Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
tween
őstag
válasz
runner 125 #36192 üzenetére
micsoda csecsek
-
sNORh
addikt
válasz
fudedurva az a buxa..
-
deniro2
senior tag
válasz
Jó duda
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
próbáljuk már ki
ne járj kondiba kiváncsi vagyok mi lesz
-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg #36187 üzenetére
két kézzel(#36190) Rossi nálunk is, azt hittem csak nálunk ilyen elvetemült a terem, hogy így oldották meg
(#36194) P00By pofád lapos ...
de én már leírtam se erős, se izmos nem vagyok, de edzés nélkül már nem bírom, szóval megpróbálom kihozni a maxot magamból
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg #36187 üzenetére
ezen már rég túltettük magunkat, hogy erő.... A KINÉZET SZÁMÍT
runner125: Fejfölött 42,5 kiló a max amit nyomattam persze 1 kezest 2 kézzel fejfölött, akkor 4x12-ket nyomtam és Tipo16V kollégával voltam edzeni
és a teremben 42,5 volt a legnagyobb
azé a 42,5 kilós egykezes 2 kézzel fejfölött nem 1 nagy cucc szerintem... sőt
bár már réges rég nem a súlyokat számolgatom max néha nyomok keményebb nagysúlyos edzést -
runner 125
nagyúr
válasz
kovsol #36185 üzenetére
Nah ne ba.
..én 14kg-val szoktam tricózni fej fölé emelve, szabályos gyakorlatokat kivitelezve.
40kg-val h a faxba tudod ezt te csinálni?
Vagy ez francia rúd? Szal' két kezes?
Tipo16V
Van egy szerződés, amit aláböketnek veled. Magyarán csengetni kell nekik minden hónapban. Nem tudom, nem volt még részem ilyenben.
-
runner 125
nagyúr
Ma akkora faxát edzettem, h csak na. 1h 20 percig bent voltunk. Igenjóvót.
..megdöbbentem, a napijegy 2k, ha aláírsz egy 1 éves hűségidőt, akkor havi 8k-ért járhatsz.
-
kovsol
titán
én legutóbb 40-es egykezessel nyomtam 4x10 -t, de most már tudok majd növelni, rúddal épp milyen a formám, de 4x10 -t azt 110kg ba tudom belenyomni, első 10 ismétlés menne még 115be is, de szerintem négyet nem bírnák azzal, plusz padon és negatív padon is 100kg felett vagyok, szűken nyomás 80-90kg körül megy
-
Tamoo
nagyúr
Egykezessel mennyivel nyomtok fekve a rendes fekvenyomáshoz képest? Hétvégén próbáltam először, eleinte eléggé imbolyogtam vele még kis súllyal is (22kg/db).
-
lacos001
senior tag
válasz
God Vazzeg #36166 üzenetére
Felzaklatta Mr.Olimpiát a csodálatos fontossággal bíró kérdésem !
-
-
lacos001
senior tag
hi
Reggelire én is tolom a zabpehely - banán - tej kombót,de mivan akkor ha napközben is ráfanyarodom erre?
Lesz vmilyen káros következménye a fosáson kivül?nem kerestem rá,csak gyorsan bekérdeztem most.......
-
Woodslave
félisten
válasz
KonzolKartel #36154 üzenetére
nem cigizek vagy 4 éve. Meg nem is kávézok egy-két éve
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #36146 üzenetére
hedonista módon duplázok
-
Woodslave
félisten
a bcaa tényleg keserű, de legalább végre egy adagolókanál, ami pontos (igaz dupla adagra)
-
macikos
addikt
válasz
Woodslave #36140 üzenetére
Ja, ezek a sorozatok gyilkosok. Én ismerek olyan lányt, aki kb. 10-12 évre visszamenőleg keni-vágja az összes szappanoperát, ami csak a TV-ben volt. Fel is vette mindet, hogy többször visszanézhesse.
Annyit mondasz neki, hogy "Eszmeralda 52. rész" és elmondja, hogy mi volt benne
Tipo16V: Ezek szerint te is nézted
-
Bibby
addikt
válasz
laci06 #36111 üzenetére
Az elhízásért manapság nem a zsírok a felelősek, hanem a töménytelen szénhidrát. (liszt, cukor).
A rossz minőségű zsírok inkább egészségügyi problémákat okoznak.Egyébként számomra az a furcsa, hogy valaki ezeket nem tudja? Mármint hogy egyen nem szar kajákat, és mozogjon, és akkor le fog fogyni. Én már mondjuk x éve benne vagyok a témában, lehet hogy az átlag ennyire fogalmatlan.
-
Bubee82
őstag
válasz
Kassadin #36126 üzenetére
Asszem a futópad, de ebben nem vagyok biztos. Tán 2 éve láttam a Spektrumon egy ausztrál vagy új-zélandi műsort, amiben ezt vizsgálták meg. Fű, homok, salak, aszfalt/beton, futópad. A konklúzióra már sajna nem emlékszem, de az biztos h a futópad nem szerepelt jó helyen, sem a homok pl.
Mellesleg szerintem a guglival találhatsz "tanulmányt" róla. Biztosan van. Max. angolul.
-
Kassadin
addikt
Futásnál melyik a károsabb az ízületekre nézve? Beton vagy futópad? Mert nálunk nincsen salak...
-
Kassadin
addikt
válasz
God Vazzeg #36124 üzenetére
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #36121 üzenetére
Szóval akkor az 50-es konyhásnéni kar már nem jáccik, ugye?
Mod
Tehát akkor nem
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Woodslave #36120 üzenetére
Na akkor nekem amin változtatnom kell:
- kaját meg kell reformálnom nemsokára mert jön a diéta, ez lesz a legfontosabb (kaja)
- hajlandó vagyok belefásulni gyakorlatokba, edzés típusokba, ezen is változtatnom kell
- jelenleg erőnövelő edzéstervet nyomok, alacsony ism- szám, nagy súlyok, de ezt sokáig nem csinálhatom az izületek miatt, ezt is reformálni kell
- edzést majd sűríteni kell diéta alattJön sok kardió, és husi+zöldség kombó
Kockás hasat akarok
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #36118 üzenetére
már reggel elkezdődik.
Nem mondtam, hogy bármit elbaxol. Te izmos vagy te jól csinálod. Én nem vagyok az, ezért nem jól csinálom. Ez a bodybuilding farkastörvénye
-
pajinka
tag
válasz
God Vazzeg #36118 üzenetére
Olvad el ezt, abból megérted! Kommenteket is! [link]
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #36116 üzenetére
ezen gondolkozzunk el mindketten
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #36114 üzenetére
tudod, annak amit csinálunk 50%-a értelmetlen. Sokan nem tudják melyik 50
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #36112 üzenetére
ingyen van mért ne?
-
laci06
senior tag
Szia!
Én is irok ide végre.
Nem feltétlen megoldhatatlan amit akarsz, csak oda kell figyelned, hogy mit eszel.
Biztosan ezeket te is tudod, de amit kerülnöd kell, az a zsír, vagyis nem kerülni, de vigyázni vele, és minél kisebb mennyiségben fogyasztani. Természetesen nem szabad kizárnod az étrendedből (vélhetően nem is tudod), de kerülni kell.
Egyél minél tisztább húsokat, a legjobb a csirkemell (pulyka, halak), sok zöldséget, gyümölcsöt (nem mindegy, hogy milyet, mert pl a banánban elég sok a cukor), és kezdjél el sportolni, és akkor szép lassan a mérleg is elkezd majd lefele billenni.
Ha gondolod elkezdhetsz járni kondizni, edzésenként egy kicsit (20-30 perc) futópadon kocogsz (egyes szerint a kocogással hatékonyabban lehet zsírt égetni, mint a futással, arra kell figyelni, hogy a pulzusod ne szökjön az egekbe, és 120 körül tanyázzon, ha jól tudom). De ha jelenleg nem sportolsz, akkor szinte bármi jó, mivel energiát többet fogsz égetni mint eddig.
Jah, és fogyni csak akkor fogsz, hogyha kevesebb energiát viszel be, mint amit fölhasználsz, ez nem azt jelenti, hogy koplalni kell, mert a tested akkor nem csak a zsirokból fog energiát visszanyerni, hanem elkezdi lebontani az izmaidat is, ezért jó, hogyha eszel, akár napi 5-6szor is, csak lehetőség szerint az eddig nasi alatt futott dolgokat hagyd el. Ezért jó a sok zöldség, és a mellhúsok. Ez a kettő mehet minden mennyiségben.
Mindjárt jönnek a 'nagyok', és kijavítanak, ha valami baromságot írtam, de ez szerintem nagyrészt helytálló. -
Woodslave
félisten
Érdekes észrevételem van, megosztom veletek. Tegnap Herschel Walker diétán voltam és estére 4 kilóval volt több a súlyom mint reggel (lehet tényleg tud valamit a csávó
mert a testzsírom tuti nem változott
) Aztán este kajáltam, ami után nem méretkőztem, de fél kilót tuti dobott az is (na ez már mind zsírba jött
) Erre reggel 5 kilóval voltam könnyebb, ráadásul nem is xartam (mondjuk 9-kor már aludtam, és ez azzal jár, hogy éjszaka kb 2-szer voltam pisilni) Szóval mit gondoltok, hova tűnik 1 éjszaka alatt 5 kiló? Kipisilem?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na talán jó helyre írok.
182cm magas vagyok és mindehhez 84kg. A gondom az hogy nagyon szeretek enni már évek óta de ez soha nem látszódott meg rajtam. Most hogy lassan 25 leszek kezdtem észrevenni hogy megnőtt a hasam.
Milyen alapedzést tudnátok ajánlani, hogy ezt a felesleget le tudjam dolgozni, és szinten tudjam tartani, de úgy hogy közben nem kell lemondanom az evésről sem.
Vagy ez mission impossible?
-
KonzolKartel
őstag
Fujj, de negativ egy "bemutatkozo" hsz volt ez
.
-
KonzolKartel
őstag
Megorulok, a heten zarva a terem
. Felujitas.
mas:
Mindig 4x8 as felalassal edzettem. Nem reg ugy dontottem, hogy tanulok egy kicsit a "szakmarol" es szemelyi edzo segitseget kerem. Az edzo 12 es ismetles szammal dolgoztat, es egyszeruen 8 utan, mintha minden elet kiszalna belolem, es onnantol nagyon nyogve nyelosen megy
. Ezt most vajon csak be beszelem magamnak? Szerintem szimplan elfogy a "kraft"
.
-
runner 125
nagyúr
válasz
macikos #36103 üzenetére
Egyetértek.
Remélem senki nem feltételezte rólam, h ária külsővel komázom őket.Ezeket a vidiket ösztönző célzattal rakom be, van egy tudat alatti nevelő hatásuk.
Nagyon egyszerűen működik; te megnézed -> felbszod magad -> máris megugrik a tesztó szinted -> erősebb leszel, húzol lefelé edzeni. -
macikos
addikt
válasz
runner 125 #36089 üzenetére
Rohadjon meg mind. Ma este belém akartak kötni hárman, mentek le az aluljáró lépcsőjén, látták, hogy jövök mögöttük, megálltak, előre engedtek, ennyire bátrak. Aztán elkezdték hangosan kommentálni a róluk szóló graffitit a falon, meg hogy elszégyelltem magam. Szerencséjükre nem voltam ideges.
-
Tomics
addikt
válasz
runner 125 #36089 üzenetére
aztaqéletbe
tudnakélni
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest