Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
God Vazzeg #28181 üzenetére
Havernál 3000 watton szépet szól.
-
Boxer001
veterán
válasz
runner 125 #28194 üzenetére
Az az szőkemajom kolléga.
-
LOTR
addikt
válasz
runner 125 #28194 üzenetére
ne dícsérd, elbízza magát
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
God Vazzeg #28181 üzenetére
jó zene
-
Boxer001
veterán
válasz
runner 125 #28118 üzenetére
Lehet nem is leszel...
-
macikos
addikt
válasz
runner 125 #28188 üzenetére
Heló!
Most csináltam egy turmixot 4 kanál fehérjéből + még eszek hozzá egy tányér rizst!
Heló!
-
macikos
addikt
válasz
runner 125 #28186 üzenetére
Héló!
Ezt ne szokd meg!
Héló!
-
runner 125
nagyúr
Heló!
Ma délután edzés.
Heló!
-
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg #28176 üzenetére
Napi 14óra monitor előtt, és szintén ezek a tünetek...
És milyen fura ha egész nap szabadban dolgozom, akkor este is látok -
God Vazzeg
veterán
Kultúrálódjatok: zene bazze
-
LOTR
addikt
válasz
+1
szerintem is -
válasz
Szoktam erre figyelni, könyvet is olvastam ezzel kapcsolatban, tornáztatom a szemeimet, stb. Érdekes, ha nem eszem aszpartamot, elmúlik. Akkor biztos nem az a hibás, szerintem sem
-
-
válasz
macikos #28173 üzenetére
Igen, épp beszélgettünk macikossal (régebb óta ismerjük egymást, csak más téma kapcsán).
Lézerezték a szemem 2 éve. Az utóbbi 3 hónapban észrevettem, hogy mesterséges fénynél rosszabbul látok, homályos minden, nem durván, de olyan, mikor bemegyek egy aluljáróba, mintha hirtelen 1-2 dioptriát romlana a szemem. Meg természetes fénynél sem olyan jó, mint régebben. Ezt eddig betudtam annak, hogy szemműtét után is romolhat, elvégre grafikusként 14-16 órákat ülök a gép előtt.Aztán utánaolvastam az aszpartamnak, mert mostanában elkezdett érdekelni, igaz-e amiket írkálnak róla (vagy próbálnak eltusolni).
Nagyjából azóta ilyen a szemem, mióta aszpartamos fehérjét iszom. Kipróbáltam, pár napig abbahagytam, és minden olyan volt, mint régen. Durva, nem gondoltam volna. Azért elkortyolgatom, amíg van, a natúr myproteinnel keverve, ha megjön, de hogy ezután csak natúr fehérjét, vagy bármit fogok inni, az is biztos.Szóval annyira nem örömteli, és megtapsolós a dolog, mint ahogy macikor írta, de ez van.
-
macikos
addikt
Warning! Danger!
Icecave kolléga szemét basztatja a Scitec whey pro
-
macikos
addikt
Bubee pedig magas, nem? Magasabb, mint egy ötödikes
-
Bubee82
őstag
Suttyógetzik megint nem bírják
-
kovsol
titán
nem is írtam ma váll+tricepsz volt ugye, sikerült megint új rekordot beállítani Döntött törzsű oldalemelés 10x22,5kg [link] a videón látható módszerrel
jah amúgy tömegelős résznél tartok így most durván visszajött az erő -
Yeffy
veterán
válasz
runner 125 #28087 üzenetére
Na, toltam jó kis mell/hátat, jóvót'!
Látom ,általános jelenség volt a kulcshiány! Nálunk is, 10 percig vártunk, mire lett. Kuvvasokan voltak.Mindegy.
Tök jó, hogy mindenki ilyen pro lábban. Na megyek is alszok, fáradt vagyok.Viszlát!
-
kovsol
titán
válasz
mocsanisi #28157 üzenetére
nálunk itt a teremben ősrégi gépek vannak ezek amik faszák még, másik teremben ahova jártam pl volt olyan lábhajlító gép ahol 100kg val toltam 4x12 -t itt meg 30-35kg tól elfogyok (mondjuk 40 a max rajt
)
(#28156) LeoVince itt eddig 3 embert láttam csak 300fölött csinálni, ma olyan tag volt hogy 20kg volt fent neki és nyögdécselt
-
mocsanisi
senior tag
válasz
LeoVince #28149 üzenetére
260 lábtolón még mindig nem sok. Én 150-el csinálom a végén az utolsó sorozatot (8 ismétlés). 70kg vagyok. Lehet menne feljebb is, majd kipróbálom. Guggiba meg 110 a max.-om ez is menne szerintem többel, csak ott kell lenni fejben, és kell hogy ott legyen mögöttem az edzőpartnerem.
-
macikos
addikt
válasz
mocsanisi #28148 üzenetére
Vékony csaj, de izmos. Annyit mondhatok, hogy tiszta szálkás a válla, háta. Na meg elszántan edz. Ő szokott úgy nyögni az utolsó ismétléseknél, mintha hátulról támogatnák egy bőrösvirslivel
LeoVince: Egy 130 kilós embernek kb. 450-500 kilóval kell szériáznia lábtolón.
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #28123 üzenetére
Nálunk is durva tömeg volt a kis teremben, 2 vízszintes fekvenyomó pad volt, tele.. Végül 45 fokon nyomtunk rúddal. Jóvót.
Meg minden 1kezesből kb. 1 pár van 10 fölött. És pont azok a súlyok kellettek másnak is, ami nekem, így 1x kisebbel, 1x nagyobbal csináltam (2kg ugrással), mint ahogy akartam.De végülis jó volt, húzódzkodni senki se akart.
-
skoos
őstag
válasz
runner 125 #28133 üzenetére
runner 125 Jogos, megérdemeltem!
L4R$()n Köszi, remélem nem rak ki Karácsonykor az Asszony emiatt.
Köszi!
-
-
skoos
őstag
Szia kedves mindenki!
Most kezdtem a dologgal foglalkozni és első lépésként (a meglévő 30mm-es kézisúlyzó tárcsák mellé) vettem egy 30mm-es nagyrudat (180cm, menet nélküli).
Erre pakolom rá a kézi súlyzó tárcsáit, ám szeretnék bővíteni és úgy gondoltam akkor már gumis tárcsákat veszek, hogy ne csilingeljek meló közben. Találtam is az aktivsport-nál relative olcsóért Hammertone (a korongon STOCI felirat van) korongokat. Ugyan mindenhol 31mm van a furathoz írva, de gondolom ez nem fog hátráltatni az edzésben.
Ugyanakkor találtam a neten olyan bejegyzést, hogy a gumis tárcsák nagyon büdösek. Erre mennyire kell felkészülöm?
Köszi!
-
PazsitZ
addikt
Ahogy elnézem máshol is ez a szitu. Lemegyek a terembe és közlik ,hogy öltözőszekrény nincs, és magam is látom, hogy csurig tele van a terem.
Most így hazajöttem, megpróbálom mással hasznosan eltölteni a napot, de remélem ez a tumultus nem lesz rendszeres. -
P00By
nagyúr
válasz
Sajnálom! Nálunk teljesen átlagos volt. 5 fele kezdtünk sokan lenni.
mocsanisi: Akkor jó úton haladsz!
-
mocsanisi
senior tag
-
LeoVince
csendes tag
válasz
Ja énis felmentem kondizni és ugye hétfő van tele a terem...hely óne..inkább tanulok lassan..
-
LeoVince
csendes tag
válasz
runner 125 #28121 üzenetére
Ó..pedig egy nudi képet tartogatnék a végére
-
LeoVince
csendes tag
Én is tolok be képet csak egyik havert meg kell kérni hogy fotózzon mert nem vagyok az a tükörbe pózolós szamuRaj!
-
Tomics
addikt
Boxi nehogy rakj képet, akkor a topic meghal.
Te vagy itt a patkányírtó legenda, mi lenne velünk ha kiderülne rólad hogy valójában egy csoffadt kis ... vagyszökemajom: én 23, de még szoktak személyit kérni pia vásárláskor..
-
Boxer001
veterán
válasz
runner 125 #28115 üzenetére
összes csaj 18 alá tippel
Mé mennyi vagy, 19?
Miről szeretnél képet, azt nem írtad -
P00By
nagyúr
Voltam, elment...
-
Boxer001
veterán
válasz
runner 125 #28110 üzenetére
Annyi volt a "problémám" a képeddel, hogy akinek nem olyan az arcberendezése (nekem sem), az ne erőltesse ezt a kemény vagyok arckifejezést, nagyon tré.
Pl. Jojo-nak a börtöntöltelék fejéhez illik. -
15:33kor adtam le a rendelésem a Myproteinen, 17:45kor kaptam e-mail-t, hogy átadták a futárszolgálatnak. Gyorsak bakker
Vagy csak pont jókor adtam le a rendelésem
-
macikos
addikt
válasz
runner 125 #28110 üzenetére
Na azt azért már tényleg nem kéne! Mindennek van határa!
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition #28098 üzenetére
Te tudtál éjszaka aludni attól a pusztító tekintettől?
-
nepszter1
addikt
III. SEBI GYM Fekvenyomó Kupa
pontos eredményeket nem tudnátok mondani ? -
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #28099 üzenetére
hát, mert lehet van olyan aki olvassa a topikot és éppen látott olyat ami nekem kellene, azért itt sokan vannak akik sokkal naprakészebbek és jártasabbak a témában nálam
-
nepszter1
addikt
Nah melleztem ma jó volt . Új csúcs fekvenyomásba
12x80
10x85
8x90
5x95
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest