Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Mi lenne a jo valasztas a Godin A6 melle erosito szempontjabol? Akusztikus lenne a fo csapas, ami piezo under saddle pickup sajat 1/4-es kimenettel es a humbucker-nek is van sajat 1/4-es kimenete?
Spark positive grid eppen akcios, de nem kimondottan akusztikus beutesu, sok a feature, de igan csak hangos, sok a mely es neha lefagy
Vagy maradjak a Fishman Loudbox-nal ( rengeteg van hasznaltan $200 dollarert. Esetleg mas otlet 500 dollar alatt ( hasznalt is johet). BT jo lenne ha lenne rajra. Szoba kicsi,nem kell nagy hangero, vinni nem fogom sehova joideig.
Most nezem , hogy az LBX lehet nem lesz jo LBT kene a BT-hoz. -
válasz
kukulec
üzenetére
Üdv a klubban, én is most kezdtem (43 évesen)
A tanárom azt mondta, hogy első szint az, amikor már nekem is tetszik amit játszok. Mondtam neki, hogy na ez nekem elég lenne. Azt mondta 1 év, ha kitartó vagyok. De hát hülyeséget beszél amúgy, a C dúr skála már annyira tetszett mikor először sikerült "hibátlanul", hogy lefostam a bokám
A lényeg, hogy az YT-n fellelhető csodagyerekekhez még véletlenül se mérd magad, tudom, ez nagyon triviálisnak hangzik, de tudat alatt mégis könnyű belecsúszni. Megnézem, mert miért ne nézném, nincs is azzal baj, csak nem szabad beletenni magad. Szóval én arra jöttem rá, hogy akár 1-2 hét távlatban is tudni kell megtalálni magamhoz képest az előrelépést, és ez általában sikerül is (ha éppen nem hagytam ki 1-2 hetet
), és eddig mindig erőt adott a folytatáshoz.Tanárt nagyon ajánlom én is, ad egy tétet és egy rendszert az egésznek. Ha valaki figyel rád, és tudod hogy várni fog, és megnézi "kész e a házi", már csak ez maga egy óriási motiváció (legalábbis nekem az).
-
andor80
senior tag
Nyugodtan veheted volt nekem remek cucc.
A cső miatt a gitárhoz kimondottan jó
Igen visszaadja főleg tiszta hangoknál.
De torzítva is fasza.Azért ne várj tőle full csöves hangzást oda kell a végfokcső trafo stb is."Vagyis ha jó minőségben szeretném rögzíteni a gitárt, akkor az a legjobb, ha király fejem van ládával és azt bemikrofonzom szakszerűen, drága mikrofonokkal? Erre már nem futná. Mi lehet az arany középút?"
Szerintem nem .
A legjobb egy csöves fej és egy torpedo captor + jóminőségű láda sim(ownhammer) -
Bobrooney
senior tag
válasz
kukulec
üzenetére
Nagyon sok mindenre jó azon felül hogy szórakozás. Szerintem fejleszti a koncentrációt is. Teljesen koca gitáros vagyok, csak azt gyakorolom ami tetszik (nem is tudok zenélni és rohadt béna is vagyok, de időm/energiám/kedvem most ennyit enged) ha majd többet szeretnék akkor majd elmegyek tanárhoz.
-
Smiley
addikt
válasz
kukulec
üzenetére
Az eleje szopo... marmint ha ugy csinalod ahogy en, hogy magadtol a youtube-rol tanulsz. El fog faradni a kezed, az ujjad es kurva szarul szol minden. Aztan fel ev es a vilag egyik legjobb hobbija lesz belole, ha van hozza eleg kitartasod. Amiota home officeban vagyok megjobb, itt van mellettem, csak felkapom es szorakozok vele melo kozben egy fel orat. Nekem valodi kikapcsolodast nyujt.
En voltam egy Arch Enemy koncerten, es akkor jott az otlet, hogy ez solo csak nem lehet annyira bonyolult, veszek egy gitart es megtanulom. Ezt 2018-ban 32 eves fejjel. Most mar "kurvajol" megy, legalabbis magamhoz kepest, de volt vele szivas. Utolag belegondolva, kihagytam par lepcsofokot, es nem biztos hogy ennek kellett volna kapasbol nekiugrani.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jah, es mindenkepp vedd fel a legelso probalkozast, evek utan jo lesz hallani hova jutottal.
Szerk.: es meg annyi, hogy ez az egyik legjobb topic a ph-n, itt mindenki nagyon segitokesz.
-
espista
senior tag
válasz
kukulec
üzenetére
Szeretem az Ibanezt, amikor két tökugyanolyan gitárt árul ugyanannyiért. :-) Bár élőben biztos van különbség köztük. Szerintem ki kell próbálni és amelyik jobban kézre áll. Leírás alapján én nem látok nagy differenciát. Formára, pickupokra, felszereltségre nekem tök ugyanolyan mindkettő. Az RGA-nál látok bevágásokat a szarvaknál, de ennyi.
-
Goose-T
veterán
válasz
kukulec
üzenetére
Az RGA42FM az áramvonalasított testének köszönhetően könnyebb és kényelmesebb, az RG421EX pedig a nagyobb súlya miatt kicsivel jobb hangkitartással rendelkezhet. A nagyobb test miatt talán a hangja is kicsivel öblösebb lehet, de nem biztos, hogy egy vakteszten meg tudnám különböztetni. A pickupok mindkettőben Quantumok, nekem is olyanok volt gyárilag az RG412AHM-emben. Véleményem szerint macskadobálásra, fényképek hűtőhöz rögzítésére kiválóak. Lényegében bármilyen 20-30-40 dolláros kínai pickuppal jobban szól, én egy Donlis DHN53 szettet tettem bele. És még tán jobban is néz ki vele.
Hogy érdemben is válaszoljak a kérdésedre: zúzásra mindkét általad kinézett Ibanez tökéletes. A pickupok cseréje ajánlott.
-
kukulec
őstag
hali, azon gondolkozom, hogy el kezdjek gitározni. engem nem érdekelnek nagyon a szólók, meg ebben a korban szerintem arról már lekéstem, viszont szeretem a súlyosabb riffeket. az a kérdésem, hogy egy Ibanez RG421EX vagy Ibanez RGA42FM erre a célra mennyire lenne megfelelő? illetve mi a különbség közöttük?
-
Goose-T
veterán
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Azért én tudok prezentálni hallható különbséget interfészek között. A gitár ugyanaz (mexikói Fender Jazz Bass V), az interfészek mások.
1. M-Audio M-Track 2x2-vel felvéve: hiába lett -12dB körül maximalizálva a gain, sok helyen úgy is betorzít, hogy nem clippel.
2. Steinberg UR22-vel felvéve: ez már jobb, nem torzít, de még mindig elég tompa, kicsit brummogós.
3. Focusrite Clarett 2Pre USB-vel felvéve: gyönyörű fényes jazz bass hang, nincs brummogás és torzítás, egyenletes jel. Ezt most hirtelen csak dobbal együtt tudom mutatni, és erősítőplugin is van rajta, de a nyers jel még ennél is fényesebb. Tényleg ég és föld az előző kettőhöz képest.
+1: érdekességképpen még ideteszek a hármas mellé egy ugyanazzal a banyóval készült felvételt, csak pickupcsere után: a mexikói kerámiás gyári pickupokat lecseréltem egy 30 dolcsis Kaish alnicós szettre.
-
arnyekxxx
veterán
Just for fun. Ezeken a felvételeken a gitár egy Zoom H1 diktafon interfészével a basszus meg egy behringer umc22-vel lett feljátszva.
-
espista
senior tag
Én csak a Line6 POD Go-t használom audio interface-ként.
Otthoni bohóckodásra bőven jó. Ha neki kell állnom "énekelni", akkor muszáj beszereznem egyet nekem is. -
válasz
Goose-T
üzenetére

Közben én is a Clarett 2Pre USB-re jutottam, de..
valami nagyon el volt baxva az alzánál, mert a belső keresőjükkel nem mutatta a Sono-t, de valahogy mégis eljutottam hozzá és 78.490.- ért árulták 106.900.- helyett!
Gyorsan meg is rendeltem, szerdán megkapom. Ennyit megér, hogy ki tudjam próbálni. Nagyon vigyázok rá, óvatosan csomagolom ki és ha nem tetszik, vissza viszem. Ők nagyon normálisan, gyorsan visszautalják a pénzt.
Majd megírom, milyen!
ja! Amúgy most van egy Line6 Spider V 60 kombóm is, amiben van ASIO hangkártya. Abletonnal próbáltam felvenni. Foss. Waveform 11-el már mondjuk közepes. Bár lehet, sőt biztos, hogy én vagyok a láma, ha még csavargatnám jobb lenne, de nagyon messze van...
Moleman : Köszi!!
-
Moleman
addikt
Menő cucc, eddig még nem találkoztam vele! Bár kicsit drágállom.
Több irányból is meg lehet közelíteni a dolgot, attól függően, hogy mire kell. A legprofibb nyilván egy bemikrofonozott láda, vagy akár egy szigetelt hangszóródoboz bemikrofonozva, az kicsit lakóház-kompatibilisebb, de drága is, bonyolult is.
A félig komoly középút lehet egy csöves kombó bemikrofonozva, nem feltétlen 250 ezerben kell gondolkodni, nekem volt 50 wattos csöves kombóm, most épp 15 wattos van, mindkettő megállt 100 ezer alatt, és nincs hiányérzetem, de nyilván szubjektív a dolog. Nyilván ehhez is kell mikrofon, interface, nem lesz olcsó a végösszeg.
Sokrétű opció lehet egy multieffekt, mostanában már egész komolyak vannak 60-100 ezer környékén, amik magukban is jól szólnak, interface-ként is használhatók, de személyes tapasztatom nincs velük.
Ha csak otthoni prüntyögésre kell, akkor elég egy sima interface plusz a monitorok vagy fejhallgató, egészen jó hangokat tudnak a modellezőprogramok. Nem érződik élettelennek, legalábbis én szeretem, ahogy szól, többet játszom így, mint a csöves erősítőn.
Én tökéletesen elégedett vagyok a Steinberg UR22-mel, használtan néha 30 ezer alatt meg lehet kapni, mindent tud, amire szükség van a szobagitározáshoz (a MIDI miatt akár ilyen benga vezérlőpedállal is lehet mókolni, bár én évek óta lusta voltam elővenni/összedugni
). A Focusrite Scarlettek is jók, bár picit drágábbak. -
Goose-T
veterán
Vegyél egy olyan hangkártyát, ami a legpontosabban rögzíti a hangot, és tegyél rá plugint. Szerintem 100 ezer alatt, egy profibb ismerősöm szerint 200 alatt nincs normális interface. Én vettem 130-ért egy Focusrite Clarettet, kolosszális előrelépés volt a Steinberg UR22 után. Nagyon jó előfok van benne, elvileg a Focusrite ISA One hangját hozza. Az előfok nagyon fontos láncszem, ha direktben szeretnél rögzíteni gitárt. Ezzel már basszusgitárt is lehet jó minőségben felvenni, olcsóbb interfészekkel nem sikerült.
Az ilyen előfokcsöves interfészek általában parasztvakítások, bár talán az Audienttől többet lehet várni, elég neves cég ebben a kategóriában. Szóval akár még jó is lehet, de ezzel minden felvétel színezett lesz az előfokcső miatt.
Én nem venném a Clarett helyett, de egy próbát megérhet, szerintem nem nyúlsz ezzel sem mellé.
-
Hangkártyát vennék, mert szeretném rögzíteni a gitárt. Nézegetem, hogy a nem milliós nagyságrendben mi lehet a legjobb választás és most látom, hogy létezik kifejezetten gitárosoknak hangkártya!!?
És 12AX7 csöves!
Nektek van esetleg ezzel tapasztalatotok? Vagy olvastatok már róla? Milyen minőség lehet? Lehet egyáltalán létjogosultsága egy csöves hangkártyának??
A másik, hogy szerintetek létezhet, hogy így, hogy van benne cső, vissza adja valamennyire a jó csöves erősítők melegségét? Azt már megtapasztaltam, hogy menyire élettelenek a tranzisztoros motyók és milyen tud lenni egy jó csöves. Gondolom nem véletlen 250e egy csöves kombó, ez meg „csak” 107. Illetve ha a hangkarira két stúdió monitort kötök, ott nem vész el a feeling? Nem lesz azon a végeredmény ugyan úgy száraz, "valósághű"?
Vagyis ha jó minőségben szeretném rögzíteni a gitárt, akkor az a legjobb, ha király fejem van ládával és azt bemikrofonzom szakszerűen, drága mikrofonokkal? Erre már nem futná. Mi lehet az arany középút?

thx
-
válasz
Goose-T
üzenetére
Vicces, a fa anyaga és mintája miatt gondoltam, hogy a bal a kínai a jobb a mexikói, de azzal húztam be magam a csőbe hogy úgy tűnt kevésbé van lekerekített a jobb oldali, úgyhogy az lesz a médin csájna.

Mindig az első az igazság. Pórú jártam, evvan.Viszont meglepő, hogy mennyire nincs lekerekítve a mex.
-
Goose-T
veterán
válasz
consono
üzenetére
Hát, a FedEx tracking szerint szeptember 8-án indult a vámolása, szóval gyorsabban ért Kínából Vecsésre (aug. 27-én rendeltem, de csak szeptember 2-án adták fel), mint Vecsésről Pesterzsébetre. Ráadásul már a vámról is kikerült pont egy hete, azóta csak hányódott valahol, mindig írta a tracking, hogy most már tényleg kihozzák az aktuális napon, aztán mégsem hozták. Végül ma sikerült nekik.
-
Goose-T
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
-
Goose-T
veterán
13.
Ez most kivételesen feladatként volt adva nekem, hogy vegyem meg. A fiam sulijából szólt az osztályfőnök, hogy valamelyik szülő adjon már be egy akusztikus gitárt, hogy a gyerekek ismerkedjenek vele. Én meg persze felvállaltam, és mivel nem volt otthon akusztikus (az egyetlen klasszikus gitáromat eladományoztam), ezért felhajtottam egyet a használtpiacról. Cort AD-850 NS dreadnought cucc, asszem tömör fedlapos (már ha a lucfenyő annak számít, nem értek a lovakhoz). 20 ezer volt egy jó kis Bespeco tokkal együtt, ennyit bőven megért. Ha egyben visszakapom az iskolából, akkor örülök. Ha nem, akkor ez van, áldoztam már többet is a zene oltárán.
Csak a gyerekek ne maradjanak gitár nélkül.
-
gaborbol
őstag
-
gaborbol
őstag
válasz
Eastman
üzenetére
Jol nyomja az ember!

Sajnos ez a 43 mm-es nyak nem jon be. 48 vagy felette, egyenlore/joideig ez viszont a gitarok 95%-at ki is lovi.
Kiprobaltam a fender acoustasonic jazzmastert mult heten, es egyszeruen nem tudok vele mit kezdeni, pedig szivesen megvennem. Egy valag gitart kiprobaltam hasonlo kategoriaban, volt egy seagull original fem huros akusztikus valami $500 dollar korul 48 mm-es nyakkal na az nagyon bejott. $300 korul mennek hasznaltan, az B terv, de ha talanek egy godin grand concert-et kiprobalasra arra az jo lenne.
espista: jo cucc!
-
gaborbol
őstag
válasz
bigrob
üzenetére
Hasznaltan 800-900 dollarbol mar be lehet szerezni ennel biztos vannak dragabb gitarok csak itt a forumon, nembeszelve arnyekxxx-rol akinel ketto is van

Van jelenleg 9 gitar itthon, nagyresze project volt, olcso bekerules es amig nem lesz egy normalis muhelyem, addig befejezem a javitas, gyujtes, eladas dolgot, keszletlikvidalas es lesz egy esetleg ketto gitar egy normalisabb keretbol.
Szeles nyak, erosito nelkul azert szojon valahogy, erositovel meg ha tud par dolgot akkor nem ufgrom el elole, ebbol nem nagyon van valsztek. Nekem ez is bejon kinezetre is.

-
gaborbol
őstag
Godin ACS-t probalta valaki esetleg elesbe? Egyszeruen nem talalok boltot ahol ki lehetne problani. Videok alapjan bejon, de nem akarom rendelni meg visszakuldeni feltetlen.Foleg egy hasznalt lenne a legoptimalisabb.
Konkretan ez:[link] -
Eastman
addikt
-
Eastman
addikt
Nyugodjék békében!
-
kemotox
addikt
Póka Egon😭
-
Eastman
addikt
Goose-T
Kérdeztelek már;
nem akarsz hangszedőket tekerni?
Mindig Te jutsz az eszembe...
-
Goose-T
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként ez egy Fender EOB sustaineres stratról készült, egy barátom hozta, hogy kapjam szét, mert az előző tulaja paraszt módon megcsiszolta a gitár topját, hogy matt legyen, neki úgy tetszett. Most le kellett csupaszítanom, hogy el tudja vinni felpolíroztatni újra. Talán össze tudom majd újra rakni, ha kész lesz.

A kínai headless elektronikájáról nem csináltam képet, de nem is érdemes, nyilván a legolcsóbb vackok vannak benne: egy háromállású kapcsoló és két 500K-s kisméretű poti egy kicsi zöld kondival. Olyan hitvány kinézetűek, hogy az SX-ekben különbek vannak, pedig ők sem a minőségi elektronikájukról híresek.
Próbáltam most keresni az AliExpressen hasonlót, de még a legolcsóbb párdolcsis wiring is jobban néz ki, mint ami ebben van. 
-
Eastman
addikt
Ilyen is megtörténhet:
-
Goose-T
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Eladásra vettem, de annyira rákattantam, hogy nem tudom még, mi lesz a sorsa.
-
Goose-T
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem, ellenkezőleg. Ez általában a drága gitárok kiváltsága, mint írtam is fentebb. Volt már egy nitrós gitárom, és annál is feltűnt, milyen erős hangja van akusztikusan.
A poly festés olyasmi lehet a gitárnak, mintha jó erősen belecsavarnád egy plédbe, lefojtja az a vastag és nehéz műanyagréteg a hangot. Persze lehet azt mondani, hogy elektromos gitár, és úgyis csak a húr rezgése számít, de ez nem teljesen így van. A húrok rendszert alkotnak a gitár testével, a nyakkal, a húrlábbal. A húrok rezgése nem ér véget a húrlábnál, azt tovább adja a húrlábon keresztül a testnek. A test az anyagától függően elnyelhet és erősíthet is bizonyos frekvenciákat, és ez visszahat a húrokra is, ami pedig értelemszerűen a pickupok által felszedett hangra. Ezért nem teljesen mindegy, hogy egy vékony réteg kemény nitró vagy egy vastag műanyag van rajta.
-
Goose-T
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
A boltban kapható gitárok közül nagyjából csak a custom shop Gibsonokon és Fendereken van gyárilag nitrofestés. Van itt egy kis cikk a különbségről, érdemes elolvasni.
-
Eastman
addikt
Anthrax, Korn, Mastodon, Men Without Hats, Refused, Run DMC, Filter and more...

-
Eastman
addikt
-
Goose-T
veterán
-
Eastman
addikt
-
Goose-T
veterán
válasz
vorosmarti
üzenetére
107 ezerbe kerül itthon.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
Berreh
üzenetére
Esetleg, ha találkozol boltban a nemrég emlegetett Ibanez AZES31-el, egy próbát megér.
Amikor szóbakerült, megnéztem, és nekem nagyon tetszik is, ám mire ideér, lesz vagy 150 ropi az ára. 310 font-ért láttam még előrendelhető állapotban. És bár ez a plusz kapcsoló tényleg érdekes hangzást eredményezhet, sztem ebben az árkategóriában (vagy kicsit többért) már lehet jobb stratocastert találni.
-
Berreh
tag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Esetleg, ha találkozol boltban a nemrég emlegetett Ibanez AZES31-el, egy próbát megér. Igaz az SSS hangszedőkkel szerelt, de azzal a kapcsolóval talán lehet olyan hangzást előcsalni, mint egy humbuckerrel.
-
Moleman
addikt
válasz
vorosmarti
üzenetére
+1.
Nekem négy tremolós gitárom van, de mind fix, vagy a Floyd Rose kiékelve, vagy a tőke egy fakockával, vagy simán csak a rugókkal lehúzattam a testre az alaplemezt.
Nyilván praktikusabb a hardtail, ha úgyis arra van szükséged, de boldogan együtt lehet élni egy kiékelt tremolóval is.
-
kemotox
addikt
Veszitek itt a sok kínai vackot az új Iron Maidenről meg szó sem esik? Az isten faszát már tényleg. Az új ABBÁról ne is beszéljünk.
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T
üzenetére
Sikerült leszednem a kapcsolóról a gombot, most már torzítva is próbálgattam. Hát ez egy nagyon fun kis gitár.
Valahogy adja magát a thrash metálra, élvezet rajta Sepulturát és korai Metallicát játszani.
A pickupok nagyon alapcuccok benne, 12K-s a bridge, 11,3K-s a neck pickup, de ahogy belenéztem, azt láttam, hogy nem a szokványos sárgaréz alaplemez van alattuk, hanem nikkel-ezüstnek tűnik, ami a drágábbik. Biztos pont elfogyott a gyártósoron a sárgaréz alaplemez.
A hangja egyébként tök élvezhető tisztán és torzítva is. Basszusban gazdag, palm mute-nál tök feszes dzsidzsi jön ki belőle. Tetszik.
-
Goose-T
veterán
Na megjött az Irin R-700.
Tűrhetően összerakott gitár érzetét kelti. A nyaka egyenes, a bundok között van egy-két kiálló, azt majd eldolgozom, nem nagy ügy. A pickupváltó gombját szerintem túlságosan rányomták, mert a két szélső állásba nem lehet kapcsolni. Megpróbálom leszedni róla, de nagyon rá van szorulva. Így még csak középállásban tudtam tesztelni a hangját, de egyáltalán nem rossz. A nyaka is kényelmes, és tök könnyű a gitár (nyilván, hisz fejetlen). Lesz vele munka, de eddig semmi komoly hiba nem jött elő. Megpróbálom most a kapcsolóját megjavítani, aztán beszámolok a torzított hangjáról is.
-
nap
addikt
válasz
vorosmarti
üzenetére
Szerintem a Squier '51, ami vállalható lenne, de nagyon elszaladtak az árak.
Ha nem ragaszkodsz a fix húrlábhoz, akkor kinyílik előtted a világ. -
vorosmarti
senior tag
Tudnátok javasolni authentikus, kezdőnek használható strato-t ami hardtail (fix húrlábas)? Squier-ből csak nagyon belépő kategóriást láttam 40 ropi körül, ami sztem magába ránt legalább ugyanannyit, hogy használható legyen.
Van egy Ibanez LP-m, és mivel 2 helyen élek gyakorlatilag, 100 ezer alatt szeretnék egy használható strato-t is, ha lehet egy hss-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- LEGO klub
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A mély tényleg sok, viszont lefagyni nem szokott.
), és eddig mindig erőt adott a folytatáshoz.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)