Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
FeriPRO
üzenetére
Na azt nem hiszem el hogy flashelte a VGA BIOS-át a driver telepítője! Ahhoz benne kéne lennie a windows-os nvflash-nek és több100 VGA BIOS képfilenak a telepítőben (külön minden gyártónak, arra is figyelve nem minden azonos kártyatipust lehet keresztbeflashelni bármilyen bios verzóval)! Te arra gondolsz, hogy figyelmeztet, hogy talán villogni fog a monitor a driver telepítése közben. ("The screen may flash during the installation", vagy hasonló, nem?)

Én másképp gondolok erre, ezeket tudom elképzelni:
Véletlen bug volt, hogy nem működött a dolog, és most rejtett featureként hozták vissza.
Véletlen bug volt, és véletlenül hozták vissza (más okból babráltak abban a kódban ami ezt okozta).
Direkt iktatták ki, de meggondolták magukat. (Én eleve nem értettem miért rossz nekik ha legalább így terjed a CUDA, ha valaki így megkedveli lehet legközelebb Geforce kártyát vesz amiatt az első slotba is, hogy egyszerűbb legyen cuda-zni, és gyorsabb legyen a cudás programja is. Meghát kis kártyát veszünk hozzá, de eleve a kis kártyáknak van legnagyobb piaca egyébként is.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2 / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- NVIDIA Titan RTX 24GB Dobozos/Gyűjtői
- Zotac GTX 1060 Mini 6GB Garanciával!
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest