Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
No igen, de én úgy hallottam, hogy az ms a win 7-el már nem fogja támogatni a hibrid technikát, és nem is fog működni. Erre tessék, itt a win 7, a legújabb win 7 meghajtóval, és működik a dolog.
Néhány ponttal valóban kevesebbet hoznak a benchmarkok, ami játékokban alig érezhető, viszont sok energiát takarít meg. Szerintem megéri használni.
Persze, hogy nem tetszik sokaknak, mert mindenki arra számít, hogy az igp még plusz hozzátesz egy kicsit, ehellyett inkább visszafogja. Viszont ha van miből akkor nem gond.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Steam topic
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik
- Filmvilág
- talmida: My Art II.
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest