Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Abu85 #1518 üzenetére

Ezt írtad le mindíg, mikor valami kapcsán panaszkodtam erre. Szép, logikus, következetes, és önmagában helytálló érvek. Ha nem tudnám, hogy nem válasz arra, amit felvettem, hanem inkább mellébeszélés, még meg is győztél volna egy életre. :))
    Szóval, akkor egyszerűbben:
    Ha én, mint felhasználó úgy döntök, hogy inkább erőltetett AA/AF-et szeretnék, akkor Geforce-al megtehetem? Igen. Radeonnal? Nem.
    Engem, mint felhasználót, érdekel a technohalandzsa arról, ki, mit, hogy baszott el melyik szabványban, amiért mindkettőjünek igaza van ott, ahol egyiküknek sem lehet, de én azt látom, hogy egyik kártyával látszólag többmindent megtehetek, míg a másikkal megkötik a kezem?
    Ártana az, ha lenne a CCC-ben egy eldugott "BruteForce" pipálós négyzet, hogy a forceware-hez hasonlóan erőltethessek AA/AF-et, ha akarok? Bár ez is felesleges, hisz alapfelállásban eleve nem CCC-ből kell AA/AF-et állítani, hanem a játékból, ha ott nem lehet, akkor pedig így is, úgy is a "bruteforce" kell, tehát a normális dolog az lenne, ha a CCC-s csúszka erőltetné a dolgot, ha nem alkalmazásvezérelten van.

Amúgy a Dremfall szerintem messze nem ilyen kérdés, szerintem DX 8-as, talán 8.1-es, vagy netán 9.0b-s, de hogy véletlen sem deferrend renderinges, vagy 10.x-es, az tuti, valami 2006-os játék. Másik, ahol szerettem volna kényszeríteni valamit nemrég, az a Riddick AODA, ami meg OpenGL, és volt még 1-2 ilyen eset, ahol látszólag semmi nem indokolta miért ne bírálhatná felül a driver a dolgokat, ha már tologatom azt a totál feleslegesen odarakott csúszkát (mert ha a játékban nincs csúszka, akkor se csinál semmit, ha van, akkor meg eleve nem is kell itt próbálkozni).

Új hozzászólás Aktív témák