Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
ezt a Scitec tesztet soha nem értettem ...

Jim-Y az ingyen kieg mindig jó, nem is erről van szó. 1xűen túl sokat fejlődnek súlyban és annak ellenére hogy manipulálnak a képekkel túl nagy a változás ! gondolja végig mindenki hogy melyik volt a legdrágább programja, és miket használt ( természetesen natúr keretek közt ) és mennyit fejlődött tőle ... ennyit egész biztos nem !
-
Quan-Chi
őstag
örömmel látom, hogy a színvonal továbbra is igen-igen alacsony

-
Quan-Chi
őstag
nagyon tanulságos volt az a pár post amit visszaolvastam

-
Quan-Chi
őstag
most hogy relatív jó erőben és súlyban vagyok sőt, mondhatni szétvet az erő se dolgozok olyan súlyokkal karra-vállra mint amiket itt egyeseknél láttam

pl. arra gondolok hogy én nagy oldalemelő bajnok vagyok, a kedvenc gyakorlatom, mivel a hatékonysága sokkal inkább a kivitelezésen mintsem a használt súly nagyságán múlik.
most hogy jó erőbe vagyok oldalemelésnél 1x-1x megengedem magamnak a 12kilóst de csak 5 max 6 szabályos ismétlés megy ezután szoktam vetkőző sorozatként azonnal 9esre váltani és abba is 5-6 ismétlést húzni , döntött törzsű oldalemelésnél nagyon max a 9kiló ebből mondjuk megy 10 ismétlés, ezt lehetne emelni de sajnos a 10kilósnak szar a markolata és lötyög a 12kg-os meg már esélytelen !nagyon torz látvány mikor én a szolid 100kilómmal 9 kilóval oldalemelek és közben igen látványosan szenvedek , mellettem a 10enéves kolega a maga tiszteletet parancsoló 60kilójával meg 15 kilóval "oldalemel" és azon csodálkozik hogy én miért nem bírom annyival mint ő és ha elég bunkó még kis röhög

-
Quan-Chi
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
köszönöm, ez még szűkösen belefér

-
Quan-Chi
őstag
1 kis segítségre lenne szükségem ! jó minőségű lenmag olajat szeretnék venni legalább fél de inkább 1 literes kiszerelésben természetesen nem bioboltos csillagászati áron !
ki mit használ és honnan vesz, mennyiért ?
-
Quan-Chi
őstag
fuck, tegnap egy remek edzés után rettentő szarul aludtam ...

-
Quan-Chi
őstag
1 rendkívül előnyös kép rólam
kidolgozottságom már-már legendás![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Quan-Chi
őstag
válasz
macikos
üzenetére
én izmos ? szerintem összekeversz valakivel

gondolom a bölcsességfog húzásra gondolsz, szerencsére már elfogytak
mostanában is edzegetek , azon morfondíroztam hogy nyárra kéne valami katalizátor ( de persze nem a 900as varnyúba
) de egyenlőre még csak barátkozok az ötlettel, infót gyűjtök, ilyesmi -
Quan-Chi
őstag
örömmel látom, hogy a színvonal még mindig változatlan

-
Quan-Chi
őstag
úgylátom a színvonal továbbra sem változott
úgyhogy lerontom kicsit ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Quan-Chi
őstag
válasz
cannibal
üzenetére
nem is értem hogy vásárolhatnak még emberek a shop.builder-ről irreálisan drága! a Sportika meg bekaphatja! 300K felett rendeltem volt 10% kedvezményem és benyelte, 1ik napról a másikra kitalálta hogy nincs kedvezmény ...
most a [bodybuildingbolt] -ról rendelek ha kell valami, igazán korrekt boltnak tűnik ! tán a legolcsóbb az országban és 1 napon belül kiviszik a rendelést
erre a whey best -re visszatérve egy utolsó 70% koncentrátum egy nevenincs gyártótól közel tiszta izolátum áron, szerintem messze nem BestBuy

-
Quan-Chi
őstag
nekem kesztyűből a Harbinger Big Grip jött be nagyon, kár h a mocsok kutyám szétszedte mikor 1x a földön hagytam otthon, azóta valami 2000ft-os Madmax kesztyűm van és az se rossz

-
Quan-Chi
őstag
nem érdemlitek meg a kultúr zenét ! természetesen nekem is van több kedvencem de mindet csak a szolidság jegyében hallgatok gondolok itt ilyenekre hogy : Varg, Rammstein, Finntroll, Minas Morgul, Feindflug, Nordreich, Sturmwehr, Nightwish, Manowar, Lordi, Tankcsapda, Sabaton ... stbstb
laci06

-
Quan-Chi
őstag
olyat karoztam, hogy mozogni alig bírok! 2en voltak rajtam kívül a terembe, nem hátráltatott senki, berakattam az értelemszerűen gyűlölet keltő zenei CD-im egyikét ( éppen a Stahlgewitter -t )erre az a 2 ember is elszublimált a teremből
egy ilyen edzés után nem sajnálom magamtól a fújtató szert, a mérgező protein tartalmú fehérjét
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)