Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
addikt
válasz
Reggie0
üzenetére
A gumi korára vonatkozóan sincsen semmilyen szabályozás legfeljebb ajánlás így akár 20 éves gumival is járhatsz, ha a profilmélysége meghaladja azt az 1.6mm-t ami a jogszabály minimunként meghatároz akkor alkalmas a közlekedésre.Akár téli akár nyári az a gumi.
Normális ember nem biztos hogy jár is vele ebben is egyetértünk de ha akarja megteheti senki nem vonhatja emiatt kérdőre.Nekem is van casco-m, abban a szerződésben is feltétel az évszaknak megfelelő abroncs ezt is leírtam korábban csak itt leírták már páran, hogy nyári gumival ha balesetezel télen akkor nem fog fizetni a biztosító.
Ezért másoltam be feljebb amit látsz, mert van olyan amikor a biztosító mentesül a kártérítési kötelezettsége alól, de csak bizonyos esetekben például akkor ha a gumi kopottabb volt mint a jogszabályban meghatározott minimum 1.6mm.És itt én be is fejeztem a témát senkit nem szeretnék meggyőzni semmiről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Rocket Faustino profi otthoni kávéörlő - MEGKÍMÉLT, KARCMENTES, ELADÓ
- Disney gyerek elefántos falióra
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4597
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest