Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
válasz
MC Pite
üzenetére
Megmondom az őszintét még a dísztárcsát nem szedtem le így nem tudom milyen felni van rajta, csak a gumi méretet írtam le futtában, de majd megnézem.

#58646 Qru
Átgondolom ezt a lehetőséget is, úgy gondoltam hogy télit veszek rá csak, nyáron azt a párszáz km-t nem nyúzom le, 3-4 év után meg egy mostani téli gumi úgyis kuka, kikeményedik aztán rossz lesz a vezethetőség. Az astrámon is hiába volt akkora minta mint új korában, elérte az 5 éves kort a gumi és télen nagyon rossz lett, újat kívánt.#58647 Dorien
Hát nem is az hogy gyenge, hanem amíg a turbó nem "kapcsol" addig aztán nulla nyomaték, ha kicit alacsonyabb fordulaton is nyomatékosabb lenne az lenne az igazi, de egyelőre én nem akarok költeni rá, én tényleg max a boltig megyek vele, ősök használják, én elvagyok az Astrámmal, az százszor kényelmesebb, stabilabb az úton és jobban is vezethető, mint ezeket a suzukik, rühellem őket amúgy is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest