Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
Üdv Srácok!
Szerintem ez kihagyhatatlan ajánlat....[12v autós hűtő] . Pontokkal kb 18.5usd csupán!!!....én nézegettem már egy jó ideje de mindenütt kb 45-55 usd körül volt! Szóval hozzuk el amit lehet főleg inygyen postával!!! -
-
zzz03
őstag
Elobb volt egy gearbestos kes teszt, az hova tunt? Epp ilyesmi kest szerettem vna rendelni es a teszten felbuzdulva neki is lattam vna. De eltunt.

-
Zoty4
őstag
Ha ket termeket egybe vettem, akkor csak 1x50 pontot kapok majd a videoert?
-
ubiessuni
tag
Érdeklődnék , hogy rendeltünk egy ilyen jakemy készletet, pontozva kb13 usd-t fizettem érte, de a rendes ára is határérték alatt van, ehez képest ezt a bejegyzést látom a posta nyomkövető oldalán : Küldemény információ:
Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure. Ilyenkor mi van? Nem voltam még ilyen helyzetben. -
dave0
csendes tag
Ahogy nézem megszűnt a Belga postás szállítás

-
Hurkafej
aktív tag
válasz
fotosjani
üzenetére
Bocsi, félre értettelek, azt hittem a videó nevével van a probléma adott esetben.

A linkekkel az észrevételek: JAKEMY JM-8100 32 in 1 Ezt sajnos nem tudtam beküldeni nekik, elfogyott gépről nem tudtam értékelni, telefonról pedig folyton hibát kaptam.
HDMI átalakitó Valóban van benne kötőjel, de megvan rá a pont.
képDinnye szeletelő: Tényleg problémás, mé a képre sem kaptam pontot.
Jakemy JM-8145 Erre megkaptam a pontokat, 140-et, mert az első 5-ben voltam. Link a képre
USB 2.0 Micro SDHC Card Reader - Ez is bajos.
De lehet, hogy a két kötőjellel csak épp valahogy szerencsém volt.
-
Pancsermeste
őstag
Remek!
Igazából nekem is az volt az első gondolatom, hogy úgy kellene írni, mint itthon szokás, mert ugye a postásnak így egyértelműbb, csak aztán megláttam azt a szöveget, hogy "...in English"... mert gondolom, ők is szeretnék tudni pontosan, hogy mi mit takar a címzésben. Bár szerintem jobb lenne, ha külön beviteli mező lenne minden adathoz, és akkor mindenkinek egyértelmű lenne, hogy mi micsoda.Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Mi Band 2-őt csak 4.0-ás androiddal lehet használni?
-
fotosjani
aktív tag
válasz
Hurkafej
üzenetére
Rossz helyen nézed, itt látod a videóid helyes linkjeit.
Csak egy pár videó linkedben van kötőjel. Szerintem ezekkel voltak gondjaid:
JAKEMY JM-8100 32 in 1
HDMI átalakitó
Dinnye szeletelő
JAKEMY JM-8145
USB 2.0 Micro SDHC Card Reader#10166 bul07 Szerintem csak írj nekik, még én sem kaptam meg a pontokat, de már legalább tudom mi a hiba náluk.
Remélem megértik és jóvá írják a pontokat.
Egyszer már kaptam egy ilyen jóváírást, akkori ügyintéző nem merült bele nagyon, kedves volt és manuálisan jóváírta. -
Hurkafej
aktív tag
válasz
fotosjani
üzenetére
Megcáfolnám, itt vannak a feltöltött cuccaim, mindben ott a kötőjel és kb 5 videóért járó ponttal lógnak.
(#10144) bul07 Ha még nem irtak, nekem van ilyen bigyóm, feltehetem róla a videót és beküldheted te. ( ebay-ről van, elvileg megvan az unboxingja valahol, vagy forgatom a kamera előtt
) -
dave0
csendes tag
válasz
bzoley
üzenetére
Én eddig mindig így adtam meg a nevemet minden külföldi oldalon és sose volt gondom, se sima, se ajánlott küldeménynél. (Nem tudom, de szerintem csekket nem nagyon fogunk kapni a Gearbesttől és más kínai eladótól/oldaltól sem
)(#10174) xy2003: Úgy ahogy mondod, a kínaiakat a csomagon csak az ország érdekli. A "postás bácsi" fogja csak nézegetni részletesen a címet (jó meg a kézbesítő posta..)
(#10175) azbest: Igaz, nem árt ha nem használunk ékezetet, a Magyar Posta azok nélkül is megfogja érteni a címet. Mondjuk nekem GB-n ékezettel van megadva a nevem, de eddig mindig jól rajta volt a csomagokon.
-
xy2003
tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
azt a címet a magyar postás fogja olvasni é úgy írd,hogy ő értse

-
dave0
csendes tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
-
schawo
titán
válasz
Pancsermeste
üzenetére

-
Pancsermeste
őstag
válasz
schawo
üzenetére
Az világos, hogy minden adat kell, csak a formátum nem egyértelmű nekem. Tehát, hogy írjam-e oda magyarul az utca neve után, hogy "utca" (mert nem tér, nem sugárút, nem fasor...stb) és még utána angolul is, hogy street, hogy ez nekik is egyértelmű legyen? Aztán ugyan így a többi adatnál is?
(#10164) dave0: OK, köszönöm.
De ebben az esetben nem így fogják címezni?: "Pelda utca street" ? - vagyis, azt gondolják, hogy a street neve: "Pelda utca", holott valójában csak "Pelda"
Öööö, segítenél abban, hogy leírod, Te hogyan írnád be ezeket az adatokat? (utca, házszám, emelet, ajtó) Én már teljesen meg vagyok keveredve...

-
dave0
csendes tag
Hoppá, hoppá. Itt történik a "csoda"
[link]
A link arra mutat, amikor a csomagok fényképezése is történik.Most látom, ezt a videót egyszer már hpsafl is megosztotta itt.
-
bul07
nagyúr
-
fotosjani
aktív tag
Most nem tudok konkrét linket adni, de ez a lényeg:
Feltöltött videó linkje:
www.youtube.com/watch?v=abcdef-abcdDe a GearBest adatbázisába már csak az alábbi link kerül, elvész a - karakter és az utána lévő betűk:
www.youtube.com/watch?v=abcdef#10158 Silent77 Mobil app-ból már nekem sincs problémám, a fenti hiba csak böngészős RW oldal kitöltése esetén jelentkezik, nálam 100%-os volt a hiba jelenség, minden - karakteres linkem megakadt.
-
dave0
csendes tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Elegendő úgy, ahogy a képen is szerepel.
-
schawo
titán
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Annyit jelent, hogy mindent írj le, ne hagyj ki semmit, és pontos legyen.
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Most csinálnám az első rendelésem, és lenne egy gyors kérdésem, segítsetek lszi.
"Please provide a full, detailed shipping address in English: Room Number, Floor, House Number and Street Name" - ezt hogy kell érteni? Minden adat után írjam oda angolul, hogy pl.: Példa utca (street), 100/A (house number) , 8. (floor) 24. (room number) ???
Vagy így is elegendő?
Mondjuk nem értem, mert az utca előtt ott van már, hogy street. Ha részletesen beírom, akkor a végeredmény így nézhet ki: Példa utca street street. Ehhh... Ti hogy szoktátok? -
fotosjani
aktív tag
Meg van a hiba miért nem kapjuk meg a pontokat a videókért és a képekért.
Kb. 28 millió levélváltás után, az egyik kedves ügyintéző, kikereste az adott RW. számokhoz tartózó youtube linkeket számomra.
Ekkor szembesültem vele, ha - karakter szerepel a youtube linkben akkor a - karakter utáni betűket nem menti a gearbest a feltöltés során a saját adatbázisába.
Emiatt a Review-kat ellenőrző gearbestes már a hibás (hiányos) linkel találkozik és nem adja meg a pontokat. -
Watcher45
tag
Elírt című rendelésem [link] mególdódott. Ma voltam bent a postán ahová bevittem magammal a kinyomtatott Gearbest-es e-mailt a csomag feladásról, meg a képet a csomagról kinagyítva ami ez e-mail melléklete, Vita és kérdés nélkül megkeresték a csomagot és nevem igazolványban történő ellenőrzése után a kezembe is nyomták. Szerencsém volt így csak egy 10 centes csomagot buktam el amit már hiába keresnék a postán.
-
bul07
nagyúr
válasz
Silent77
üzenetére
Van ez így
Amúgy valahol a doboz alján nincs ilyened véletlenül, kép meg egy kis videó kellene
Tavaly volt 0,1$ akcióba csak sose jött meg és még lehetne értékelniAmúgy ma megjött a H101 drón meg ez a semmi ecigi tok
De hát ahogy az kinézett, de teszek be képet
Másik kép:[link] -
trafóóó
tag
Urak valaki aki rendelt ilyen filléres vackot DM USB to Micro USB Male OTG Adapter
megtenné hogy csinál 3 képet meg 1 pici videót hogy megkapjam a pontokat érte
Ha valaki tud segíteni írjon pü.
Köszönöm.
-
Knobber
aktív tag
Gearbest telefon garanciáztatás:
Kiküldve a mobil, erre kinyögik hogy nem cserélik hanem javítják ( igaz már kb fél éves rendelés ). És hogy a javítás EGY HÓNAP, azaz várjak türelemmel. Persze próbáltam itthoni szervizessel is, de a készülék javítása nagyon drága lenne mert ugyi kijelző hiba. -
Beca1990
senior tag
aki június végén, július elején rendelt az már megkapta a csomagot?
nekem még sehol...
-
Zoty4
őstag
július 29én rendeltem két terméket, amik ma megjöttek. Létezhet hogy nem tudom még értékelni ezeket?
-
kuthim
tag
Sziasztok,
Hetvegen ertekeltem 6 regebbi vasarlasomomat, kepet es videot is toltottem fel.
De csak az egyikre kaptam meg a 80 pontot (10 review, 20 kep, 50 video)
A tobbire csak a 10 pontot a review-ert.
Ilyenkor mi a teendo? Ticketet kell nyitni?
Mire hivatkozzak hogy feltoltottem a kepeket es a videokat? -
Knobber
aktív tag
válasz
domnorbi
üzenetére
A dispatch azt jelenti hogy akkor küldik ki, ha most azonnal megrendelnéd. Nincs mindig saját készletük, van úgy hogy ők is begyűjtik a rendelést és mennek tovább a gyártóhoz.
K6000 Pro ugyanolyan fekete bárány mint az Umi Rome X ( aranyban ). Én EU-ból rendeltem K6000 Pro-t és ki se szállították. Többet adtak el belőle mint volt nekik.
Szerény véleményem szerint arra csapj le, ami van. Egy kínai mobillal úgysem 5 évre előre tervezel, hanem mondjuk 1-2. Használod, jó áron vetted, aztán jöhet a következő.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
domnorbi
csendes tag
válasz
Knobber
üzenetére
Akkor ha jól értelmezem, a Dispatch:Ships between Aug 11 - Aug 12 sor azt jelenti, hogy mikorra várható az adott termékből új készlet?
Egy Oukitel K6000Pro-val szemezek gb-ről egy ideje, csak sajnos pont nincs készleten eu raktárral egy ideje. Most az Umi-ból a Touch pedig pont kapható kb. ugyanennyiért, igaz szerintem gyengébb is. Valakinek nincs ötlete, hogy várjak-e a telefonra, vagy rendeljem ezt?
Köszi előre is
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok. Valaki tudna segiteni, hogy melyik menükben tudok irni a supportnak a visszajelzésekkel kapcsolatban? Vagy simán irjak a termékre, és adjam meg a rewiev számát?
-
cidalain
veterán
válasz
Beni2360
üzenetére
Aha. Mivel a fem, nem digitalis tolomero majdhogynem orok darab, ezert itt kell nezegetni.
Persze 1700-ert itt is megkapni a muanyagot
-
bazsimano
őstag
válasz
cicaslany86
üzenetére
Hat jo kerdes...nekem majd mostansag kiderul...mert egy tableet fennakadt a vamon es bekuldtem a doksikat...amugy nem biztos h fennakad de kell vele szamolni!
-
Criminal017
őstag
Én anno a lidliben vettem ugyan ilyen digitális tolómérőt, csak fém a "teste", volt vagy 2000 Forint. Tökéletesen működik.
-
Knobber
aktív tag
válasz
cicaslany86
üzenetére
Az UMI Rome X most fullosan ki van fogyva. Ha rámész: [link]
Dispatch: Ships between Aug 25 - Sep 3Tehát mire ez EU raktárban lesz, az leghamarabb így szeptember.
-
Beni2360
félisten
válasz
cidalain
üzenetére
Egy valamire való tolómérőt 1000 Ft?

-
cicaslany86
aktív tag
Tudom, ez fizetéssel kapcsolatos, viszont gearbest specifikus. Ha egy termék árát részben pontokkal, részben gb wallet-ből fizetem, akkor vámolni melyik összeg alapján fogják? (Teljes ár 55€,pontok 7€, gb wallet 15€)
-
Zeki
nagyúr
válasz
cidalain
üzenetére
Nyugodtan kukázzad gondolatban mindet.
Itthon Aldi, Lidl-ben nézz szét. Az Aldison van külön gomb ha homlok, külön ha fülben méred. És AAA elemmel megy, nem szar gombelemmel. De egyik infrás sem ér a jó öreg higanyos nyomába. Mondjuk én meg már csak ráteszem a kezem a gyerek homlokára, aztán vagy hőemelkedése van, vagy lázas, vagy forró.
Gyors, pontos.
-
cidalain
veterán
Infrared lazmerovel kapcsolatban valakinek tapasztalata? Marmint ami innen beszerezheto.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)