Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: A sor végén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Szívesen. Amúgy ez pont az a cucc, ami megy mindkét alkalmazással egyszerre (Roidmi pl. nem). Érdemes feltenni mellé szerintem a saját appját is, több dolgot tudsz állítani benne. Elrontani nem fogod

-
mrrr74
aktív tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Yeelight appal nem kell trüközni, előbb azt tedd fel és párosítsd, utána MiHommal is menni fog. És Mainland legyen a szerver. Amúgy is Yeelight app többet tud, mint a MiHome. Amelyik okos eszköznek van saját appja, azzal érdemes használni.
-
13rainiaC
csendes tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Nekem az "Other" is működött. Illetve a gps-nek bekapcsolva kell lenni, ha jól emlékszem.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Singaporet kell megadni . Itt egy leírás ez alapján menni fog.. DNS-t nem kell átállítani
Reseteld az égőt 5 fel-le kapcsolás után újraindul letesztelve a színeket. -
Real_Necro
veterán
válasz
Pancsermeste
üzenetére
A Mi Home appban Kina van kivalasztva tartomanynak?
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Az 1800LM biztos kamu, hagyományos izzóm már nincs de kb 40W körül lehet valahol. Hideg fehér szóval van fénye de a Xiaomi Yeelight RGB-nél gyengébb . 4$ volt kuponnal a 3db. Annyit még megért ,de a mostani 8$-t már nem biztos.
-
sambenez
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Nekem 2.2.2
-
Druss
tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
-
Imy
veterán
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Nekem az app dobta fel. Igaz először. Nem tudom, hogy utána majd keresgetni kell?
-
leslieearth
tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
vannak különbségek azért, nekem az oukitel így számok alapján (kivéve akku) jobbnak tűnik.
vernee 16 GB háttér, oukitel 64 GB,
kijelző vernee hd, oukitel fullhd
kamera is jobbal jobb az oukitelben (13 és 8 MP), vernee (8 és 2 MP)
proci, ram ugyanaz.Most épp fillérre ugyanannyi a 2 teló
kivi vagyok mikor ér ide, na meg h átcsúszik-e a vámon...
-
leslieearth
tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
nem! oukitel u13, 110 dodó körül volt
és a tn azóta is áll... az látszik csak, h a célország Magyarország, más nem
-
leslieearth
tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
szia!
ezzel én is így vagyok, egy hete lassan, hogy a telót megvettem, azóta a tracking meg se mozdult. nl-es száma van a csomagnak, de egyik oldalon sem jelzi élőnek.
na közben ránéztem a track17-re, ott jelez egy mai eseményt: "2017-06-01 01:03 The item is pre-advised"
valami talán már lesz belőle...

-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Az utolsó három rendelésemnél nekem se volt most kép, pedig előtte mindig volt a csomagokról. Szerintem vagy túl sok a rendelés és nem érnek rá ezzel szórakozni, vagy tönkrement a webkamerájuk.

-
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Van, hogy elmarad.

Legtöbbet app-ból vagyok, ott nem is látszik. Nem szoktam nézni van e kép. -
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Szia!
Biztos feladták, kell pár nap mire látszódik a tn.
Itt kövesd majd: http://www.trackitonline.ru -
powerwade
senior tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Valóban van RF verzió, de ez ami linkelve volt korábban nem. Na, de ki vesz már manapság RF távirányítós cuccot?
Egyébként bejelentettem a hibát a Gearbestnél, remélhetőleg kiveszik ezt a "hamis" állítást a felsorolásból. -
powerwade
senior tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Ha rádiós távirányitóval akarod kapcsolni akkor 10m. wifivel értelemszerűen annyi ameddig a router látja az eszközt
Van itthon egy halom ilyen, bár én kb. a megérkezést követő 5. percben tettem rá egy alternatív firmwaret, nem bohóckodok a saját androidos programjukkal. -
Whynot?
aktív tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
-
Whynot?
aktív tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Bocs, figyelmetlen voltam. Sem usb bemenet, sem sd kártya slot nincs rajta. Csak blutooth bemenete van, de minőségi a cucc. Én telefonról használom, de nagyon szeretem. Még egyszer sorry!
-
Whynot?
aktív tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Roidmi
-
peestike
senior tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
A jövőre vonatkozó bejegyzés a tényleges indulás dátuma és ideje lesz valószínűleg.

-
Imy
veterán
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Nekem még sehol amit 13-án adtak fel Cseheknél. Igaz tegnap jött meg, amit 12-én adtak fel. Remélem nálam lesz jövő héten a 13-i feladás, mert amit rendeltem e-bayről az már hozzámért, pedig e-bayes rendelés kínából...
-
bul07
nagyúr
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Belgium Post volt (LVS)
Nagyban függ hogy milyen postával jön, meg a csillag állás is számít

SGLBZ (XFL Surface Mail) posta lassú szerintem
-
xy2003
tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
azt a címet a magyar postás fogja olvasni é úgy írd,hogy ő értse

-
dave0
csendes tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
-
schawo
titán
válasz
Pancsermeste
üzenetére

-
dave0
csendes tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Elegendő úgy, ahogy a képen is szerepel.
-
schawo
titán
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Annyit jelent, hogy mindent írj le, ne hagyj ki semmit, és pontos legyen.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Hát lehet, hogy az akart lenni.

-
dave0
csendes tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Rakd be a kosárba a terméket, majd a Checkout után tudsz a szállítási módok közül választani, meg ugye pontokat beváltani stb..
#10076 Knobber: Majd írd meg, hogy milyen postával jön

-
Beni2360
félisten
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Nem minden árunál lehet választani szállítót.
Szvsz mint már írtam itt is több cég dolgozik egy webáruház alatt.
Igen vissza ki lehet lépni és megszakítani a rendelést akár még a paypal oldalán is ott van alul a vásárlás folytatása mielőtt a fizetési gombra klikkelsz. Aztán a pénztárból tudod törölni a rendelést. Volt már, hogy még a fizetés elött megjött a levél a vásárlásról de ez nem számít.
Mint írtam kintről 90%, hogy postával kapod kivétel ha futárszolgálatot választod. DHL expressz és a többiek.
-------------------------------------------
peestike
nekem 15-16 nap volt. -
dave0
csendes tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Ha rámész mondjuk a Registered Air Mail-ra akkor kiválaszthatod, hogy melyik postával szeretnéd hozatni a csomagot. Ugyanez van a többi opciónál is.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Jaj azt nem vettem észre.

De azt minek odaírni? Csak simán nyomják drágábbra aztán kész.
-
Beni2360
félisten
válasz
Pancsermeste
üzenetére
1:Az összefoglaló alapján, ha jól értem, akkor EU készletről rendelve nincs posta, minden esetben valamelyik futár cég hozza házhoz az árut? - NEM A futárt külön jelzik vagy a szállítási milliódból látod.
2: Kínai raktárból pedig csak posta? -NEM de állatában IGEN.
- Unregistered Air Mail - free
- Registered Air Mail - $0.54
A regisztered mit is jelent pontosan? Itt kapok TN-t? -IGEN de nem biztos, hogy tudod végig követni ( Belga posta)
Ha az Expedited Shipping valamely árunál nem túl nagy összeg, akkor megéri ezt választani? az attol függ, hogy milyen gyors és mikorra kell.
Amúgy melyiknél melyik posta játszik az összefoglalóban szereplők közül? Ezeket is én választhatom ki, vagy azt a küldő dönti el? - Oda van írva ha futár cég viszi.A DHL az posta. a DHL express az futár.
A lényeg, hogy ezek a kérdések nem ide vonatkoznak hanem ide. - Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Egyébként bejelentettem a hibát a Gearbestnél, remélhetőleg kiveszik ezt a "hamis" állítást a felsorolásból.