Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
FeriPRO
üzenetére
Ja, nekem 2.0-16x slotba menne, pár hete még 8800GS-en filóztam, csak most úgy néz ki tápot kell cserélnem miután bedugtam a gépbe az X2-t meg a Quadot, és így nem nagyon maradt rá pénz (iletve el is vitték az orrom elől a glaciátoros asust, amit kinéztem, refhűtőst meg nem akarok, de most az sincs) Vagyis 8800GTS320-at is akartam, csak a képhibás amit 5k-ért vettem nem vált be, meg most hogy az X2 miatt arrébb kellett pakolnom a winyókat, már nem is férne be. Egy kis kártya, mint pl egy 8800GTS, 9500GT még talán ellenne ott anélkül hogy felköltöznek a winyók a DVD rekeszekbe féloldalt csavarozva.
Viszont mivel valószinűleg csak addig lenne bent, amíg végigtolom a terminator játékot, meg esetleg még sórakozok kicsit a Mirror's Edge-el, aztán vagy a szekrényben pihenne új játékra várva, vagy el is adnám, így inkább költöztetném a winyókat, mintsem akadozzon a játék. Még csak az kéne hogy itt a 4870x2, meg a tuningolt quad, és néha beszaggat a játék, mert 5000-ret spóroltam a Physx kártya árán.

Holnap még úgyse rohanok vásárolni, ha felrakod a játékot nézd már meg simán fut-e 9500-al physx-elve. A mediumot direkt azért mondtam, hogy ne VGA limtes legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen SSD-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB - BESZÁMÍTOK - Garancia
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- Inno3D RTX 4070 Ti X3 12GB ~20 hónap garancia
- SAPPHIRE PURE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB Alza Garancia 2027
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest