- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szimi57 #43975 üzenetére
Futásteljesítményed ha alacsony akkor jó döntés a 4 évszakos, de 20+ év vezetés alapján amiből kb 16 volt a téli nyári cserés, nekem még nem volt olyan gumi amivel 5 év után elégedett lettem volna (még a tesztgyőztes prémium sem). És soha egyetlen gumim sem elkopás miatt lett kuka, mindegyikkel az elöregedés végzett (azaz az hogy nekem már nem volt elég jó). Szóval szerintem 8 évre bátor tervezni (a 2 gumiról nincs tapasztalatom, bár Kornél ha jól emlékszem 70 ezer + felett ment quadraxer gumin és jó értékarányúnak találta).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Két méretben debütált a Samsung Galaxy S10 FE, a nagyobbik nagyobb lett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest