Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Aktív témák
-
MrLaszloMan
csendes tag
válasz
tepizoli
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni , de méretvesztés nélkül nem leszel szálkás főleg ha vesszük azt a tényt ,hogy van rajtad legalább 30 kg felesleg és akkor még nem is mondtam sokat.....
Persze ezen lehet vitatkozni, de meglepődnél mi maradna belőled, ha 1 csoda hatására csak a zsír eltűnne rólad 1 pillanat alatt. 1 izmos szálkás alkat sokkal jobban mutat, mint 1 csak nagy test. -
God Vazzeg
veterán
Az én dumám meg transzparens 100%, azt írok amit akarok, nyenyenyeeee, mindenki patesz, viszlát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ijk
nagyúr
Benyögöd, hogy akarsz "szálkásítani", elég gyenge hozzáállással, és fel vagy háborodva ha elmondják a véleményüket. Másnak is szar az élet, másnak is vannak pénzügyi gondjai, másnak is szar a diéta, másnak is unalmas az aerob.
Csak magadért teszed ha lefogysz, ha szarsz bele, akkor is csak neked lesznek egészségügyi gondjaid.Nem neked címeztem.
-
Jim-Y
veterán
válasz
tepizoli
üzenetére
Nem kell mindenkire hallgatni, az embernek meg tudnia állapítani, hogy ki az, kik azok akik hasznos tanácsokkal látják el, és azoknak kell adni a szavára, szerintem a munkahelyi cimborák, azok nem tartoznak ebbe a csoportba. Én sem iszom, és eddig 1x dohányoztam (x éve 1 darab cigit) .. te tudod, hogy ezek jó,és követendő dolgok, az, hogy manapság a részegség trendi, le kell szarni

Én azt mondom, hogy a kajádon változtatni kell, az edzéseden is kéne, illetve a hozzáállásodon legfőképp, és akkor meg lesz az eredménye, viszont azt is szem előtt kell tartanod, hogy min fél év, mire lesz valami.. Meghízni sem 1 hónap alatt híztál meg.
Ijk: már épp akartam kérdezni

-
-
Jim-Y
veterán
válasz
tepizoli
üzenetére
Most csak azt nem tudom, hogy ez szerinted sok, vagy keves? En utobbira tippelek, illetve arra, hogy nem tartod magad nagynak, emiatt nem is gondolkozol dietaban. Pedig 1: szarul eszel, ez biztos, kulonben nem lennel ennyi kilo 2: nem erzed magad tulsulyosnak, pedig boven lenne mit ledobni. Es hidd el, mas se szarja a penzt, mas is dolgozik, gyereket nevel, tanul keves penzbol, megis meg lehet oldani a jo kajalast, foleg hogy az ilyen szendvicsek meregdragak altalaban..
-
tepizoli
tag
válasz
Boxer001
üzenetére
Köszi! Az uj ismeröseim is ezt szokták mondani mig meg nem szoknak de általában azért mert szerintük nem lehet ugy élni hogy soha nem iszok alkoholt de még szilveszterkor sem és még soha nem volt a számban cigaretta.Defektes! Szerintük az agynak szüksége van néha nagy RESET-re egy kiados berugással. Hát nem tudom.Lehet tényleg rosszul csinálom mert ők szarnak rá hogy hogy néznek ki és sokkal boldogabbak és lazábbak nem idegeskednek hogy tudtak e eleget aludni stb. Meg azt sem értik hogy mire jó az hogy heti 4 szer meló után megkinzom magam és másnap tök fáradt vagyok meloban.
-
tepizoli
tag
Hát ez nagyon változó! De kb úgy néz ki ,hogy reggel hajnalba kelek 4 óra körül mert megyek melózni. Akkor meg szoktam enni 3db virslit vagy 3 tojásból rántottát vagy tükör tojást. A melóhelyen 8 körül eszek egy szendvicset ami egy zsemle szalámival sajttal +eddig 2db főtt tojást ettem sárgája nélkül de most már a tojás árának drasztikus emelése miatt már csak egyet. Aztán 10 óra körül eszek valami főtt kaját amit dobozban viszek. Ez változó hogy mi de általában valami húsos de nem nagy adag. Aztán 12 óra körül megint egy szendvics egy tojás fehérjével. Ez az ami szabályos és biztos aztán 14 kór vége a melónak és kb. 3- ra otthon vagyok. Innentől kb 3 óránként eszem még ami van de általában mindig főtt kaját mert a szendvics nem az én világom. Aztán 8 körül lefekszem. Ennyi.
-
Ijk
nagyúr
Nem fehérje por kell, hanem diéta. A futás meg ingyen van.
-
spammer
veterán
válasz
tepizoli
üzenetére
Nem tudom, hogy nem érted, vagy nem akarod érteni, illetve megérteni. Oké, nagy vagy. De mondjuk sacc per kb. van rajtad mondjuk 20 kiló zsír. Ez nem jó. Mert ekkora zsírréteg semmire nem jó. Hiába látszol nagyobbnak, attól még nem leszel erősebb, az nem izom. Cserében a szív- és érrendszernek és az ízületeknek nem tesz jót ekkora túlsúly.
Ha szépen lediétázol, megszabadulsz a zsírtól, kisebb leszel, és akkor mi van? Utána már az izomzatod fog látszani, javul az állóképességed, és jobb lesz a közérzeted annak köszönhetően, hogy a zsír lebomlik. Aztán lehet keményen edzeni, újra tömegelni, de jobban odafigyelni, hogy kevés zsír mellett próbálj meg minél több izmot felpakolni, így az izomzat és az ízületeket folyamatosan fognak majd megerősödni.
A minőségre menj, ne a mennyiségre!
szerk: na, közben a káskáj ugyanezt írta pepitában
-
szőröscica
addikt
Tepizoli, írták korábban, hogy az egészségeddel is játszol. Hidd el, hogy se a szívednek, se a májadnak, se az ízületeidnek nem tesz jót, hogy ekkora zsírfelesleggel élsz nap mint nap. Szerintem egy huszast lazán ledobhatnál, és még akkor is bőven nagydarab lennél, csak szép definiált formád lenne.
Amúgy váll-kart toltam ma, és adta.
-
penene
őstag
válasz
tepizoli
üzenetére
Beletrafáltál a 140be kb.

Amúgy a méretvesztés dolgot én se értem. Akkor gondolkodj el, mi lenne a cél, és annak megfelelően belekezdeni.
Ha méretvesztés nélkül ledobni 10 kilót (kicserélni izomra), akkor az szerintem drágább lesz, mint pár fehérje megvétele.
Amit tejfehérjét linkeltem, az estére jó, kazeines. De amúgy attól csodát ne várjál. És biztos méretvesztéssel jár, ha egy jó kiadós kolbászos hagymás rántotta helyett tolod be.

-
God Vazzeg
veterán
válasz
tepizoli
üzenetére
Nem ezzel van a baj. Arra céloznak a srácok, hogy nagyon sok a felesleg rajtad, és kevés lesz csak a turmix beiktatása estére. Nagyon keményen rá kellene menned kardióval és pörgetőkkel, kemény diétával hogy mondjuk fél év alatt valami látszódjon. Szerintem amúgy nagyon izmos lehetsz a takaró alatt, de ezt diétában meg is kell védeni. Másik hogy diéta kezdetén csak a méretek csökkenek, igazi definíció a diéta vége fele jön elő. Ezek tudatában értheted a válaszokat

-
Boxer001
veterán
válasz
tepizoli
üzenetére
Mondom én, hogy komplexus lesz ez.
Szerintem nem vagy kisebb...sőt...lehet még nagyobb is, nehogy idegbajt kapjál már. 
Én pici vagyok, de ki se merem számolni a napi kajám, mert az életkedvem elmegy...mennyi lehet akkor nektek...
Pontosan ahogy God írta, nem betámadtunk egyáltalán, és nem baj az, ha zsíros is vagy, nagy tömeg zsírral jár.

Mindegy mondjuk, ahogy látom velem nem állsz szóba, ez van, akkor helllóó.

-
Jojo5
őstag
válasz
tepizoli
üzenetére
ne gyere ezzel, mert amennyi kaját te megeszel én biztos vagyok benne, hogy ha szegény is az ember akkor is egy konszolidált egészséges étrend kijön belőle...
nem akarok és nem is fogok más pénztárcájában nyúlkálni, de biztos vagyok benne, hogy nem 5ft a napi kajamennyiséged, már csak a méreteidet tekintve sem...
-
Jojo5
őstag
válasz
tepizoli
üzenetére
20 éve eszel mint a "hülye", úgy, hogy nem figyelsz semmire se mit mivel eszel, lefogadom, hogy ha a "sz@r" kaját megszámolod pénzben és ahelyett tisztábbá alakítottad volna az étrended nem lennél így elhízva és valószínűleg izomzatban sem állnál rosszul
most 1 biztos dolog van a te esetedben, hogy zsírban sajnos nagyon sok többletet cipelsz az izommértékét meg nem igen tudjuk pontosan...
mivel a srác 22 éves ezért csak 6 éve csinálja...

az, hogy hányszor mész wc-re az csak 1 dolog, hogy ha 1,5 óránként csipegetek és edzeni is megyek aznap akkor én is elmegyek 2x wc-re...
a képeid alapján bőven látszik, hogy pl. hastajákon nem 1cm zsírréteget, cipelsz, de még a definiáltságodból is lehet arra következtetni, hogy nem versenyforma közeli az állapotod jelenleg.
spammer: már nyomtam 1 órát, ne szojjábe'!
természetesen melegitő+pulcsi kombóval, hogy azért izzadjak is mint az állat... 
-
Jojo5
őstag
válasz
tepizoli
üzenetére
én ismerek olyan embert aki napi 3-4 tasak rizst simán leküldött magába és még mellé a többi kalóriadús kaja és úgy is nehezen hízott, na ő gyors anyagcserével rendelkezik, te nem

majd rájössz, hogy ha elkezdesz diétázni mennyire is nehéz az és nem megy majd a súlyod olyan könnyen lefele, csak ideig-óráig...

méretvesztést tapasztalsz ? b@zzeg van rajtad nem 1-2 cm vastag zsírréteg, fene se tudja mennyi izom is van rajtad valóságban...
ha csak kicsit lennél behízva azt mondom még oké, hogy zavar a méretvesztés, de egy ennyire behízott testből bőven van mit csiszolni ha tetszik ha nem... az egészségeddel is játszol ám
-
Tamoo
nagyúr
Váll+hát volt, adta. Fújok egy kicsit aztán ~2óra tekerés... most így Jojósan nyomom!

-
Jim-Y
veterán
válasz
tepizoli
üzenetére
Ha naponta csak egyszer innál, akkor egy 5 kilós vödör az 3-4, vagy akár több hónapra is elég
Inkább igyál akkor reggel,este, plusz edzés után, reggel este azért, mert ugye este kiváltod vele a vacsorát. Reggel beindítja az anyagcserét, edzés után pedig feltölti az izmokat, így az öt kilós vödör el fog fogyni másfél, két hónap alatt. Az meg, hogy mit vegyél, igazából pénztárca kérdése, ha megengedheted magadnak, akkor minél kevesebb CH tartalommal, és minél nagyobb fehérjetartalommal bíró tejsavót, de ez cca 25 ropi lesz 
-
penene
őstag
válasz
tepizoli
üzenetére
Tejfehérje pl. Vagy hogy hívják.

Nekem ilyen van, 5 kilós vödörben: Nutrisport 90+Amikor "új" vendég jön, akkor mindig azt hiszik, hogy festékes vödör.

-
tepizoli
tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem ,hogy megpróbálok valamit tenni szálkásítás ügyben. Szerintem azt fogom tenni ,hogy este az utolsó étkezés helyett fehérje turmixot fogok inni. Ajánljatok valami jó fehérjét én úgy gondoltam hogy kb. egy 5 kilós vödörrel kéne venni. Köszi!
-
GiP23
csendes tag
válasz
megint én
üzenetére
Szia a por/tabletta általában olcsóbb, annyi különbség van köztük, hogy a folyadék gyorsabban szívódik fel. A gyakorlatban nagy haszna nincs ezen kívül. Aminoból vedd a legolcsóbbat, amiben minden amino megtalálható. Ez tuti nem a scitec
Twinlab amino fuel nagyon jó, én most ilyet rendeltem mert olcsó. -
Jojo5
őstag
az a napi 2 cangázás a súlyzós mellett extrém dolog volt bevallom, utólag én is érzem, de megcsináltam mert meg akartam

jelenleg 1 tasak rizs megy+brokkoli+zab+hús, kb. így néz ki 1 napi kajám az 1 tasak rizs mellett napi 1 cangázással reggel vagy este+1 súlyzós edzéssel sem csökken a súlyom...
a szélsőséges iránnyal teljesen igazad van, konkrétan ha kimarad valami edzés érzem magamon, hogy frusztrált vagyok...

a legnagyobb bajom, hogy egyáltalán nincs pihenő nap, mert ha hétvégére esik egy olyan nap amikor nincs súlyzós edzés, akkor autodidakta módon reggel+este 1 óra tekerést csinálok, ha van súlyzós edzés akkor csak reggel megy a tekerés ha hétvége van, ha hétköznap akkor este...
csajt?! haha, pont most haragítottam magamra 1-et, egy másikat lekurvázt@m, mondjuk jogosan, de most minden esélyem amellett van, hogy szóba álljon velem bárki is...

Boxer001: oké, elhiszem, hogy 2 napig fanatista voltál...

-
Ijk
nagyúr
Ha jól esik akkor csináld. De csak akkor ha ettől tényleg jól érzed magad.
Viszont ha csak valami fanatizmus hajt a fejlődés érdekében akkor krva felesleges amit csinálsz, mert túledzed magad. Kizárt dolog hogy te kox nélkül minden nap hatékony súlyzós edzést tudsz végezni, aerobozol/ kardiózol a végletekig, és gondolom kevés CH mellett, tehát azt a napi majd egy kiló húst jóformán elégeted tekeréssel.
Meg tényleg keress inkább egy csajt, mert szerintem elindultál egy szélsőséges irányba. Persze ez csak az én véleményem, én aztán nem vagyok senki hogy belepofázzak más életébe. -
Jojo5
őstag
ez csak múlt hét 4 napján volt így, most már suli van...

holnap lehet dupla canga lesz, de pénteken tuti nem, sőt lehet, hogy holnap lemegyek lábazni és akkor csak reggel lesz canga..
tween: biztos, de a mellem előbb bedurran+kifárad mint, hogy a vállam kikészüljön....
Boxer001:a-a kedd-hát, szerda- mell, most szerintem péntek-váll heti 4 súlyzós van, és ne kamuzz, neked nem is volt ilyen időszakod...

SzlobiG: BCAA megy a reggeli cangánál, de már így is 90kg vagyok csak...

-
Jojo5
őstag
gyerekek olyat ciciztem ma, hogy belekönnyeztem fájdalmamban, szóval duplán is aTTa...

-
Eagl3
veterán
tulajdonképpen a Bunny az mi a tököm? Csak egy szaros viszonteladó...

-
Kassadin
addikt
válasz
macikos
üzenetére
"Meg azért hiába Bunny csak a Scitecet nyomja (persze hogy azt nyomja, abból él, nem hülye, hogy Gaspari-t meg a többit fogja dicsérni), a sok BBTV-vel, az edző válaszollal, a BBTV Flash-el, a szemináriumokkal sokat hozzátett a sporthoz."
Elég nagy baj, hogy ettől már Istennek képzeli magát, és beképzelt parasztként viselkedik, a stílusa meg egyenesen kiábrándító, ahogy olvastam a belinkelt fórumot. Valószínűnek tartom, hogy egy Tóth Dani/Vörös Zoli sokkal szerényebb és alázatosabb mások felé, pedig ők tettek is le valamit az asztalra és lehetne mire arcuk.
-
Jim-Y
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
+1 mellette, én heti 4x edzek, H-P nagy súlyokkal, kis ismétlésszámokkal, K-CS pedig leginkább saját testsúlyos gyakorlatok, már-már kardio tartományban, és szálkásodom, persze jól kell étkezni is hozzá..
-
headhunter
addikt
Ki van mellette és ki ellenzi?
-
Tomics
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Áh, csak még kezdő korában írt az edző válaszolba, azóta valamiért nem szereti
-
macikos
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Azért azt se felejtsük el, hogy a magyar IFBB-nek a k*rva annyát és akkor finom voltam.
Nézzétek meg az oldalukat: [link]
Tehát ki van írva Szabó Melinda neve és kész. Se kép, se videó, semmi. Mindez 2012-ben. Már maga a weboldaluk is olyan, mint amit én csináltam 10 évvel ezelőtt házifeladatnak.
Az egészet ők kezdték pár évvel ezelőtt az ominózus "futóverseny" kupával, amikor a verseny felénél bejelentették, hogy doppingvizsgálat következik. NOORMÁLIS???

Szóval Bunnynak is igaza van.
Meg azért hiába Bunny csak a Scitecet nyomja (persze hogy azt nyomja, abból él, nem hülye, hogy Gaspari-t meg a többit fogja dicsérni), a sok BBTV-vel, az edző válaszollal, a BBTV Flash-el, a szemináriumokkal sokat hozzátett a sporthoz.
Rajta/rajtuk kívül ki van hasonló színvonalon? Vida Zoli rakosgat még fel youtubere edzésvideókat a sportolóiról, de mondjuk ha nem ő lenne az operatőr, akkor még talán meg is lehetne nézni őket...
-
tepizoli
tag
Melről nyomás kicsit furcsán![link]
-
válasz
headhunter
üzenetére
azért ezt a bunnyt egyszer remélem megüti valaki

-
megint én
őstag
Milyen Aminot???
Nem tudom mi éri meg ár/minőségben.
Eleve por vagy oldott állapotban érdemes venni?
2 példa:
Amino 5600
Amino Liquid 30 -
krups8
tag
Impact Whey-t ismerem csak, de nem kell ennyire szétcincálni a dolgot. Ha nem edzel rendesen, akkor mind1 mit iszol. Ha meg rendesen akkor 3-4 kortyból leguriitod gyomorba a végén. A lényeg a gyors felsziivódású tejsavón van edzés után. A többi pénztárca kérdése. Nem hiszem, hogy többet hoz hobby szinten egy 5E/Kg cucc a Myprotein naturhoz képest. Azt' ez felejannyi.

-
nepszter1
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
hogy lehet valaki ekkora tahó paraszt ? remélem egyszer elkapják bunny-t vagy 5en kiszálnak egy merciből .
-
P00By
nagyúr
válasz
headhunter
üzenetére

-
Herczi
senior tag
válasz
headhunter
üzenetére
Undorítóak.
-
headhunter
addikt
-
Woodslave
félisten
megfogadtam, hogy most már csak személyes élményeimről és tapasztalataimról fogok írni, nem linkelek semmilyen tanulmányt és nem okoskodok olyan témában amihez nem értek legyen az zsírégetés vagy izomépítés

Na személyes tapasztalat: Sci-Mx fehérje vmi qrva finom és krémes ízű, sajnos a tecsóban már nincs csak a márka más termékei. Az epres bombajó

nutrend whey core 100 (ajándék lónak ne nézd a fogát, ezért nem szívesen fikázom) de ízra a csokis (kakaós) nem jött be, olyan mint a cicás kakaót próbálna az ember vízben, oldódása se valami tuti, habzik is és darabos marad. Tutira nem vennék.
a pump max: az első akkorát ütött mint a ház, azóta meg szinte semmi.

-
Zomb€€
őstag
-
Shummo
senior tag
Bocs dupla lett
-
Shummo
senior tag
Mi a véleményetek a búzafehérje koncentratumrol? Myproteines tejsavóval+ szölöcukorral keverve hasznalnám tömegnövelőnek. Kb 40 %os feherje tartalommal.
-
spammer
veterán
Most izolátum-koncentártum keveréket iszok, nagyon jól oldódik, nincs felfúvódás, hasfájás, és az íze is finom. De közben kaptam egy Full Force kevert fehérjét (tejsavó,szója,tejfehérje stb.), ha elfogyott a mostani, akkor az következik. Majd megírom a tapasztalatokat, remélem nem lesz szar

Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- OTP Bank topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ulefone Armor 33 Pro
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egy kicsit le kéne venni a szemellenzőt.
Az ivászat, cigizés, ilyenek nálam se játszanak szerepet. Ok, néha megiszom 1-2 valamit, ha alkalom van, de ha havonta egyszer bebaxnék, akkor se történne világvége.

(ebbe te is benne vagy Jojó)