Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
FeriPRO
üzenetére
Ja, nekem 2.0-16x slotba menne, pár hete még 8800GS-en filóztam, csak most úgy néz ki tápot kell cserélnem miután bedugtam a gépbe az X2-t meg a Quadot, és így nem nagyon maradt rá pénz (iletve el is vitték az orrom elől a glaciátoros asust, amit kinéztem, refhűtőst meg nem akarok, de most az sincs) Vagyis 8800GTS320-at is akartam, csak a képhibás amit 5k-ért vettem nem vált be, meg most hogy az X2 miatt arrébb kellett pakolnom a winyókat, már nem is férne be. Egy kis kártya, mint pl egy 8800GTS, 9500GT még talán ellenne ott anélkül hogy felköltöznek a winyók a DVD rekeszekbe féloldalt csavarozva.
Viszont mivel valószinűleg csak addig lenne bent, amíg végigtolom a terminator játékot, meg esetleg még sórakozok kicsit a Mirror's Edge-el, aztán vagy a szekrényben pihenne új játékra várva, vagy el is adnám, így inkább költöztetném a winyókat, mintsem akadozzon a játék. Még csak az kéne hogy itt a 4870x2, meg a tuningolt quad, és néha beszaggat a játék, mert 5000-ret spóroltam a Physx kártya árán.

Holnap még úgyse rohanok vásárolni, ha felrakod a játékot nézd már meg simán fut-e 9500-al physx-elve. A mediumot direkt azért mondtam, hogy ne VGA limtes legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest