Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Phone
senior tag
Megérkezés visszajelzésre már nem ad pontot tegnap még kaptam...
és a 11én feladott cseh postás csomagom MA jött meg! -
NORBl
aktív tag
válasz
Vertigo18
üzenetére
Megleltem végül, egy kis segítséggel.
Nekem jött ma is 100 coin, viszont rányomtam egy 400 coin-os usb kábelra, és szerintem azt írta ki, hogy már nincsen, elosztogatták mindet. Nem akartam rányomni, csak a kábelt akartam megnézni, hogy milyen, aztán véletlenül a get now-ra nyomtam. Gyorsan kiikszeltem, azért nem tudom pontosan mi volt.
Szóval hiába lesz 400+ pontom a végére, ha nem tudom már beváltani semmire... 
Szerk.: Igen, rápróbáltam, nincs már kábel, csak szivargyújtós töltő. Ami nem valami bizalomgerjesztő.
-
NORBl
aktív tag
Bangood-os pörgetősnek vége ? Úgy emlékszem 9.-ig ment, nem ?
-
Zoty4
őstag
valaki beengedett egy analfabétát a gearbest supportra
-Én: nem írták jóvá a 10 pont review után a 20 és 50 pontot a képekért és a filmért
-GB: nyugodjak meg 3-5 napon belül jóvá fogják írni
-Én: ez aug 23-án történt
-GB: adjam meg a review ID-t
-Én: megadom
-GB:
Dear Zoltan,Thank you for contacting Gearbest.We have received your information.
Please review our warranty here:http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html
For this problem, we need to confirm with the supplier and the product department. Please kindly wait two days.
Once we have got the feedback from them, we will resolve the issue to your satisfaction.Thank you for your cooperation. We will do our best to help you.
Best Regards
Leena
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/

ja és erre a válaszra 19 órát kellett várni
-
cidalain
veterán
szerintem be kellene náluk próbálni egy 10 dolláros refundot. az úgy már nagyjából fedezi a költségeidet egy új vásárláshoz, úgy ha a régi töltőjét, és szíját itthon piacra dobod. esetleg módosítani, hogy most már teljesen meghalt az akku, és full refund.
-
fila
senior tag
Sziasztok!
Megreklamáltam, egy pár hónapja érkezett Mi Band 1S-t akku probléma miatt (csak 3 napot bír, 30 helyett), és ezt kaptam válaszként.
Elfogadnátok?
Köszi
FilaThank you very much for bringing this to our attention.
Please see our warranty terms here: http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html
please consider this solution below:
We can refund 5USD on your wallet(Store credit) for future purchase in our store and exceptionally reward you with extra points.
(e.g.If your refund is 1usd = 5 points,3 USD=3*5 points => get 15 points etc).You can use both your wallet and points to purchase your future products.
Learn more about wallet benefits: http://www.gearbest.com/about/faq.htmlCheck out to use point: http://www.gearbest.com/about/about-points.html
Please confirm we can go ahead with this compensation.
We look forward to hearing from you.
Thank you for your cooperation. -
vandor01
senior tag
ahh a hétvégen csapatépitő trening volt a GB-nek és prohardver-nek közössen...
el is szállt minden
aztán feladatcsere volt GB-t vittek a magyarok es forditva 
-
Watcher45
tag
Én ezt úgy értelmezem, hogy a BG oldal valamely funkciójához hasonlót szeretne látni a GB oldalon és ezt írta meg nekik. Nincs itt semmi probléma
-
Beni2360
félisten
Na most látom, hogy végre megváltozott a rendelési oldal. Írtam nekik, hogy nem látni csak a rendelési számot és a kép hiányzik. Küldtem nekik képet mert nem értették, hogy mit akarok a BG oldalról.Na valami fejlesztés.
-
-
Ciccuka
veterán
Már nem adnak pontot a delivery-ért

-
Watcher45
tag
Én ma ezt kaptam tőlük:
"Dear customer,
How are you?
We hope you are well.
We find your video about our products you received.
We are honored that you like our products.
The video you sumitted for the review of the products stands out luckily among thousands of reviews!
To let more people know our products, we want to upload your video on our official Youtube to share with people who come from all over the world !
Now, our concern are:
Is this video shoot by yourself using the products?
If it's convenient for you to permit it to be uploaded on our official Youtube account, please?
To thank you for your cooperation, we would like to give you extra 100 points once you agree us to upload.
Waiting for your swift reply.
Wish you a happy and prosperous new year!
Gearbest.com"
Korábban már küldtek valakinek ilyen levelet, ha olvassa ezt a hozzászólást adhatna a válaszra vonatkozó tanácsot. Elég ha beírom, hogy a videót én készítettem és hozzájárulok a közzétételéhez?
-
Tomi0703
addikt
válasz
DJGABI
üzenetére
Nekem visszaírt April és küldött egy képet arról, hogy 10 pont megjött... Direkt írtam, hogy a kép és videóért járók nem jöttek meg... Azt írja, hogy elképzelhető, hogy nem felet meg a követelményeknek... Tiszta, jól látható képet küldtem, ugyanilyen HD videóval, olyan 28 másodperc körüli. El is küldtem neki újra. Nekem ne mondják, hogy nem felelt meg a követelményeknek mikor a ruszki mozaik képe megfelel...

-
DJGABI
addikt
na, Sammy intézkedett
[link]mondjuk ezt emailben küldött linkből nyitottam meg, most épp supportban ha meg akarom nézni az eddigi ticketeket akkor végtelen loopba kerül, állandóan be akar léptetni -mikor már be vagyok-
-
cs1rk3
tag
látom van chuwi hi 8 eu raktárban érdemes várni a hi 8 prora? vagy lesz raktáron?
-
Zoty4
őstag
JJRC se hagyd ki
apropó, van most vmi jó kupon, amivel lehet faragni árat?
-
powerwade
senior tag
válasz
Criminal017
üzenetére
5 pont akkor is jön, ha értékeled a supportot minden ticket után. Nem mintha az az 5 pont hiányozna, viszont tényleg kiváncsi vagyok mit mondanak mi ez a furcsa hiba. Szerintem sokan megpróbálják "újra" betolni az értékelést és koppannak

-
powerwade
senior tag
válasz
Criminal017
üzenetére
Nyitottam egy ticketet, leirtam, hogy gond van az oldallal. Remélem lesznek olyan jófejek, hogy adjanak bónuszpontot mert ilyen jólelkűen bejelentettem (az amúgy már általuk ismert) hibát

-
válasz
Criminal017
üzenetére
Nem fogja engedi.
-
Shade45
senior tag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Tegnap kezdtem el dobálgatni nekik az értékeléseket, (elvileg az első 5 dupla pontot ér) ehhez képest kaptam 10-10 pontot mindegyikre!
Ma láttam már az új rendszer szerint mennek, meg akartam nézni az eddig leadott értékeléseket, és furcsa mód egyik sem látszik, mindegyiket újra megtudom írni! Kíváncsi vagyok, ha leadom nekik újra az értékeléseket, megkapom-e megint a pontot rá. Este teszek egy próbát!
-
vandor01
senior tag
ahogy nezem a valtozasokat....
1. megerkezes megerositese megvan de ZERO pontot adnak ra!
2. viszont addig nincs review iras amig meggerkezes megerositese nincs!
3. termek review is csak ezutan vanugyesen ki van talalva

mindez 5db szutyok pontert az eddigi 20 helyett + termek review...vagyis nalam most igy mukodik jelenleg.....
-
Zoty4
őstag
írtam nekik még pénteken hogy nem írtak jóvá pontokat, és azt kérték hogy adjam meg a review ID-t.
Hol találom meg ezt, mert nagyon átrendezték az oldalt?a my reviewban meg aug10-i rendelésig vannak csak a dolgok (amiket most újra lehetne értékelni
), pedig azóta rengeteg mindent értékeltem -
misi_belucci
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Nekem sem volt eddig negatív tapasztalatom velük.
Még néha ők érdeklődnek, hogy mi a véleményem róluk.
Eddig csak jókat írtam nekik, hogy ez a jó irány...
Meg tényleg sok tekintetben a legjobbak a kínai webshopok között.Ezek viszont bosszantó dolgok, majd a későbbiekben megírom nekik.
DJGABI:
Az a "kötöjel a youtube linkekben" duma is nagy kamu, eddig nekem elfogadták azzal is, anélkül is. -
cidalain
veterán
válasz
misi_belucci
üzenetére
pedig egyértelmű a leveled.
tényleg lehet hogy az van hogy én mindig jó ügyintézőhöz kerülök?
én is ugyanúgy most két 1 dolláros vacakra kaptam duplapontot. ráadásul ugyanazok voltak csak más színben, és mindkettőre megkaptam így kb 3× annyi dollárt kaptam, mint amennyibe kerültek.
érthetetlen miért kell szívózniuk, mikor ez nem általános gyakorlat. -
DJGABI
addikt
válasz
misi_belucci
üzenetére
hát ezaz, ezek az ő szabályaik. meg nem húzna fel ha nem ilyen kamukkal jönnek hogy jó minőségű képet/videót várnak el... hát 1-2 orosz amilyen félhomály videókat feltölt....
meg nem is az a youtube-os kötőjeles marhaság miatt nem jön a pont, mert 1. van olyan videó ahol jó a link, nincs benn "-" jel, 2. a képekre se jön csomószor pont
-
misi_belucci
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Ezt írtam nekik:
Dear support!
I made rewiews with photos and video from GB app ( on Aug 25, 2016), but i get only 20GB points/rewiew. I didn't get extra points for photos and videos.
review ID:700190,
review ID:700232.Please check it, and tell me what is wrong whit it!
Tudom, nem túl irodalmi angol, de érthető.

Azt is megértem, hogy nekik nem üzlet, hogy 0,85$-ért rendelek 2 apróságot és utána 5,6$-nyi pontot várok érte. De nem én találtam ki az értékelési rendszerüket.
Költeni is szoktam náluk, vettem már nagyobb értékű dolgokat ( telefonokat, tableteket, tv boxokat, quadcoptert...).
Ticketekkel se szoktam őket boldogítani ( ez volt a 3. ticket közel 100 rendelés alatt).Én sem értem ezt a lerázós dumát, de hagyom az egészet.
De innentől kicsit másképpen fogok rájuk nézni.
Ja és a termékek is 5*-ot kaptak. Unokahúgom örül nekik, és ez a lényeg!
-
bul07
nagyúr
válasz
Black Phone
üzenetére
Az az amit tegnap este írtam Order Reviews, ha jól értem rendelés értékelés, tehát a rendelést kell értékelni nem a terméket
Én 39 rendelést értékeltem tegnap, még a régi menüben, 195pont jött is
-
cidalain
veterán
válasz
Black Phone
üzenetére
igen, de én ha rányomtam akkor a már leadott értékelésemet láttam. a beírós űrlap inaktív volt, benne a korábbi szövegemmel, és az űrlap alján nem volt elküldés gomb.
(#11526) bul07
a linkedre nekem már az első sorban mindegyiknél deal ended van, és nem is 0,1 dollár...
kicsit bugos most a rendszer?
a telótartó, meg az usb V/A mérő jó lenne nekem is 10 centért. -
debcamp
aktív tag
válasz
xy2003
üzenetére
Igen, de nem tudnád leadni az értékelést újra mert azt írná ki mint inferno-nak, hogy már értékelted egyszer és nem adhatsz le újra, csak egyszer lehet értékelést leadni.
Most leadtam ezen az új felületen 2 új érkezés igazolást és szállítási véleményt, plusz 2 értékelést szöveggel, képpel, videóval. Kíváncsi vagyok mennyi pont lesz belőle és mikor (olvasva most a review problémákat)

(#11530) -inferno-
Próbálj rá akkor, baj nem lehet
-
bul07
nagyúr
Lehet készülődni
Leírnátok hogy pontosan nálunk mikkor is fog ez kezdődni, hetedikén hány órakor
-
Black Phone
senior tag
Értékelést követően ezt dobja fel: mi ez?
Ya Escrito un análisis para este Producto y cada cliente solo puede escribir una.
Haz clic aquí para volver al Producto -
bul07
nagyúr
Ú úgy látom kapott egy ráncfelvárást a személyes menü
Ezek:
My Orders
My Points
My Coupon
My Reviews -
Bornie127
aktív tag
A pontok nekem is problémásak. Tablet vásárlás után, az összeg utáni pontokat nem írták jóvá. Ticket, megkaptam. 4 értékelésből háromra azonnal megkaptam, 4.-re ticket. Másik három értékelésnél szintén. Telóról értékelés szintén ticket, de megkaptam.
Úgy látom ügyintézőtöl függ, van amelyik nagyon kötekszik, van aki megadja a pontokat.
Mindig rendszerhibára hivatkoznak.
Még 6 értékeléssel lógnak.Más: Eu-s flat rate csomagot ki hozza? Futár vagy posta?
-
cidalain
veterán
válasz
misi_belucci
üzenetére
mit írtál nekik, hogy közölted velük, hogy nem jött pont?
én már vagy 3-4 alkalommal is írtam nekik ilyen ügyben, és sosem kaptam ilyen lekoptató választ, a pontokat később mindig megkaptam (volt hogy customer service tételként, és ebben az esetben nem aktiválták a review-omat, tehát más nem olvashatja - gondolom nem tetszett nekik hogy lepontoztam a terméket, vagy túl gyatrának ítélték a videómat, nem tudom. de a pont ticket után megjött)én szt szoktam írni hogy
Question Type: Website feedback & Newsletter / Give us suggestions to improve our website, products& services ( Free points offered)
Subject: Review point missing
I wrote a review to one of my order last week.
Order ID: WP.................
Review ID: ......
I attached some pics, and linked a video from that product.
I got only 10 points for it. But no points for pictures, and video.
(Esetleg célzottabban még ez is jó az előző helyett: I got only 10 points for it, istead of 80 points.)
Please check this.
Regards,
XYMás:
Megjelent a Confirm Receipt gomb, de hiába igazolja vissza a megérkezést az ember, a régen megszokott 20 pont nem jár érte. Nem tudom hogy még ez hiba e, vagy innentől megszüntették ezt a pontforrást.
-
misi_belucci
tag
Múltkor megjött a Cube X3 bt hangszóró. [link]
Egész tűrhető cucc, célnak megfelel. Hangzása korrekt.
3 töltés-merülés ciklus után a Nokia akksi elkezdett púposodni. ( 1A-es töltővel töltöttem 2-2,5 órát).
Ebay-en láttam hozzá akksit 600 forintért, de gondolkodom egy refundon vagy újraküldésen.
Azért egy új terméknél nem ezt várná az ember.Más: (pontokról lesz szó, úgyhogy aki unja, az lapozhat)
Csináltam 3 termékről reviewt Gb app-ból.
Egyikre 1 napon belül megjött a 70 pont ( a fent említett bt hangszóróról), de másik kettő filléres kacatért ( gyűrűk unokahúgomnak) nem kaptam, csak a szöveges értékelésre 20-20-at.
Egy hét után írtam tickettet review ID-vel, mindennel.
Kértem, hogy írják meg, hogy mi a hiba. Ez a válasz:Dear Mihály,
Thank you very much for your order with Gearbest.
Let me make clear explanation for you.
The points are sent by system automatically.
If your revierw has passed you will get points otherwise you will not get points.
Hope this is clear for you.Thank you for your patience and kind support.
Best Regards
Xenia
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/Ha elfogadják -> adnak pontot, ha nem-> akkor nem.
Ez elég hülye duma.
Semmivel sem voltak rosszabb minőségűek a képek és videók, mint amiket máskor szoktam csinálni.Eddig nem volt velük gondom, se minőséggel, sem kiszolgálással, se pontokkal...
Nem vagyok egy pontb*szó, de ez nem túl szimpi.
-
-
Tomi0703
addikt
válasz
DJGABI
üzenetére
Nah, végre megy az oldal.
Lassú, bár azt olvastam, hogy ma meg holnap ilyen lesz.Nekem is ezt írták... Értékeltem 1 csillaggal az ügyintézőt aztán nyitottam egy új ticketet. Ő már jobbnak néz ki, mert kérte a review id-t.
Nem jó ez így, nézem a ticketjeimet és majdnem a fele ilyen elmaradt pontokért való írás. Kicsit kezdem unni, hogy állandóan rájuk kell írni emiatt...
-
bul07
nagyúr
Na a szünet után(tegnap 19:22-kor meghalt két vinyó az adatbázisszerver RAID5 tömbjéből)
Nézegettem megláttam ez a 32Gb-os pendrive-ot, $6.13 pontozva $4.61, már majdnem megvettem mikkor megláttam a sebesség adatokat

Mondjuk egyik videóba találtam egy tesztet 32GB-hoz és ott 21olvasást és 10írást mért
De ez akkor is harmatos, bár én csak telepítőnek kerestem valamit, de ez a 21-es olvasás nagyon gyenge(írás nem érdekelt volna)Így rendeltem egy ilyet
16Gb-os $3.33 pontozva $2.58, elég jót írnak sebességnek de majd kiderül
Dobjatok még centes dolgokat a kosárba hogy ne legyen szállítási díjJa igen még valami, most a szünet miatt nézegetem a oldalt és a
https://user.gearbest.com/my-reviews.html, részen a Order Reviews fülön minden eddigi vásárlásom megjelent értékelésre darabonként 5pontért (195pont össze is jött)
Nemrég még egy se volt ott nemhogy mind -
DJGABI
addikt
Jelenleg épp csak 7 termék után lógnak a képek + videó pontjaival. Most nézem egyik ticketre nem a szokásos rendszerhiba üzenet jött, hanem ez:
As for your concern, please note that all reviews will be checked by our side.
We cannot offer you the points if the reviews cannot pass the check.
More details from http://www.gearbest.com/about/about-points.htmlrákérdeztem mi az a csekkolás, csak mert a linken szó nincs ilyesmiről...
-
Flexy90
senior tag
Nyitnom kellett két ticket-et, kíváncsi leszek a GearBest support-ra. Jött két quadcopter és mindkettővel volt kisebb-nagyobb gond.
Floureon H101 - hibás akksi, 1 perc repülés után villog, hogy lemerült. Rámérve 4V fölött volt. Így használhatatlan.
Bayangtoys X8 - szállítás során a távirányító joystick pöckök letörtek. Meg tudtam ragasztani szerencsére. Azért reklamálok csak, mert a gyári doboz csak egy fóliában (nem bubisban) volt. Becsomagolhatták volna jobban is. A gép maga eszméletlen jó! Akciósan és pontozva kb 6100 Ft volt, a vámosok se kértek be számát róla! Syma x5 koppintás hd kamerával fpv nélkül, kb 7-8 percet masszív használat mellett bír.
-
Ibis
csendes tag
válasz
cidalain
üzenetére
A fake accról azt veszel amit akarsz, (ANY payment transaction kell csak). A 20 $-os cuccot megkapom 3$-ért kb. A pontokkal meg csak a gondom volt eddig: out of stock miatt nem mehet a review, kupon miatt nem használhatom a pontokat, stb. Uh. a pontok nálam nem játszanak, nem vásárolgatok és reviewolgatok annyit.Nekem pl. most van 2$-nyi pontom a fő accon.
-
Ibis
csendes tag
Toborzásért ingyen cucc, ha a toborzott vásárol is: Get it free...
Alighanem megszaporodik a Gearbesten a többszörös regisztrációk száma
-
Tomi0703
addikt
A review id-t hol latom?

Ugye mar nemcsak a termeket hanem a "szolgaltatast" is lehet ertekelni. Tegnap vegigfutottam az osszesen, a hamis Jacklyt lepontoztam, leirtam, hogy hamis. Ma egybol kuldtek egy ticketet, hogy mi a problema?

En amugy nem nyitottam ticketet amiatt, hogy hamis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és a 11én feladott cseh postás csomagom MA jött meg!
Nekem jött ma is 100 coin, viszont rányomtam egy 400 coin-os usb kábelra, és szerintem azt írta ki, hogy már nincsen, elosztogatták mindet. Nem akartam rányomni, csak a kábelt akartam megnézni, hogy milyen, aztán véletlenül a get now-ra nyomtam. Gyorsan kiikszeltem, azért nem tudom pontosan mi volt. 

aztán feladatcsere volt GB-t vittek a magyarok es forditva