Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Aktív témák
-
spammer
veterán
Báni rovatból:
"de ha magadtól nincs annyi eszed, hogy nyomtatod vagy leírod az általad kinézet termék beltartalmát és bemenj a gyógyszertárba megkérdezni, hogy mi hasonlít legjobban, akkor javasolnék egy nem retúr jegyet tajgetoszra, a töketlen kurvaistenfaszát már."
-
-
dnelb
veterán
válasz
SzlobiG #17085 üzenetére
Zsuzsanna Toldi
Sziasztok!Lezajlott az Arnold Classic bikini elődöntő.Nem szolgálhatok semmi jóval.10 bíró volt,de nem pontoztak,egy férfi ült középen,ő egy személyben állította fel a rangsort.Semmi összevetés,semmi kihívás..Csak kimentünk,megmutattuk magunkat elölről és hátulról,és maximum egy perc múlva meg volt mind a 30-40 lány rangsora.Nagyon szomorú,hogy sportolók időt,fáradtságot,pénzt nem sajnálva készülnek,kiutaznak,és még rendes pontozást sem kapnak! A mezönyömben vékony,puhaseggü,alig sportoló lányok voltak,szóval nem feszítettem..A Magyar Testépítő Szövetség elnöke szerint tökéletes volt a forma,de nem volt pontozás..Szomorú hogy manapság még van ilyen!!Szorítsunk továbbra is Tóth Daninak és Szabó Zsoltinak,reméljük,szerencsésebbek lesznek..Megosztás · 3 órája, mobil használatával ·
-
60 perc taposógép, most előszőr. Húzós volt nagyon.
-
Ijk
nagyúr
válasz
SzlobiG #17085 üzenetére
Nem tudom milyen számban indult és ott milyen alkat a megfelelő, de a tegnap linkelt képek alapján már majdnem body-s, túlzásba vitte az izomépítést, de főleg a szálkásítást. Félre értés ne essék, minden elismerésem a befektetett munkába, de szerintem a régi formája, kevesebb izommal és több testzsírral sokkal vonzóbb volt. Sőt az volt a vonzó, ez meg nem az.
-
SzlobiG
félisten
Zsuzsi túl izmos volt.
-
Boxer001
veterán
válasz
Zomb€€ #17078 üzenetére
Persze, lehet mondani bármit, hogy mindent meg lehet oldani. Azért ha valaki pl. reggel 6-ra jár be...na mindegy, mondani könnyebb, de tény, fel lehet kelni hajnali 3-4-kor is, ha valaki annyira szeretne.
Magamból kiindulva kelne fel a faxom...éjfélnél előbb sose tudok elaludni. -
Zomb€€
őstag
Felkelsz reggel egy órával a szokásos előtt és megcsinálod a kardiót...megint ez a picsogás...
-
Jojo5
őstag
semmi gond, de azért baszódj meg...remélem valaki megtördeli a házad
ON: ma váll volt, és 1 óra tekerés
Kérdésem lenne: Fáj a torkom múlt hét péntek óta és minden nap ha alszok bármi ver a víz mint állat, viszont edzésen nem megy a teljesítményem el...
na most ezt betegség ? és "izzadom" ki, de nem értem miért nem gyengülök és szenvedek mint amikor beteg szoktam lenni... 5lete valakinek ? -
spammer
veterán
45 percet szoktam én is, bár a múltkor nem volt erőm a végén, kb. 20 perc után leszálltam a padról. Én is pattannék nyeregbe, de nekem csak szobanyergem van
(Vagyis van egy régi monti, de ezer éves, full szar állapotban, igazából egy új trekking/fitness bike kellene..)
Tekergetek itthon 60 percet jojo üzemmódban
-
Ijk
nagyúr
-
nepszter1
addikt
Kardió edzés , gyúrás előtt vagy után érdemes én egy olyan 4km intenzív futásra gondoltam
nem érek rá délelőtt suli van .du meg ugye gyúrni megyek és az előtt vagy utána kellene
-
Tipo16V
aktív tag
hamár a gurtni a téma, ma hát volt, kb 1 hónapja kezdtem el ahsználni a két szélén piros csíkos redőny gurtnit
már kezdek ráérezni a dologra, sokkal jobban tudok hátra koncentrálni, szerintem adja.
Boxerpapó Kidus tudja, hogy második reg.
-
G.Ogre
csendes tag
válasz
God Vazzeg #17037 üzenetére
Alapvetően nem sportérték miatt raktam be, csak simán példaként, hogy egy a sok csaj közül, aki képes erre. Én nem külső indíttatásból, hanem saját elhatározás miatt jutottam oda, hogy minimálisra csökkentettem a segédeszközöket az edzésemben, elolvasok mindent, amiből lehet tanulni, leszűröm a számomra értékes információt, és alkalmazom a gyakorlatban. És működik. Én tudom a legjobban, hogy milyen érzés igazán nagynak lenni, csak röhej, hogy amíg gurtnival 350-es vállvonogatásokat vígan csináltam, anélkül már a 140 kg megtartása is gondot okozott, a saját testsúlyos húzódzkodásról meg nem is beszélve 135 kilósan. Van pár erőemelő haver, olyan 110 körül, akik puszta kézzel 300 fölött húznak fel, a legtöbb "gyúrós" meg kinézetre is elbújhat mögöttük annak ellenére, hogy klasszikus testépítő edzést nem is végeznek.
Én egyáltalán nem leszólni akartam senkit, aki hevedert/gurtnit/bandázst vagy akármit használ, mert mint írtam, én is használtam ezeket rendszeresen. De berendezkedni egy beszűkült szemléletre, és csípőből leszólni bármit ami azzal ellentétes, nem éppen okos dolog, hosszú távon biztos nem a fejlődés záloga. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #17037 üzenetére
ez egy szar...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #17033 üzenetére
Szumó felhúzás. Van sportértéke, főleg egy hölgytől
-
Yeffy
veterán
válasz
wertigo1984 #16958 üzenetére
hehe.. azaz...
Forex: levágod rólam? jesszus...
de nincs kedvem diétával b_szakodni... bár már rá kéne venni magamat, ideje lenne... -
krups8
tag
-
Jim-Y
veterán
válasz
krups8 #17019 üzenetére
Én ezzel szoktam magamat spannolni nehéz gyakorlatok előtt, visszagondolok erre, és mondogatom magamban, hogy NEM VAGYOK B*ZI! 3:00 perctől érdekes
-
spammer
veterán
Nekem bejön
Elkapnám egy körre. Vagy kettőre
Nekem inkább az nem tetszik rajta, hogy már túlzottan izmos/szálkás, tényleg női testépítő, nem ilyen "lájtos fitness modell" forma. Amúgy szerintem valami gogsztól kicsit megváltozott az arca is. Régebbi videókon nőiesebb volt még, mostanra az arcán kicsit férfiasabb vonások jelentek meg
-
ADAM1337
nagyúr
Nah mérlegeltem tényleg csak az első hét indult meg annyira, most l-klaritin-el -1kg-nél tartok csak a héten.
A héten eddig volt 3x1órás bicózás (ezeken a napokon van a küzdősportom is) meg 1 nap kondi akkor más nincs is ott melleztem, bicepsz, tricepsz (valahogy egybe jobban érzem ha így tartom,) meg has még a héten szombaton lesz hát-váll-láb-has. -
Ijk
nagyúr
válasz
macikos #17018 üzenetére
Pontosan a koncentráción van a lényeg. Már húzódzkodásnál is éreztem hogy az utolsó 2-3-at még hátból húztam, míg azelőtt karral sokat rásegítettem, viszont fűrészelésnél mintha más gyakorlatot csináltam volna, akkora volt a különbség.
tepizoli: Csinálsz egy hurkot, azt ráhúzod a csuklódra, a másik végét rátekered a rúdra és kézzel ráfogsz. Olyan mint az akasztás, csak nem a nyakra tekerik a kötelet.
[link]
-
krups8
tag
Szar vagy jobbról is. Bocs!
Sötét a kép félig és nem annyira faszán mennek a kontúrok. Optikai valami.
"Ahol lehet könnyíteni, kényelmesebbé kell tenni az edzést. Nem spártában vagyunk LOL."
Én valahogy csak akkor érzem a tökeimet, ha kibelezem magam. Mentálisan sokszor magam ellen dolgozok, szememre hányok mindent és eküddöm magamat az anyámba és tóójad te ge*ci megcsinálom. A legkegyetlenebb ellenfelem vagyok magamnak.
-
macikos
addikt
Ez azért van, mert kevesebbet dolgozott a karod, na meg nem kellett a szorításra koncentrálni.
Ahol lehet könnyíteni, kényelmesebbé kell tenni az edzést. Nem spártában vagyunk LOL. Ez olyan, mint a múltkori, Koklyaev féle guggolás: [link]
Ez nagyon szép, csak mondjuk mi értelme? Semmi.Miért eddzen az ember gurtni nélkül, ha megvan rá a lehetőség, hogy gurtnit használjon?
tepizoli: 6:20-tól: [link]
-
G.Ogre
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition #17013 üzenetére
Én nem mondtam, hogy nem jó, hiszen évekig én is gurtnival edzettem, és alapvetően azzal építettem fel ami van a hátam helyén. Csak most valahogy jobban esik őstulok módjára puszta kézzel erőlködni, érezni, ahogy széttépi a tenyerem a rúd, és közben arra gondolni, hogy nehogymár egy csaj erősebb legyen nálam
[link]
-
Ijk
nagyúr
Jó kis lábazás volt, érdekes hogy így hét vége felé hogy kiürül a terem.
Valami csoda történt mert már hetek óta még émelygés se jött rám lábazás után.
Zomb€€: Pontosan 21 hónapja edzem.
krups8: Teljesen egyforma vagyok jobbról meg balról is.
-
-
BÁ Nutrition
addikt
nem akarok ünneprontó lenni, de csak nekem tűnik úgy hogy a Tóth Daninak jópár képen vékonykák a lábai? nem "leszólás" akar lenni. nagyon drukkolok neki, csak olyan furának tűnik a fotókon.
lehet színpadon jobb lesz vagy nem tudom -
tepizoli
tag
Tegnap megjött a Jack3d-m. Ma mell edzés előtt megittam belőle egy kis adagolókanállal. Hát egyelőre nem akarok elhamarkodott következtetetéseket levonni inkább kérdezni szeretnék olyantól aki szedi. Elég egy olyan kanállal bevenni és mit éreztetek? Súlyba jobban megy az edzés vagy a kitartás növekszik? Remélem nem dobtam ki potyára 8ezrte de én szedtem régebben HOOT BLOOD-ot és ugy érzem az jobb volt.
-
válasz
G.Ogre #17002 üzenetére
wow, az igen, én gurtni nélkül halott vagyok, pedig nem vagyok csak 80 kg, és nem használok semmilyen gyakorlatban 100 kg súlyt
az meg más kérdés, hogy kinek mi a fontos. engem nem zavar, hogy milyen picsa súlyokat használok, sőt, méretben sem szeretnék sokat változni, inkább csak sportosabban kinézni, mert az utóbbi ~2 évben nagyon elhanyagoltam az edzést.
most már elmodnhatom, hogy heti 3-szor lejárok edzeni, utána aerobozok. ehhez jön még heti 1-2 aerob reggelente kedv szerint, plusz ha otthon vagyok akkor hétvégente 2-3 km úszás. így egyre jobban érzem magam, és egyre jobb formában is vagyok
-
G.Ogre
csendes tag
válasz
bandus #16990 üzenetére
Ilyenkor mindig rájön az ember, hogy a szó szerint vett testépítés tényleg csak kozmetika...és a túl nagy tömeg egy szint felett már ellened dolgozik, mert megnézel egy ilyen gyereket, a testsúlyához képest mekkora súlyokat dobál
Persze nem nyom kétszázat fekve, de azt ki nem szarja le egy szűk körön kívül?
Nagy divat manapság a "funkcionális edzés", attól a fikázós hadjárattól eltekintve, amit az edzőtermek ellen indítottak, nem is lenne vele probléma. Én pl rászoktam arra egy fél éve, hogy eldobtam a gurtnit, és nem dolgozok akkora súllyal, amit nem bírok magamtól megtartani. Ez persze egyfajta visszaesést jelent, de másik oldalról rohadt sokat erősödtem, mert korábban már 120 fölött tekertem a gurtnit mindenhez, még a húzódkodáshoz is, most már kb 220-ig meg tudom fogni stabilan a súlyt, és a saját súlyos húzódzkodás meg sem kottyan 5-6 sorozaton keresztül 115 kg-os testsúllyal. -
az arnold classic hogy áll? Daniról hol vannak fotók?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest