Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bazsimano
őstag
válasz Imi1981 #13077 üzenetére
ha annyira nem megy az angol akkor probald atallitani a nyelvet a chrome forditojaval magyarra ...
amugy ha be vagy jelentkezve akkor jobb oldalt kattints a nevedre vagy allj fole es a my orders / rendeleseim menupontot nezd at...ott latod majd miket vasaroltal.
afa hatar 20-22 usd...vagy eur? na mindegy a lenyeg, hogy a kornyeken van..ha 10e forint volt a termeked akkor szamolj ra 27% plussz meg a vamkezeles ha a posta csinalja akkor 2500 huf!
tehat olyan 15ezer mondjuk.fizetni majd a postasnak vagy a postan attol fugg, hogy hol veszed at. Amugy erdemes ahogy ajanlottak atolvasni a tobbi forumot meg az osszefoglalokat. ott minden info megvan!
[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
válasz Imi1981 #13080 üzenetére
szoval a 2500 forint az a vamkezelesi koltseg ha azt a posta csinalja...a dhl vagy egyeb szallito ceg az dragabb ha jol tudom. ahogy mondtam az afa az a 33 dollarnak a 27% lesz...ha 290es dollarral szamolunk akkor olyan 12520 forint plussz a 2500 forint...
ahogy latom e szeirnt sikerult a vasarlas...most varni kell
majd kapsz egy emailt amikor feladjak a termeket! -
bazsimano
őstag
válasz Imi1981 #13085 üzenetére
Szia!
Ha majd megakada a vamon akkor majd latni fogod na meg ertesitenek is. Az egy automatikus level amit kaptal. Ha a termék raktáron van, akkor elég gyorsan postára szokták adni, na arrol is fogsz kapni egy levelet a gmailes postafiokodba, es valami ilyen lesz a tárgya: "Great News: Your Order W160xxxxxxx0 has been shipped out " azaz az xy számú rendelésedet elküldték!Elvileg majd egy ragszámot vagy TN számot is kapsz, és majd követni tudod a csomagodat h merre jár...nem tudom,hogy fizettél-e a szállításért vagy az ingyenessel küldték...én mindig az ingyenest választom...semmi gondom nem volt eddig vele és elég gyorsan megérkeztek (7-14 nap átfutás..)
szerk: bocs csak tegnap mar elmentem aludni es nem tudtam mar valaszolni!
Más: na megírtam a reklamációt, hogy rossz termékedtek küldtek erre Lis (lány vagy fiú) ezt már nem tudom felajánlott 2 dollárt ) na mondom neki, hogy ne szórakozzon...vagy full refund vagy rendes termék...csakaz a baj, hogy megint szívok mert a pontokat ugye nem refundoljak ilyen esetekben...na uh a jó termék lenne a jó!
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz Imi1981 #13080 üzenetére
Jobb felső sarokban azt írja "processing", ami kb. annyit jelent, hogy feldolgozás alatt. Tehát sikerült a megrendelés. Ha szerencséd van, még át is csúszik. Ha nincs akkora szerencséd, akkor az történik, amit már előttem leírtak.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Imi1981
veterán
válasz Imi1981 #13109 üzenetére
Amúgy mielőtt sikerült a rendelés volt pár próbálkozásom de nem volt elég pénz a kártyán(és addig ezt nem vettem észre) és van 2 paypal és egy kártyás próbálkozás ami nem sikerült de ott vannak az My orders-ban !Azt tudom én törölni? Tegnap azokra már nyomtam egy canceled-et de még ott vannak . Remélem mikor a fizetésem ráutalják a kártyára nem vonják le ezt a 3 tételt ??
-
Beni2360
félisten
válasz Imi1981 #13111 üzenetére
Imikém, Te utalsz és nem ők vonnak. Majd törlik, vagy marad canceled módban.
Ha nincs pénz a számlán akkor te sem tudsz utalni.
Végül a paypalon keresztül fizettél?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bazsimano
őstag
válasz Imi1981 #13109 üzenetére
Igen ez lenne az a level! Majd egy par nap mulva ha nagyon erdekel h merre jar a csomagot akkor az rsxxxxxxxNL szam alapjan meg tudod nezni valamelyik csomGkoveto oldalon(trackitonline pl)
Nem tudom milyen kartyat adtal hozza a paypall accountodhoz de gondolom sima betetiu kartyat hiszen akkor ha nuncsen penz a szamlan akkor nem tudst fizetni...ha hitelkartya lenne akkor ugye a hitelkeretig tudsz nyujtozkodni...
Na akkor most tessek hatra dolni es varni
A tobbi amit a my orders alatt latsz az teged ne erdekeljen...hagyJAD! -
bazsimano
őstag
válasz Imi1981 #13129 üzenetére
na vegul felajanlottak a teljes refundot! csak a pontjaim vesznenek el! vicc az egesz...na mnindegy...ez van...
Imi1981: az csak annyit jelent, hogy ajanlott kuldemenykent fog erkezni, ahogy az a téma osszefoglalojaban irja:
"Holland posta (PostNL): A TN-el a Kínából történő feladástól egészen a Magyar Posta által történő kézbesítésig tudod követni a csomagodat. A TN R-el kezdődik, ezt egy betű követi, majd 9 szám, majd egy NL betűkombináció. Pl.: RS123456789NL. Hivatalos TN, a Magyar Posta rendszerében is látszódik."meg nem indult el egy par nap kell neki, hogy elinduljon a ragszam kovetes! mondom raersz...nem kell minden percben nezegetni
-
Beni2360
félisten
válasz Imi1981 #13239 üzenetére
Aminek van normális TN tehát: 2 betű -9 szám-2 betü és bekerül a világhálóba azt a magyar posta nemzetközi nyomkövető oldala is mutatja.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
hevizms
addikt
válasz Imi1981 #13292 üzenetére
Neked már többször is lett ajánlva és használtad is a trackitonline-t.Most miért nem nézed meg?
Megnézzem neked?
Tessék:Rendes NL trackinged van,az valós eseményeket mutat.
A tied megérkezett az országba 2-án.
A Magyar posta nyomkövetője kicsit később szokta regisztrálni ezt a dolgot.
Ne izgulj megvan a csomagod.Most majd ücsörögnek rajt a magyar vámosok 1 hetet,aztán megkapod. -
hevizms
addikt
válasz Imi1981 #13296 üzenetére
Miért csodálkozol?
Ezt is írtam korábban hogy a regisztrált NL nekem eddig kb 2 hét szokott lenni.A magyar vamosokon múlik hogy itthon mennyi idő alatt kapod meg.Lehet pár nap meg hetek is.
Én 2 nappal előtted rendeltem ugyanilyen tvboxot.Az enyém 31-ike óta van a magyar posta szerint itthon,de a trackitonline-on meg az látszott hogy 30-án.A posta nyomkövető meg 2-án hozta a bejegyzést.Ez így működik.5 napja nem történt az enyémmel sem semmi. -
fenky
tag
-
veterán
-
bazsimano
őstag
válasz Imi1981 #13332 üzenetére
szia nyugodtan lehet kerdezni
szerintem itt mindenki snagyon segitokesz
szoval ahogy silent kollega mondta, ha fennakad akkor majd szolnak, hogy kuldjed be a doksikat. es az alapjan eljarnak. ha kell barmi segisteg az ugyben...akar privatot is irhatsz h ne offoljunk!más: na annyira siettem egy rendeléssel h hagytam registralt sztllitason...most gyorsan kertem a rendeleset torleset es a refundot a walletra...remelem holnap reggelre meg is csinaljak ... meg ha hetvege van
[ Szerkesztve ]
-
nadragulya
csendes tag
válasz Imi1981 #13325 üzenetére
Csak hogy világos legyen: a NAV (vámhatóság) a szabad forgalomba bocsátás (vámkezelés) során szabja ki az import ÁFA-t is! A számlával igazolt vételár (benne a szállítás és biztosítás összege is)+ vám összege alapján. Mivel ezeknek a kínai számláknak a valósághoz majdhogynem semmi köze sincs, bekérhetik a vételár átutalást, stb. és az alapján vetik ki.
A beérkező motyót vám elé kell állítani, valamilyen formában vámkezelési indítványt kell tenni, ezért kér a szállító, szállítmányozó díjat.
Én nem mennék bele a saját magam vámkezeltetem magamnak történetbe, csak ha kiválóan ismerem a vámjogszabályt, remekül tudok tarifálni, sok felesleges időm van és kötél idegzetem.
-
-
hevizms
addikt
-
-
cidalain
veterán
válasz Imi1981 #17930 üzenetére
UK is OK
Jelenleg az angliabol jovo cuccokra sem kell semmit* sem fizetni, mert meg az EU reszei ok is hivatalosan.
* afat es vamot nem kell. De ott viszont altalaban van postakoltseg. Azt kell.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs