Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
nrgia
őstag
Basszus most látom, hogy ilyen témájú fórum is van....
Mivel jómagam is edzem az izmaimat sűrűn benézek majd ide, hátha van még új a nap alatt.
-
Vandit.
addikt
Kreatin. Asszem erre hétre befejeztem a linkelést.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Fred23 #37289 üzenetére
hiába van bármilyen magabiztos erőd. ha nincs gyakorlatod az utcai vagy bármilyen harcban akkor lehet bármilyen vastag az alkarod akkor is úgy el vernek mint jégeső a határt.. max ilyen lepusztult alkoholista csöves ellen van némi esélyed...
ugyanis a verekedés is éppolyan gyakorlatot ill tehetséget igényel mint pl a fekvenyomás. ha először mész terembe fekvenyomni valszeg rajtad marad 80 kiló, és esélyed sincs. ha gyakorlott vagy akár bemelegítés is lehet ez. ugyanez van a bunyóban is.
Márk ezért mondta hogy ÉBREDJ FEL!!! mert csúnya meglepetésekben lehet még részed -
glutamin
őstag
válasz
marcus.fenix #37281 üzenetére
Ha zavar az asszimetria, akkor sorozatonként cseréld a fogást. Bár érdekes, hogy nálam bal kéz előre, jobb hátra kényelmes, addig a fordított irányban valahogy nem áll rá a kezem. (jobb csuklóm nagyon nem szereti)
-
válasz
Markgx10 #37284 üzenetére
Sokszor egy elképzelt álomvilágnak olyan erős visszahatása van a reális világra, hogy érdemes vele foglalkozni. Másként: ideálokra és illúziókra nagyon sokszor szüksége van az embernek. Akár ha a filmekre gondolunk, mondjuk egy James Bond-ra vagy egy Jason Bourne-ra -ad valami extrát az életünkbe, akkor is, ha ez az extra csak egy nagyrészt hazug hit. De ha csak részben irányt tud mutatni, vagy jobbá teszi az életünket, szerintem megéri -mondjuk moziba menni és átélni őket. Ez például a számomra buzdító, erőt adó kép. Bele tudok látni számomra hasznos dolgokat. És az sem mindegy, hogy az embert vastag vagy vékony alkarral szúrják nyakba !
marcus.fenix: majd beszámolok két hónap múlva a tej hatásáról. Az alkart pedig szerintem ne add fel ! Befelé döntött ( vagy éppen kifelé ) alkarral ülve csináltad már ? Érdemes mindent megpróbálni a fejlődésért. Nekem is nagyon nehezen indult be.
-
Markgx10
őstag
válasz
Fred23 #37263 üzenetére
Különleges elképzelésed van a világról az biztos.
Magabiztos erő
Mint, ha nem is erről a világról lenne szó, hanem egy elképzelt dologról, álomvilágról. Nekem rettentő furcsa
Lehet fel kellene ébredned, mert a vastag alkarral is nyakonszúrnak meg a vékonnyal is, senki nem nézi már, hogy magabiztos erő, 1000 példát tudnék mondani.
-
penene
őstag
válasz
marcus.fenix #37281 üzenetére
1ik kéz normál, másik fordítottat én is támogatom, próbáld majd ki.. Persze szokni kell, de nem hülyeség.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
God Vazzeg #37278 üzenetére
A fordított fogástól, mint mindentől ami nem teljesen szimmetrikus, nagyon óvakodok... de a gurtnira rá kell szánnom magam, ha valamit haladni akarok...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
marcus.fenix #37277 üzenetére
Sima fogással nekem is kiesne a 140 a kezemből, nincs ebben semmi furcsa.. Használj fordított fogást, vagy gurtnit. Én az utóbbit szeretem
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Fred23 #37268 üzenetére
A tejes dologról majd számolj be, hogy mit mutat 1-2 hónap alatt... próbáld majd még emelni a dózist valami kárára az étkezésedben. Komolyan kíváncsi vagyok. Így a legjobb... te kipróbálod, és ha túléled, akkor belevágok én is (bár napi 1l kb. eddig is megvolt) Szóval te leszel az előkóstoló
Az alkar téma meg érdekes... van akinek tényleg nő a recskázástól is, másoknak meg sosem lesz értelmes. Nekem szar is, meg gyenge is. Ha húzódzkodáshoz magamra aggatok 10 kilót, akkor negyedik vagy ötödik sornál már kezdem elereszteni a csövet...
Ugyanígy, a felhúzok 140 kilót, megtartom egy kicsit, és mire teszem le, már érzem hogy gyegül a fogásom (én nem használok épp ezért gurtnit, se fordított fogást nem alkalmazok)
Derékból, lábból, hátból felvennék többet is, de kurva alkarom nem bírja. És én hiába csinálok rá pluszt, nem halad. Edzéskor már egész sok helyen jönnek elő az erek, az alkaromon meg csak az az egy látszik, amit el szokás vágni...Ez van... egy darabig én is erőltettem a csuklóbehúzást, csináltam 40-45-el 12-es sorokat, utána 60-65-el 6-osokat de egyik se jött be... úgyhogy most már leszarom.
-
AtisFace
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition #37269 üzenetére
Hát körtagsághoz kell némi aktivitás is, és FN-t a koliban allig látni pedig szobatársak vagyunk(2 hetente talán ad magáról életjelet), nem hogy a teremben segítene valamit.
Ennek ellenére tett ő azért annyit le, hogy a repikre és az ingyen belépőre még egy jó ideig számíthat. A másik az, hogy nála soha nem lehet tudni, lehet hogy pont ő lesz a legaktívabb a köv félévben.
-
válasz
AtisFace #37267 üzenetére
De ki beszélt most a többiről ? A felkar és az alkar volt a téma.
Amúgy pont a vállaim azok, amikre nem is kéne csinálnom semmit... teljesen vegaként 18 évesen a katonai alkalmasságin az egyik nővér hívta a másikat, hogy ezt a hátat meg vállat nézze meg. Ebben jó a genetikám. -
Vandit.
addikt
válasz
BÁ Nutrition #37264 üzenetére
Akit érdekel.
15 perc az egész nekem nem volt ügy.
-
válasz
penene #37257 üzenetére
Szerintem nem néz ki szépen, ha túlságosan dominál a felkar, tipikusan "gyúróscsávó"-nak fognak tőle nézni, olyannak, aki csak fekvenyomást és bicót csinál. A nők pedig agresszivitást olvashatnak ki belőle, ami előnytelen. Egy vastag alakar mellett viszont nem tűnik fel a vastag felkar, mégis férfias leszel, de olyan barátságosabb kinézettel. A "magabiztos erő" szimbóluma tehát a vastag alkar. Olyané, aki nem ugrál, nem kötekedik, de szükség esetén ütni is tud.
Vandit: az 5-8 ismétlésben lehet valami, de ugye én otthon nyomom két súlyzóval ( 15+7 kiló ), ami korlátozza a lehetőségeimet. Talán elkérek két fölös 3 kilóst, és azt is rákötöm a 15-re, mint a 7-est, és azzal tán menni fog az 5-8 ismétlés alkarra.
-
Vandit.
addikt
Ez lemaradt.
Elgondolkodtató cikk. Ennyit az etil-észterről. Bár nekem bejött, úgyhogy mindenki vonja le magának a megfelelő konzekvenciákat. -
Vandit.
addikt
Délelőtti olvasmány kispatkányoknak.
-
válasz
Vandit. #37247 üzenetére
Genetikától és céloktól függ, kinek alapgyakorlat, kinek nem -nekem valóban az, mert szeretnék oda még pár centit. Ráadásul a jól fejlett alkar szerintem az egyik legszebb része lehet a testnek, és a nők is eléggé megnézik a kezeket ! ( És ami ált. látható is mindig. )
-
Vandit.
addikt
válasz
Fred23 #37246 üzenetére
A csuklóbehúzás egy fontos alapgyakorlat, azt ki ne hagyd.
BÁ: Ezek az értékek nem sportolókra vannak kitalálva, hanem hétköznapi emberekre, attól függetlenül tényleg kevés. Szerintem egy sporotló tápanyag, vitamin stb. szükségletét ne hasonlítgassuk egy nem sportoló emberéhez.
Amúgy, ha lejjebb is ovlastál volna, akkor ottt láthattad volna, hogy tolerálható legnagyobb mennyiség 2000 mg
-
Tegnap este megittam fél liter tejet, semmi bajom nem lett tőle, és ma reggel szintén lenyomtam fél litert gond nélkül. Szóval a szervezetem jól tolerálja, már csak azért is, mivel eddig nem volt szokásom tejet inni. A továbbiakban úgy tervezem, hogy leveszem a lencsét 300-ról 250 grammra, és beillesztek napi 1l tejet. Ugyanis ennék én halat is dögivel, de arra nincs pénz, tejet viszont ( 1,5%-os 30g fehérjével és 47g ch-val az 1 literben ) 147 Ft-ért tudok venni, ami ár/érték-ben még az akciós túrónál is jobb egy kicsivel. Így valamivel több ch-t viszek be, de simán le fogom dolgozni. A kedvenc gyakorlatom mostanában a csuklóbehúzás -majd csinálok belőle kicsivel többet. Amúgy két hónapja 15 kilóval csináltam, most 22-vel, és 4x12-t a korábbi 4x10 helyett: ebben fejlődtem a legtöbbet.
-
Vandit.
addikt
válasz
BÁ Nutrition #37243 üzenetére
Pontosan miért? Ez nekem kevés, hogy böszmeség.
-
Vandit.
addikt
Nesztek esti olvasmány, mára sok volt az onból már.
-
Boxer001
veterán
válasz
marcus.fenix #37226 üzenetére
Jelentem illik rám bőven.
Lehet tényleg kipróbálom, csak még várni kell vele, mert nincs olyan sok tej pluszba, az egyik riska elleni fog, így jóval kevesebb tejcsit lehet fejni, nem marad, megvan rá a vevőkör.
Manitou
Te koxállat.Látom te is el vagy látva, én se panaszkodom, már csak fehérjét kellene venni. 1 kg glutamin is ott figyel, 1 kg kreatin, fél kg taurin is van.
-
LOTR
addikt
válasz
Vandit. #37230 üzenetére
pörgeti, nem is kicsit, ha edzés előtt eszem kicsivel, akkor edzés alatt érzem, hogy jobban ver a szívem, ha csak úgy pihenőnap eszem, akkor van amikor nem is érzem a hatását, de mindenképp kell neki valamiféle mozgás, hogy jobban "hasson", edzés alatt dobogtatja meg igazán az ember szívét
de végülis akkor ha lesz időm normálisan edzeni kipróbálom egybe bevenni, mi baj lehet -
Tomics
addikt
Na elmúltak az izomlázas napok még edzés után 2 km lefutását se érzem másnap.
Úgyhogy elkezdem szétszedni az edzéseket
Holnap reggel lesz az utolsó teljes, aztán csütörtök-péntek már kettészedem. Vasárnap még talán egy komplett és utána koncentráltan csinálom szétszedve hogy legyen újra izomláz
Most ettem sovány túrót cytogennel alig tudtam lenyomni fél liter vízzel. (ha elfogy a cytogen valszeg scitec 100%whey lesz helyette) Holnap még eszek a csirkefalóba egy menüt aztán majd veszek egy fél kiló mellfilét kipróbálok pár receptetmi a legegyszerűbb? mikróba be valami fűszerrel?
sajna még mindig kevés a fehérje bevitelem, de jobb mintha szemét kaján élnék. -
Manitou
veterán
válasz
Boxer001 #37225 üzenetére
Nekem még itt figyel egy csomó szer. Majdnem teli 3kg-os BT Iso Whey + van egy kúrára való monohidrátom, + 1/3-ad doboz glutamin, BCAA, Fél doboz San Alcar, San Element, HOt Blood van még. Szóval tele vagyok
Egyelőre csak időm nincs elmenni edzeni
1 hónapja nem ittam kb turmixot se. De szerintem, ha nem edzek, kb pénzkidobás is inni.
-
marcus.fenix
aktív tag
Most ez a kísérletezgetési stádium van, de engem is korlátolnak az anyagiak. Egy biztos, hogy amióta a csirkét visszább vettem, és kiegészítem tojásból és túróból, meg némi vörös húsból, (kevés disznó és marha) nyert fehérjével, azóta jobban megy minden. A hal az olyan hogy néha elkap a gépszíj és egész nap is eleszegetem, aztán úgy megunom hogy egy hónapig rá se bírok nézni. Pedig tudom hogy nagyon kellene...
Boxi
Az eredeti GOMAD szigorúan házitejet ír elő. Nyomjad. Valószínűleg zsírbasportoló leszel, de legalább lesznek méreteid.
Egyébként vézna, nehezen hízó egyéneknek javallták max 4-8 hétig, garantált eredménnyel... ha rád illik a leírás akkor mi tarthat vissza?
-
válasz
marcus.fenix #37194 üzenetére
pedig nem nagy cucc ám
csak napi 4-5liter tej kell hozzá
meg floriol
-
zeg
őstag
válasz
A csirkerizs egy szisztéma. Ez lehet hal-brokkoli, vagy marha-krumpli, de akár disznó-tészta is, tökmindegy, amelyik jobban beválik. Nem értem miért nem kísérletezel húsügyben, én pl 1 kiló halat egyszerre le tudok tolni, 3-4 óra múlva pedig megpusztulok az éhségtől. A csirke engem is telít és összeáll kővé a belemben, ezért nem fogyasztok belőle edzés előtt mert eltompulok tőle. Próbálkoznék szűzpecsenyével vagy bélszínnel, ha nem lenne drágább és kevésbé hozzáférhető mint ez a szárnyas fostubus. Tejsavóval önmagában nem építesz semmit, arra jó hogy a kevés húst kiegészítsd, vagy esetleg gyorsdiétánál önmagában átmenetileg az izom megtartására megfelelhet ha nem fosod össze magad(ha bírod akkor viszont döntsd magadba1-2 óránként).
A tesztószintre létezik nagyszerű és olcsó készítmény: pl. Biotech Tribulus Maximus
Megj.: reggel, felkelés után van lehetőségem edzeni, ez meghatározza táplálkozási szokásaimat. -
junhum
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék h mi a véleményetek ezekről és konkrétan erről a termékről? [link]
edzés közbe tolnám csak! edzés után van (whey fusion) meg esetleg amikor tudom h nem jutok napközbe kajához!talán elindult a bodys fejlődésem de nem szeretnék elkiabálni semmit
kis bemutatkozás:
177cm vok hát kb 4-5 éve edzek de tényleg csak hobby volt haverokkal néha pár honapra elkapott a gépszíjj de semmi más! múlt nyárra elértem a 85kg-t 23% zsírralugyh elhatároztam magam kis diéta meg normálisabb rendszeres edés mert tényleg szeretem csinálni és amint látszik nem az eredmény hajtott! decemberre 72kg-ra szépen le is mentem megváltozott kajálással végülis nem is diéta volt csak leszoktam a kennyérről plusz az éjjszakai zabálásról
decembertől járok konditerembe (addig otthon meg ritkán terembe volt az edzés) edzőpartnerrel, rendkívül motivál mert bőven elöttem jár! nos most itt járok!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
marcus.fenix #37217 üzenetére
vannak még jobb dolgok is, azért nem mindegy hogy hogy edzed végig azt a 3 évet ha már nem 10-20.. de ettől a husit még zabálni kell
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #37216 üzenetére
Na az fix, hogy a szuperszettek nagyon nagyon nagyon jók, ezért bánom hogy pár héttel ezelőttig kimaradtak az életemből... ha megállás nélkül szuperszettezik az ember, akkor elhiszem hogy 30 perc elég...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
marcus.fenix #37208 üzenetére
nem ugyanarról van szó. mert Bubbi szerintem olyan kis súlyt használt már hogy hozzágyengült. én meg most is éppúgy tudnák edzeni 80 kilóval mert nem gyengültem el. két oka volt hogy visszavettem, az elsődleges az izületvédelem mivel 80 kilóval kinyírtam a könyököm, a másik meg ha ennyivel is meg tudom edzeni úgy a karom hogy akkora legyen mint korábban akkor minek??
nem akarok ismét lesérülni ezért nem is emelek.
amúgy is szuperszettben edzem triccel és épp annyi pihenés van neki míg a másik gyakorlatot csinálom, külön pihenőidő nincs. szal tudnám sokkal többel csinálni de felesleges lenne.
a Bubbi féle edzést meg amúgy kipróbáltam én is korábban és nagyon nem jött be. se Godnak, se Janesznak, ezért is mondtuk neki akkor, csak sértődés lett belőle hogy elmondom a véleményem/tapasztalatom bólogatás helyett az neki nem volt megfelelő. hát istenem. mindenesetre a Bubby jófej gyerek és bírom is, de ha önfejű csinálja. remélem neki bejön.én szinte hétről hétre gyengültem tőle. na erről ennyit.
-
marcus.fenix
aktív tag
-
macikos
addikt
válasz
marcus.fenix #37212 üzenetére
De ez cukor! Nem összetett ch! Ebből látszik mennyire értesz hozzá. Azt se tudod mi a kettő között a különbség...
-
Manitou
veterán
SÜN ! SÜN !
-
Boxer001
veterán
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #37204 üzenetére
Kathi itt Magyarországon van és napjainkban, ezt a klikket pedig egyáltelán nem követem, mert nem érdekel. Egy pár külföldi cikket olvastam, meg pár biográfiát, és sokszor visszaköszönt egy powerlifter kezdet a testépítőknél. Meg még ha nem is nyernek Mr. O.-t azért egy olyan alkat nekem már megfelelne.
Amúgy meg nem azért lyukadt ki Bubi, mert épp te leszóltad a kissúlyos edzésmódszerét?
Mert a 80-ról 35-re az elég szép downgrade, még ha a sorozatok hosszát emeled is...
Bibby
Ne légy már kislányos... Néha nem árt ide egy-egy "szakmai" vita, az átlag társalgások közé...
én nem nézek le senkit tisztelem, és becsülöm mindenki munkáját, aki már odáig eljutott, hogy egyáltalán foglalkozik a testével és az egészségével. De nem hiszem el hogy ha nem lenne a fejedben az a megnyugtató, kellemes érzés nap mint nap, hogy haladsz, ha lassan is, de a jó irányba, akkor is ilyen megnyugvással csinálnád ugyanazt hosszú évek óta. Ha valami szar, azon változtatni kell. Én az vagyok, és a módszereim is azok voltak sokáig. Ha te szereted, élvezed amit csinálsz, és a hatással is elégedett vagy, akkor persze hogy nyugodt vagy, és türelmes, de ha belefutsz az egyet előre kettőt hátra dologba, mint én, akkor váltani kell.
Na mindegy, gondolsz amit akarsz, ha úgy ismertél meg mint aki lenéz bárkit is, akkor kezelj ennek megfelelően.
-
Bibby
addikt
válasz
marcus.fenix #37201 üzenetére
Már ne haragudj de tiszta hülye vagy... nem Bá az aki itt lenézi a "többieket", sokkal inkább
te az elmúlt 3 hsz-eddel."A sok félrevezető infó, és az eredménytelenség a koksz felé vitt engem is mint sok más balfaszt" - képzeld itt a topikban akkor nincsenek balfaszok, mert ha valaki használta is azt elég visszafogottan, de a legtöbben NEM nyúltak hozzá lehet nem is fognak. Tudod miért? Mert kitartóak. Nem keresnek fél évente új edzésmódszert és új csodakaját, mint pl a tej.
De a legfőbb baromság te magad vagy, meg az eredménytelenség. Idelinkeltél egy előtte-utána képet, volt közötte vagy 20 kiló különbség. Neked az semmi.
Ez a gond veled semmit nem értékelsz, meg senkinek az eredményességét, mert ugyebár "igazából leszarom hogy rajtam kívül más hogy halad". Akkor majd mások is így viszonyulnak hozzád. Barátságosan. -
macikos
addikt
válasz
Maradjunk annyiban, hogy a tej nagyon jó táplálék, ha bírod a tejcukot(nem fosol) és tömegelsz.
De itt diétáról volt szó, fogd már fel!!! 1 liter tej=50g ch 4 liter pedig 200g. Gondolkozz már!
-
marcus.fenix
aktív tag
Nekem sosem volt olyan hogy "lábedzés". Lett volna, ha idegrendszerrel bírom a 6/7-es edzést. De az nem ment, max két nap egyhuzamban az én intenzitásommal, és a CNS bedobja a törülközőt. Maradt hát korábban a 2 izomcsoport per edzés, és úgy meg is volt a 90 perc (neked is 2X40 lenne...)
Próbáltam én a kevesebbet, hisz az lett volna a legkönnyebb, de gyengülés formájában visszaütött azonnal...
Most már egészen másképpen csinálom... a 90 perc viszont maradt...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
marcus.fenix #37201 üzenetére
a Kathi Bélán kívül ki is jött évről évre? ráadásul őt is rengetegen megvernék, csak ez olyan olcsó és egyszerű sport hogy 5-6 ember indulgat.. ráadásul magyarországról beszélünk mindössze. senki nem mondta hogy az izomméret és az erő között nincs összefüggés, de nem ez az elsődleges. pl nekem most 35 kilóval bicepszezve is akkora a karom mint mikor 80al tönkrevágtam.. akkor minek emeljem??
de volt már egypár cikk erről majd biztos belinkelik.
de amiből kiindult a vita az hogy hús nélkül nem lesz izom -
harry
veterán
válasz
marcus.fenix #37199 üzenetére
Nem a társaság miatt kell terembe járni, hanem a jó felszerelés miatt - de egy edzőpartner (akivel edzel, nem akivel dumálsz) tényleg sokat tud dobni a teljesítményeden.
Amúgy ki mondta, hogy ez az edzésmódszer jó? Néha nem árt hosszabb pihenő, és nem is kell mindig a legnagyobb súllyal dolgozni. Nem kell szét hajtani magad, néha a kevesebb több, de itt már erről is volt szó párszor. Ráadásul 1,5 óra elég hosszú... Nekem pl. egy lábedzés 40 perc, és utána van is izomláz 2 napig, és erősödök is (mindez diéta mellett, szóval számomra érdekes is...).
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
marcus.fenix #37199 üzenetére
leghosszabb edzésem 40 perc(átlag 30). alapvető hiba ha 16000 gyakorlatot csinálsz mert túledzed magad és nem nősz semmit se.. edzés közben nem szoktam pofázni senkivel.. jah ha amúgy már emlékszem hogy te vagy a military presses csávó
hát az nem olyan gyakszi amitől nőni fogsz
de erőemeléknek jó.. a body nagyon összetett sport. ezt tudhatnád. és full kizárt hogy ezekből a tényezőkből bármikor is meglett volna nálad az optimális.. a 10 éves edzésmúltat nem a topiclakókra értettem természetesen. de csináld azt amit jónak érzel, és igazoljon az élet
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #37198 üzenetére
Igen, kísérletezés az egész... hosszú évek, amíg bele nem rázódsz és rá nem jössz. Hát igen, a tejet van aki nem tudja megemészteni nagy mennyiségben, pl. én is fingok tőle csak. De ez sem egyetemes törvény.
Oké, azt mondod, hogy az erőemelés, és a testépítés marhára külön van. De azért ha belegondolsz itt is kurvára azok néznek ki a legjobban, akik a legnagyobbat emelik... te, God, Janesz, meg bocs akit kihagytam. Ahhoz meg hogy nagyot emelj, kell az erő is. Plusz évről évre jön egy lediétázott erőemelő és megnyeri a testépítő versenyeket.
Aktív témák
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest