Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz ANDROID??? #7076 üzenetére
Firestone Winterhawk 3 nem normális? Múltkorában még te is elsőszámú ajánlásként írtad
Jó a WR D3, de nem csak az a gumi létezik, lehet venni másfajtát is, ami legalább olyan jó lesz
(#7075) bandigno: Igen, a SnowTrac 2 is kiemelkedően jó gumi, több ismerősöm is jár még olyannal, egyrészt nagyon jó a tapadása még sok év után is, alig kopik, és nem is repedezik ki, megmaradt a rugalmassága. Nagyon jó minőségű gumikat gyárt a Vredestein, ezért mondom én, hogy nem minden a teszt, nézni kell a minőséget, tartósságot, kopást, tapadást, árat, mindent, nem csak egy tényezőt. Nekem a SnowTrac 3 van, múlthéten raktam fel, igaz még ma is 15 fok volt, de szárazon is tökéletes, autópályás szakaszom is volt, nagyon szép az egyenesfutása, a kormány könnyen forgatható, és már korábban is észrevettem, hogy egyrészt a régi nyárinál, régi télinél (Sava, Kormoran) és a Vredi nyárinál is jóval, tehát kb. 3 decivel kevesebbet fogyaszt, és ugyanazon sebesség tartásához kevésbé kell lenyomni a gázpedált.
Egyszóval a SnowTrac 3 nem véletlen lett tesztgyőztes és a legnépszerűbb téligumi.
Valószínűleg az újonnan megjelent SnowTrac 5 gumijuk is sikerszéria lesz, az eddigi tapasztalatokból és a mintájából kiindulva biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest