Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
én 3 hete kezdtem el a "komoly" edzésmunkát. Év eleje óta reformizálom magam, ez azt jelenti, hogy év eleje óta nem eszek édességet, sem cukrot, de 3 hete kezdtem el edzeni, figyelni az étrendemre, és azóta ~1 hónapja eszek fehérjét. Csináltam egy ipodos fényképet a 3 hetes állapotról, majd havonta csinálok 1-1 képet, és majd nyáron, vagy amikor már érdemes lesz megosztom a nagyközönséggel, csak csináljam végig 
-
Gery15
addikt
Ti hány napot jártok le a terembe egy héten?
-
Tomics
addikt
Bazdmeg. Ennyi idő alatt nem lettem izmos
Szánalom a köbön 
És a válasz
hát igen ekkor még volt aki segített is nem csak pateszkodott ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Pedig úgy vártuk.

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
gondoltam hogy nem rakom ki

-
BÁ Nutrition
addikt
csináltam pár sztárfotót a diétámról, bár nem biztos hogy eléri majd a szintet hogy közzétegyem
először lecsekkolom gépen
hátha még torrenténél is gázabb -
tween
őstag
na kar szétcsapva
a kardió is meg van most már, mert biciklivel járok a terembe
, kocsi lerakva...ki is izzadok mint egy kutya ( na nem mint egy boxer ), mire hazatekerek 
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én nem ugatok, így sincs már fogam.

-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Látszik a szemedből is, bár kissé beteg.

-
tween
őstag
én hamarosan megyek egy karra
szerintem nem élem túl... ja és ezt fogom berakni ----> [link] csak nagyképűségből ezt nálunk forgatták a kastélyparkban

-
spammer
veterán
A Qrva életbe, most nekem is beütött ez a émelygős, hányinger közeli érzés....
Guggolás és felhúzás után kezdődött, a vádlizást már végig sem tudtam csinálni... Mondjuk fáradt is voltam, meg motivációm sem volt most sok, de gondoltam majd felélénkülök... Hát nem 
-
Ijk
nagyúr
válasz
Zomb€€
üzenetére
Szerintem 10%-os tzs-nál is már szépen izolálódna.
Nyáron le szeretnék menni 10%-ra, csak kíváncsiságból. De ez elég merész terv, minden pihenőnapra be kell tenni aerobot, és karnitin + zsírégetőt tolni mellé, miközben CH-n meg már nem igen csökkenthetek.
Ha el is érem ezt a célt, magamat ismerve fenntartani nem fogom sokáig.
-
Woodslave
félisten
első hsz-em [link]
na kb ugyanott tartok -
Zomb€€
őstag
Jol van, lehet magatokra is keresgelni! Te is...myrra(vagy miatokom voltal
) -
Zomb€€
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Lol, első találkozásunk.
Sehr romantisch!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
tegnap betegre edzettem magam, amúgy is bújkált bennem valami, de sikerült úgy odabaxni, hogy este már hőemelkedésem is lett. Reggel tök jó volt a gyerekeket úsztatni a hideg vízben olyan szintű hátizomlázzal hogy megpusztulok. Jó nap

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Boxer001
üzenetére
Ááá nagyon fosul sikerült, első nyomásnál kifordult a könyököm 150-nél, aztán már ez rányomta a bélyegét az egészre. Másodikra is 150 lett így, kinyomtam mint a xart, aztán 3. fogásra kiderült hogy 160-at nyom egy srác, így én is bekértem, mert alacsonyabb volt a testsúlyom. Sajnos nem ment ki a 160 már, így 4. lettem. Nem baj, jó ez így is, legközelebb majd jobban oda teszem magam

-
-
Zomb€€
őstag
Jól van má' patik csak a befektetett munka arányát nézve jobbat várnék. Ennyi.
Azért kösz, és ADKA
-
Zomb€€
őstag
Csináltam egy has képet (eddig sose mertem, mert elég elb*szott hasam van...) , ennyit tudtam összekaparni [link]
Sajnos nincsenek alsó kockáim, meg a felső is amorf, meg kb 5%-os tzs-vel lenne lapos az alhasam...
Evvan. -
Laci.M
senior tag
Sziasztok!
Kicsit bővíteni kéne az egykezes súlyzóimat, szükségem lenne 4db 5 kg-os súlyra. Tudtok mondani olcsó helyet honnan lehetne rendelni/venni? Néztem shop.builderen, vaterán, Hervisben, Dechatlonban, de egyik se győzött meg!
Ha lenne valakinek használt, akkor az is érdekelne. Szabvány 30as átmérőjű kellene.
Előre is köszi!
Üdv: Laci -
Boxer001
veterán
Na mi a helyzet God, verseny?

-
törölt tag
Már nagyon rég jártam erre (bár tudom kit érdekel
). Egy kis helyzetjelentés: A múlt nyáron vett ruháim nem jönnek rám, pedig nem szoktam feszülős dolgokat hordani. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy nőttem
vagy ki kell hívni a mosógépszerelőt 
-
spammer
veterán

-
macikos
addikt
LOL A Haribo 100%-ig természetes alapanyagokból készül. Sokan írtak a Haribonak, hogy miért nincs kék színű gumicukruk, azért, mert azt a színt természetes színezékkel nem tudják előállítani.
Ez amúgy akkora baromság, mint az, hogy nem bomlik le, bennünk marad.
Nem azt mondom, hogy a gumicukor egészséges, mert nem az (1. hízlal 2. elb*ssza a fogakat), de nem méreg.
Egyébként vannak pozitív tulajdonságai is: 1. K*rva finom 2. A zselatin porcerősítő hatású

-
nepszter1
addikt
-
tween
őstag
" 3. GUMICUKOR
Mi van benne: állati eredetű kötőanyagok, növényi zselék, színezők, aromák.
Ami miatt ne fogyassza: íme a tökéletes élelmiszeripari termék! Szinte semmi természetes nincs benne, ha ironikusak lennénk, akkor azt írnánk: szagosított, festett műanyag. Teljesen vegyipari termék. "
maciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Jim-Y
veterán
50 étel amit ne vegyél meg a boltban, mert egészségtelen. sokaknak nem lesz újdonság, de a többségnek szerintem érdekes lehet

-
tween
őstag
nekem is csinálhatna valaki egy kigyúrt csigát

-
macikos
addikt
Kojak LOL
-
Zomb€€
őstag
Jaj mit kapott a lábam...

10x:
150
175
200
215
230
245
260Wdoosleva: vendégem vagy, mit iszol?

-
spammer
veterán
jojo módba kapcsolok, megyek tekerni egy órát

-
nepszter1
addikt
Osztály társaim edzenek kb féléve természetesen már scitec meg brutál s-es polókba feszítenek az iskolába isszák a jumbot aztán meg levezetésnek benyomnak 1db kolbis szendvicset azt meg már nem is mondom hogy már kreatint meg hotblood meg mi egymást...
-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Attól még a kivitelezés nem lesz jobb, hogy te nem ismersz olyan embert aki 200 ba nyom 12 -t. Ha már ez valami show szerű dolog volt akkor azért a szabályos kivitelezéssel is bűvölhette volna az embereket.
(#16200) macikos rom szálkásan is olyan a feje mint egy napközösnek

Aktív témák
Hirdetés
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én 3 hete kezdtem el a "komoly" edzésmunkát. Év eleje óta reformizálom magam, ez azt jelenti, hogy év eleje óta nem eszek édességet, sem cukrot, de 3 hete kezdtem el edzeni, figyelni az étrendemre, és azóta ~1 hónapja eszek fehérjét. Csináltam egy ipodos fényképet a 3 hetes állapotról, majd havonta csinálok 1-1 képet, és majd nyáron, vagy amikor már érdemes lesz megosztom a nagyközönséggel, csak csináljam végig 

Szánalom a köbön ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hátha még torrenténél is gázabb
a kardió is meg van most már, mert biciklivel járok a terembe

Én inkább a felhúzást betenném a háthoz mondjuk, vagy merevlábas felhúzás?
Guggolás és felhúzás után kezdődött, a vádlizást már végig sem tudtam csinálni... Mondjuk fáradt is voltam, meg motivációm sem volt most sok, de gondoltam majd felélénkülök... Hát nem
Ennyi idő alatt világbajnokok teremnek

lehet elkapkodtam?