- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- leslieke farmerzsebe
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ixtom
tag
-
ixtom
tag
válasz IreN!CuS #145 üzenetére
Sajna a pilótavásárról lemaradtam tegnap, mivel egész nap melóztam. (6-21)
Ha most teszek ajánlatot a drivernek, akkor elfogadja pár órán belül? Vagy csak hétfőn és csütörtökön hoz döntést
Asszem most megpróbálkozom a gyors etapokkal 3 kiállással. Kipróbáltam a PR traininget is. Nőtt a Charisma, de a koncentráció csökkent három egységet.
-
joergie
őstag
válasz IreN!CuS #145 üzenetére
jól tetted hogy maradtál 3 kiálláson, mert nem volt elég az esoft. de már vagy 4-5 verseny óta csak sz@p@k szóval nem dobott földhöz hogy megint 3 körrel a vége előtt ki kellett jönnöm.
de legalább már időmérőn "gyors"abb vagyok.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joey16
csendes tag
good driver!
én sajna folyamatosan minuszban vagyok, így egy nagyon gáz pilótával kell végig vinnem a szezont. a driver mistake állandóan magas a futott köröknél, pl:1.380, 1.856 mp
"behind the wheel" dm
-
IreN!CuS
őstag
Köszke
nekem is 3% benya maradt a kocsiban a végén,nagyon kicentiztem,de 49mpvel vezettem úgyh talán belefért volna még 1 tank,de így jobb volt
Vegyél pilótát sokat számít mint láthatodhamilton30:hát egyszerű beállítok kezdésnek egy-egy értéket(persze ez függ a pályáktól is)utána meg követem a pilótám "utasításait" majd amikor már teljesen elégedett,elkezdtem próbálgatni pl.:650-es engine ez megfelelt neki de következőnek kipróbálom 670el hátha így is jó neki és hoz 1-2 tizedet
joey16:képen a pilótám értékei,ezek jó támpontok lehetnek[link]
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
joey16
csendes tag
szisztok!
IreN!CuS: milyen pilótával mented ezt az időt? én másodikra eltaláltam a beállitást, de nem tudtam 1.45.790-alá menni.
"behind the wheel" dm
-
IreN!CuS
őstag
válasz hamilton30 #140 üzenetére
grat,de azért próbálgasd te is ne csak tőlem húzd be a dolgokat(nem mintha zavarna,csak érted )
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz Deathjay^ #136 üzenetére
köszi
hamilton30: Beállítások amik nálam tökéletesek voltak:6 1:44.470s 0.039s 1:44.431s 650 650 665 750 440 505 Extra Soft
Bár a pilótám belehibázott a q1-es körébe így csak 45ös időm lett,de szerintem az első 3-4be még jó leszek 65literel indulok és 46ös időt mentem vele a q2-ben[ Szerkesztve ]
-
hamilton30
csendes tag
ha tudsz kuldjel valami jo bealitast.Elore is koszi.
-
IreN!CuS
őstag
Magyar győzelem a csoportomban Nagyon elégedett vagyok a pilótámmal,leggyorsabb kör,semmi hiba és meg is nyerte
-
IreN!CuS
őstag
Nem tudom mennyit számít ha a pályánál medium van....szóval nem tudom pontosan mennyi üzemanyag kell
joergie:esetleg tudod h mennyit bír az Esoft?
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
én tartalékkal megyek 220al szóval tegyél még hozzá. conc és stamina is hozzátesz a jó kvali körhöz, bár én nullás kitartású pilótával is nagyon jó kvalikat futottam, futamon viszont gyalázat volt stamina nélkül. kvalihoz motiv kell meg conc
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
ixtom
tag
válasz IreN!CuS #126 üzenetére
Igaz már joergie is írta itt, hogy a stamina a kvalifikációs körön elég sokat számít.
Szerinted erre a pályára elég 225 liter üzemanyag? Vagy még az is sok?
Mert eddig túl sokat hagytam tartaléknak, de most jobb motor van a kocsiban és a pilóta sem olyan agresszív, illetve a Track infonál a Fuel Consumption-höz is Medium van írva. -
IreN!CuS
őstag
Nem tudom pontosan,de szerintem a stamina.A mostani pilótámnak 39es a réginek pedig 0-s volt.Másra nem tudok tippelni.
-
IreN!CuS
őstag
Igen Esoftal mentem,nekem is majdnem minden lvl2es,Tényleg sok múlik a pilótán lásd az én esetem
kvoaksz:: Nézd meg az én beállításaimat is hátha az jobban fekszik neki
[ Szerkesztve ]
-
ixtom
tag
válasz IreN!CuS #120 üzenetére
Grat!
ExtraSofton mented ezt az időt? Nekem (netto) 1 másodperccel volt rosszabb eSofton, pedig Level 2-es a kocsi. (persze a driver még mindig nem a legjobb )Jelenleg 8. vagyok a startnál, de még két esélyes beférkőzhet elém.
(#121) kvoaksz:
"Jelenleg 600/600/600/700/700/300"Autó és pilóta függő a beállítás, de nálam nagyon hasonló. Viszont az Engine nekem 700 fölött volt jó (720-750), a futómű/rugózás pedig 530-560 között.
A driverre meg nem minden esetben kell hallgatni, van amikor valami nem tetszik neki mégis gyorsabb az autó .
-
kvoaksz
csendes tag
Hali!
Én sem találom a beállításokat valaki segítsen!
Jelenleg 600/600/600/700/700/300, de a felfüggesztés nem stimmel!
-
IreN!CuS
őstag
válasz Deathjay^ #119 üzenetére
most 86,85 volt amikor megvettem,de elküldtem yogázni
Pole Gábor Szabó 1:46.571s + 0.000s
2 Robson Silva 1:47.148s + 0.577s
3 Stef Wrenc 1:47.998s + 1.427s
4 Lee Bridgewater 1:48.376s + 1.805s
5 Kyle Quaye 1:48.613s + 2.042s
6 Olga Vasilyeva 1:48.805s + 2.234s
7 Robert Nash 1:48.910s + 2.339s
8 Richard Gray 1:48.952s + 2.381s
9 Teemu Valtonen 1:49.484s + 2.913s
10 Ashleigh Phillips 1:50.105s + 3.534s
11 Jonas Taubert 1:50.195s + 3.624s
12 Hed Rio 1:51.019s + 4.448sgyakorló körökben viszont:8 1:46.916s 0.702s 1:46.214s
Ami most nekem fontos,h mennyire tud constans gyors köröket menni a pilótám,megint megpróbálom bejátszani a több rövid etapot
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz hamilton30 #117 üzenetére
na meglett a jó kis pilótám eddig nagyon elégedett vagyok vele,majdnem 1mp-vel mentem jobban a 2. helyezettől
610-620-645-760-700-565 ezekkel mentem és erre írta a pilótám h teljesen elégedett a beállításokkal
Eddig első hely megvan,remélem meglesz a dobogóEsoft mennyit(hány kört)bír ezek a pályán valakinek van info-ja róla?
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz hamilton30 #115 üzenetére
sajnos még nem mivel lejárt a pilótámmal a szerződés,és várom azt estét hátha tudok igazolni valami gut pilótát.Utána tudom elkezdni a tesztelést majd közé teszem ha megtaláltam a tuti-t
azért a 8. hely meglett előző futamon,de nagyon elnéztem a benya mennyiséget+mindig beszorultam valaki mögé...úgyh most kipróbálok valami új taktikát[ Szerkesztve ]
-
hamilton30
csendes tag
Valaki tudna adni valami tippet a bealitasokhoz?Elore is koszonom.
-
ixtom
tag
9. helyen végeztem . Bár az üzemanyagot nagyon elszámoltam, még 21% maradt a tankban. Level 2-es motor kicsit kevesebbet fogyaszt...
1,4s kellett volna a pontszerzéshez. -
IreN!CuS
őstag
legyen inkább 55-60?és akkor tuti nem fog rezegni?BTW lvl 2es az engine
Látom már nem tudom megváltoztatni,hát akkor lehet cumiztam a dolgot[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
jól van megpróbálom a 3 kiállást de félek h 4 lesz belőle
Benya mennyiség:65/70/70/70(65tel indulok)remélem meglesz
Ha valami rossz írd már meg,köszSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz Deathjay^ #104 üzenetére
mi 12%?mindig 18%-nál kezd el "rázkódni" a kocsi!
Nálunk is az egyik magyar srác bedurvult kb 30literel lehet vagy valamit nagyon eltalált.Szóval még mindig keresem,h mennyit bír az esoft ezen a pályánSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
joey16
csendes tag
hali srácok!
vmőtök nem tudna abban segíteni, hogyan csökkenthetném a fogyasztásomat? az én autóm + a nyominger pilótám, kb egy harckocsinyi benzint kajál, és emiatt mindíg csomót kell tankolnom. pl előző futamon 380litert nyelt be :1km = 1,23L"behind the wheel" dm
-
ixtom
tag
válasz Deathjay^ #100 üzenetére
A taktika: két kiállás nagyjából egyenlően elosztva. Medium gumin, mivel szerintem a Soft nem bírja ki a két kiállásos távot ezen a pályán.
Nyomtam tesztet is a kocsival, mert már nagyon elhasználódott pár alkatrész, amit úgyis cserélni kellett volna, gondoltam az upgrade előtt kipróbálom ezt is. Most a motor, a váltó, a szárnyak, fékek és a rugózás 2-es szintű (-14 millió $ ). Egy picit gyorsabb lettem, de még mindig 3 másodpercre vagyok az élbolytól.
Na remélem megelőzök néhány embert és talán megint kiesnek páran . A pontszerzést egy kicsit távolinak érzem még mindig, de most már a Qual1-en megelőztem olyanokat, akik a múltkor még előttem voltak.
-
IreN!CuS
őstag
válasz Deathjay^ #102 üzenetére
65el utána 70/65/70/ kb így,de majd még alszok rá,esetleg tudod h mennyi a max amit az esoft kibír és még nem kezd el "rázkódni"(18% alatt van az)?
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz Deathjay^ #100 üzenetére
Első hely a rajtrácson(remélem bejön,eddig 8an mentek velem együtt)És rövid etapok h az esoft bírja magas üres pályás risk-el.Benya mennyiség:65/70/65/70/45(ez már csak a biztonság miatt),40-es risk szabad pályára.
Aztán meglátjuk remélem bírni fogja.
Btw most meglett az autó beállítás,minden príma.Ha esetleg valakinek kell: 1:38.525s 0.167s 1:38.358s 930 950 430 800 450 775 Extra Soft[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10