. reggel
3. edzés előtt
4. nap közben étkezések között.Értelem szerűen rajtad múlik hogy meddig elég egy 2,3kg-os dobozzal, ez kb 10e Ft. Ha csak edzés után nyomod szerintem kitakar vagy 2-3 hónapot is
Nekem diétában kb 2-3 hét egy vödör, de én elég sűrűn fogyasztom, és nagy adagokban
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #19199 üzenetére
Mondjuk 10 adag van csak, venni nem fogok hozzá. Ha csak napi 1-et tolok akkor is max 10 napig tart. De ha már itt van betolom majd.
Még Shock Therapy mindig nem fogyott el, szerintem ez is betart még egy jó pár hétig.
Szóval ezeket használnám
L-carnitin (éhgyomorra reggel aerob előtt fél órával)
Shock Therapy ( edzés előtt fél órával)Illetve akkor lenne ez a hydroxycut, de lehet nem kéne együtt nyomni a shock Therapyval, abban is elég sok a koffein. Lehet edzés előtt ST helyett mehetne a hidroxycut, amíg el nem fogy.
Illetve van még majdnem egy teljes doboz Twinlab Ripped Fuel , azt is el kéne lőni, hátha most nem fogok szédülni tőle
-
spammer
veterán
Bazzeeee, hát nem zárva volt a qrva terem
Én meg rákészültem, hogy ma edzek egy jót, erre a rohadt ünnepnapi nyitvatartás van még ma is érvényben
Most bosszúból eszek egy csirkés pizzát
Aztán majd edzek itthon egy lájtosat
Aktív témák
- Notebook hibák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest