- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
bulikavagyok #46255 üzenetére
Becsuletesnepper mintajara lehetne igenyesgumis, aki nem b.ssza ossze a felnit, mert teflonos kerekkulcsot hasznal, a gumileszedo gepen elvedot, a csavarokat nyomatekkulccsal huzza meg es figyel arra, hogy a felnikupak a szelepre merolegesen alljon
sztem aki igenyes az autojara vagy valami komolyabb autoja van mar csak presztizsbol is oda jarna
oszinten szolva en azert (is) hasznalok negyevszakost vagy van felnire szerelve mindket szett, mert mindig gyomorgorcsom van a gumisnal, hogy epp mit vernek ossze... a szetteket tudom magamnak cserelgetni, akkor csak en hibazhatok, magamat hibaztathatom, ha valami kart okozok. De amikor a ps4-eket felraktak, akkor is direkt szoltam, hogy uj a felnikupak es most lett felujitva a felni, legyenek szivesek vigyazni ra, amugy full leszartak volna, pedig 17”-ban 17k/szett a szereles naluk...
Új hozzászólás Aktív témák
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest