- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
FeriPRO
üzenetére
Amit eddig próbáltam az mind ment Win 7 alatt is ami XP-vel (pedig tartottam tőle, főleg, hogy ez az első 64bit-es oprendszerem), van DX10 támogatás is.
Egyáltalán nincs nagy HW igénye és gyorsabb mint az XP. Féltem a driverektől, mert ugye nincs még minden cucc-hoz W7 driver. De kb mindent felismert magától, egyedül a hangkarim nem használta a mélynyomóm meg a de a Vistás driver 100%-ban megoldotta a dolgot. Általánosságban igaz ez, mivel a W7 kvázi egy felpimpelt Vista, a driverek jók hozzá.
nV adott már ki több drivert is W7 alá, ezek is stabilak, PhysX megy tökéletesen igaz csak Warmongerben néztem eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest