Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
addikt
válasz
Reggie0
üzenetére
A gumi korára vonatkozóan sincsen semmilyen szabályozás legfeljebb ajánlás így akár 20 éves gumival is járhatsz, ha a profilmélysége meghaladja azt az 1.6mm-t ami a jogszabály minimunként meghatároz akkor alkalmas a közlekedésre.Akár téli akár nyári az a gumi.
Normális ember nem biztos hogy jár is vele ebben is egyetértünk de ha akarja megteheti senki nem vonhatja emiatt kérdőre.Nekem is van casco-m, abban a szerződésben is feltétel az évszaknak megfelelő abroncs ezt is leírtam korábban csak itt leírták már páran, hogy nyári gumival ha balesetezel télen akkor nem fog fizetni a biztosító.
Ezért másoltam be feljebb amit látsz, mert van olyan amikor a biztosító mentesül a kártérítési kötelezettsége alól, de csak bizonyos esetekben például akkor ha a gumi kopottabb volt mint a jogszabályban meghatározott minimum 1.6mm.És itt én be is fejeztem a témát senkit nem szeretnék meggyőzni semmiről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lightyear - befektetési app
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Formula-1
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Rocket Faustino profi otthoni kávéörlő - MEGKÍMÉLT, KARCMENTES, ELADÓ
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Radeon I W10 I Cam I Garancia!
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest