Hirdetés

Aktív témák

  • laci06

    senior tag

    válasz oriic #36108 üzenetére

    Szia!
    Én is irok ide végre.
    Nem feltétlen megoldhatatlan amit akarsz, csak oda kell figyelned, hogy mit eszel.
    Biztosan ezeket te is tudod, de amit kerülnöd kell, az a zsír, vagyis nem kerülni, de vigyázni vele, és minél kisebb mennyiségben fogyasztani. Természetesen nem szabad kizárnod az étrendedből (vélhetően nem is tudod), de kerülni kell.
    Egyél minél tisztább húsokat, a legjobb a csirkemell (pulyka, halak), sok zöldséget, gyümölcsöt (nem mindegy, hogy milyet, mert pl a banánban elég sok a cukor), és kezdjél el sportolni, és akkor szép lassan a mérleg is elkezd majd lefele billenni.
    Ha gondolod elkezdhetsz járni kondizni, edzésenként egy kicsit (20-30 perc) futópadon kocogsz (egyes szerint a kocogással hatékonyabban lehet zsírt égetni, mint a futással, arra kell figyelni, hogy a pulzusod ne szökjön az egekbe, és 120 körül tanyázzon, ha jól tudom). De ha jelenleg nem sportolsz, akkor szinte bármi jó, mivel energiát többet fogsz égetni mint eddig.
    Jah, és fogyni csak akkor fogsz, hogyha kevesebb energiát viszel be, mint amit fölhasználsz, ez nem azt jelenti, hogy koplalni kell, mert a tested akkor nem csak a zsirokból fog energiát visszanyerni, hanem elkezdi lebontani az izmaidat is, ezért jó, hogyha eszel, akár napi 5-6szor is, csak lehetőség szerint az eddig nasi alatt futott dolgokat hagyd el:). Ezért jó a sok zöldség, és a mellhúsok. Ez a kettő mehet minden mennyiségben.
    Mindjárt jönnek a 'nagyok', és kijavítanak, ha valami baromságot írtam, de ez szerintem nagyrészt helytálló.

Aktív témák

Hirdetés