Hirdetés
Aktív témák
-
Zsolt07
csendes tag
válasz Highzor #30355 üzenetére
Én szintén most(jövő héttől kezdve) tervezek majd elkezdeni edzeni.
68 kila vagyok, keveslem, nem érzem jól magam a bőrömben. 80-82 kilóra akarok feldobbantani.Alap tömegnövelő edzés tervet néztem ki magamnak mivel kezdő vagyok e téren. [link] Ezt fogom letesztelni majd a stílusomhoz alakítani ha esetleg nem lenne megfelelő.
Az utóbbi időben elhagytam a bagót ennek következtében megnőtt az étvágyam. Így remélhetőleg az táplálkozással nem lesz probléma. Tápkiegben dzsámbó tömegnövelőt néztem ki a támogató erőforrások biztosítására, azt olvastam róla, hogy jól hozza a tömeget, majd meglátjuk.
Macikos mester valóban nyilatkozhatna illetve szívesen fogadom a többi őspatesz véleményét is!
-
Zsolt07
csendes tag
válasz Tipo16V #30374 üzenetére
Tipo az újoncok ilyenkor kezdik, hogy nyárra menőzhessenek..
Amúgy ja.
"Konditerem-szűz" vagyok. Hétfőn fogom elveszteni a konditerem-szüzességem. "Van egy alap".. hát egy bizonyos fajta alap van. Az állóképességem elég jó, erőben viszont zéró. Tehát főleg súlyban és erőben akarok fejlődni. Igen, végülis lehet mondani, hogy a nulláról indulok. Valahol elkel kezdeni..
Én laikus vagyok (még). Ha azt mondod, hogy gyér az edzésterv én elhiszem neked. De akkor mondj jobbat.
-
Zsolt07
csendes tag
válasz macikos #30375 üzenetére
Igen.
Az világos, hogy enni kell mint a hízó. Na meg persze edzeni.3 étkezés "szilárd" (főleg szénhidrát-fehérje gazdag ételek)
3 étkezés tápkieg-turmix miegymás.Megpróbálok majd ennek a feltételnek minél jobban eleget tenni.
Kreatinból a kapszulát preferáljátok vagy a poros kiszerelést?
-
Zsolt07
csendes tag
válasz macikos #30428 üzenetére
"Az ideális megoldás tehát egy kezdő számára a tömegnövelés alatt, ha mielőbb rászokik a napi 6 étkezésre, amiből 3-at hagyományos és 3-at pedig kiegészítő-turmix formájában juttat be szervezetébe."
Kreatinnal kapcsolatban nekem is az a véleményem, hogy felesleges, mert még köszönő viszonyban se vagyok azzal a szinttel, ahol már érdemes lenne használni.
-
Zsolt07
csendes tag
válasz kovsol #30442 üzenetére
Nem rég átestem egy stresszesebb időszakon (érettségi) mióta megvan nincs probléma az evészettel.
Most szakmán vagyok az meg ugye 1 hét fejtágító 1 hét meló. Amikor meló van akkor meg meló van, meghozza az étvágyat. Na most ha gyakorlat után még elmegyek majd kondizni akkor szerintem edzés után nagyon derék módon megfogom rohamozni a hűtőt.
-
Zsolt07
csendes tag
válasz Woodslave #30446 üzenetére
"""Ki rúgta hátba a vadmacskát(Woodslavet) ?!!
Zsolti a béka, Zsolti a leveli béka..."""Veszem a poént persze.
Nehogy azt hidd, hogy teljesen új vagyok itt. Immáron 3. éve olvasom (kisebb-nagyobb kihagyásokkal) a többé-kevésbé értelmes megnyilvánulásaitokat úgyhogy tudom melyik út megyen itten Budára!
Szinte majd hogy nem vágok mindenkit. Vagy legalább is a kemény magot:
Boxer001: Ő a basztatógép. Állandóan basztat mindenkit. Még akkor is amikor nem kéne. Amolyan bunkóbácsi.
God Vazzeg: A Bölcs.
Macikos: A 130 kilós ember.
Penene: Szerintem már most nagyobb vagyok nála.
Bá Nutrition: A szakértő.
Markgx10: A kétgyermekes család apa.
Dragon fx: Az agyhalott. vagy -alias- a hülye kopasz béemvés. -
Zsolt07
csendes tag
-
Zsolt07
csendes tag
Na gyerekek!
Ma beléptem a bodysok világába. Kar-has nyitó nap volt ma. Kurvára fáj a karom és kúva jó érzés. Úgy érzem magam, mint azaz ember aki jól végezte dolgát.
Hosszú még az út a célig, de nem baj, megakarok szenvedni azért a külalakért amit elképzeltem magamnak.. A terem egész jó, 40-45 percet voltam lent és csak az utolsó 10 percben jöttek kollégák, úgyhogy nagyrészt magam voltam. A gépek kicsit régimódiak, de még így is fényévekkel jobb, mintha otthon bohóckodnék.
Mint korábban írtam is, Jumbo tg-t vásároltam. Finom, egész jól oldódik, jó cucc. Mondjuk nem csoda... Scitec termék. (kis nyalás... hátha szponzorál a cég. )
Jó volt na!
-
Zsolt07
csendes tag
Direkt figyeltem rá, hogy ne legyek túl izgága.
Nem akartam első nap megváltani a világot...
Majd a második napon.Szépen lassan, 3 sorozatot csináltam mindenből. Nem erőszakoskodtam a karommal, ha nem bírtam tovább leraktam a súlyt beírtam az eredményt 1-2 perc pihi aztán jött a következő gyakorlat.
-
Zsolt07
csendes tag
válasz Leonardo91 #31970 üzenetére
Te koxolni akarsz ?!
Na, verd ki a fejedből de villámgyorsan!
-
Zsolt07
csendes tag
Egyszemélyes hadsereg! Arnold Schwarzenegger!
-
Zsolt07
csendes tag
válasz Mr.ElHuron #35542 üzenetére
Kunkli az esélytelenek nyugalmával léphet a ringbe, itt csak ő okozhat meglepetést. Ezt ne felejtsük el. Egy jól irányzott ütés, könyöklés, térdelés kell és Sapp eldől mint a krumplis zsák.
A kicsi bobnak meg kötelező a győzelem szóval csak neki van oka parázni..
-
Zsolt07
csendes tag
válasz runner 125 #35589 üzenetére
Most is az.
Véleményem szerint minél tovább tart a mérkőzés úgy nőnek a Kunkli győzelmi esélyei. Sokat kell majd hátrálni..
170 kilós kasztninak nagy a fogyasztása, hamar kiürül a tank, ha nem osztja be az energyt.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Microsoft Outlook topic
- eBay
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest