Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#39220) CyberJedi válasza brd (#39219) üzenetére


CyberJedi
tag

brd: amit írtál igaz volt 10 éve. Azóta overclockolgatok.

Azonban évek óta bekerült az OVERCLOCK szó a reklámokba, marketingbe, innentől kezdve ÍGÉRET szinten van, nem szerencse kérdése. Max. a mértéke, de az átlagos overclockot bírnia kell, ha ezzel hirdetik az alaplapot.

És ne haragudj, 1-2-3 MHz-es overclock-al ha nem indul egy lap, akkor ott BAJ VAN. Még overclocknak sem nevezhető, a Pentium idején Turbo volt a neve, mint tudod. (+3%).

Nem kell kioktatnod, hgy mi a BIOS, stb., ezekkel teljesen tisztában vagyok.

Full nem fogtad fel, hogy miről írok és a hsz-ed az égadta világon nem segít semmit és nem válaszol és ráadásul tévedsz: manapság NEM kell hálálkodnod a Gigabyte-nak mert beindult 1%-al nagyobb órajelen a géped, mivel eleve azt hirdeti, hogy tuning-barát, stb.

Szóval ezeket a kioktató, nagyokos cuccokat hanyagoljuk. Pont 25 éve kezdtem a programozást. Pontosan leírtam a problémát, te másra válaszoltál. Észt osztani jársz ide? Semmi gond, de akkor tanulj meg olvasni először. (Lehet, hogy kevesebb alkoholt, füvet, xanaxot kellene beszedni - és akkor értenék az emberek a szavakat a képernyőn).

(Vajon mi ez?) ''Gaff had been there... and let her live. '4 years' - he figured. He was wrong. Tyrell had told me Rachael was special. No termination date. I didn't know how long we'd have together. Who does?...''

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.