Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
Naja, nem, de azt sem, hogy nem japán. Te minek hinnéd, amíg nem jársz utána?
Örülök, hogy te tudtad, de töredelmesen bevallom, én nem tudtam és szerintem elég sokan vannak ezzel így.
Mindegy, ez a része tényleg nem érdekes, már az elején leírtam, hogy csacskaság és nem kell megérteni ezt a fajta gondolkodástde azért picit más lenne a sztori, ha a neve "poland racing wheels" lenne... nem?
Nem biztos, hogy lengyel felnit akarok a vasra rakni... majd átgondolom.
A kérdés továbbra is áll, melyik felni milyen gyártmányú? Erről van valahol infó?
XXR pl? Nem találtam róla semmit.Teljesen jogos. Az a fekete nem jó. Ha szép, új lenne, akkor sem. Eleve olyan a felni stílusa, hogy kisebbnek tűnik, mint amekkora, de a fekete még ront is ezen.
Szóval felújítás... de hol és milyenre?
A minél meredekebb elv azért nem teljesen lehet igaz
Itt egy példa, haverom mitsu legnumján:
KATT
KATT
SOHA!
De amúgy az arany és a bronz van tervben, főleg a bronz. Az arannyal kapcsolatban van némi ellenérzésem.
Szóval.... kis segítség kellene, némi ötletelés...
küllők=bronz?
A sok kis csavar=fekete? Esetleg a küszöb színe, ami közép szürke, valami micu szín.
Perem= itt bajban vagyok. Polír? Nem szívesen, mert szörnyű tisztán tartani. Esetleg lakkréteg rá?
Felni belseje=szintén bronz?
A másik, amit kigondoltam, ott bronz a perem és a belseje, a küllők sötét szürkék, a sok kis csavar meg bronz. Ami nem rossz, de akkor megintcsak sötétek a küllők...
Kb így, de nem teljesen KATT
Új hozzászólás Aktív témák
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Fotók, videók mobillal
- Energiaital topic
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest