Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
skitzoo
senior tag
látszik te se gipszkartonoztál még mert az nem abbol ál hogy jó akkor felrakjuk a falra az alap gipszkartont(22kg)
én épitkezésekre megyek ahol nemcsak az alap gipszkarton van csak mert van belőle több féle pl a dupla tűzálló ami asszem 40kg és mikor azt kell mennyezetre felrakni azt ketten vagyunk eggyikünk tartja a másik meg csavaroz az azért húzós és arrol nem is beszélve hogy nem pakolgatják át a gipszkartont mindig ahova neked kell hanem lerakják egy helyre azt annyi. volt mér olyan mikor suliban dolgoztunk azt 100mre voltak a táblák és a 2. emeletre kellet felpakolni. -
skitzoo
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #14024 üzenetére
azt nemigazán szeretem de azért megkóstolom
ja és kondi helyett jólesz hogyha egész nyáron elmek faterhoz és ott dolgozok?(gipszkartonozás) -
skitzoo
senior tag
válasz
Eagle16 #14003 üzenetére
na akkor felvázolom mostantol a napi étrendet:
reggel zabpehyel fél 7
suliba 5 zsömle vajjal meg sonkával
ebéd főttétel
uzsonna tészta vagy megpróbálok főzni pörköltet
vacsora tészta
megfelel vagy van még mit változtatni?
Atomgeszi nem nemfosok tőle
harry elolvastam csak egy kicsit válogatós vagyok -
skitzoo
senior tag
hát naponta sokat eszek
reggel olyan 9 óra fele 3 kenőmájas kifli aztán délbe az ebéd amit adnak a suliba
este mikor hazajön anyum 4-5 óra közt valamikor akkor egy fél kiló kennyér a kenyérhez vaj sajt kolbász és utána este 9 fele megint eszek 2-3 kiflit ugyanúgy vaj sajt kolbász
sportolás heti 2 óra kosár(edzés) ahol 2 órábol 1,5 óra futás a lábamban van is erős mert hetente mek 50-60kmet cengával ez általában hétvégén tmiklós szolnok táv -
skitzoo
senior tag
sziasztok.
tudtokk nekem valami étrendet mondani amivel megnőhet a testsúlyom?
mert kicsit sovány vok a magaságomhoz képest 190cm magas és csak 80kg
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SkyShowtime
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videós, mozgóképes topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest