Hirdetés

Aktív témák

• BÁ Nutrition

addikt

válasz marcus.fenix #37208 üzenetére

nem ugyanarról van szó. mert Bubbi szerintem olyan kis súlyt használt már hogy hozzágyengült. én meg most is éppúgy tudnák edzeni 80 kilóval mert nem gyengültem el. két oka volt hogy visszavettem, az elsődleges az izületvédelem mivel 80 kilóval kinyírtam a könyököm, a másik meg ha ennyivel is meg tudom edzeni úgy a karom hogy akkora legyen mint korábban akkor minek?? :F nem akarok ismét lesérülni ezért nem is emelek.
    amúgy is szuperszettben edzem triccel és épp annyi pihenés van neki míg a másik gyakorlatot csinálom, külön pihenőidő nincs. szal tudnám sokkal többel csinálni de felesleges lenne.
    a Bubbi féle edzést meg amúgy kipróbáltam én is korábban és nagyon nem jött be. se Godnak, se Janesznak, ezért is mondtuk neki akkor, csak sértődés lett belőle hogy elmondom a véleményem/tapasztalatom bólogatás helyett az neki nem volt megfelelő. hát istenem. mindenesetre a Bubby jófej gyerek és bírom is, de ha önfejű csinálja. remélem neki bejön. :R én szinte hétről hétre gyengültem tőle. na erről ennyit.

Aktív témák