Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFORboy
senior tag
válasz KillHates #33336 üzenetére
Igen, a ThinkPad szériát én is sajnálom...
Gyak. a W500 / T500 volt az utolsó olyan TP amit az IBM tervezett de a Lenovo gyártott le.Onnan meg minden új verzióban kivesznek valami fícsőrt mostanra meg már teljesen ki van csontozva... : /
A konzumer széria gyenge anyaghasználata meg úgy általában egy "alap dolog".
Tudod, kapitalizmus, tekerd a mókuskereket, vegyél vásárolj... aztán újra, meg újra és újra...Majd egyszer talán eljutunk oda, hogy ezt is kinövi a piac, mert már meglátják a vásárlók megrendülését és/vagy egy esetleg több gyártó megmozdulását és jön a business classt hesszelő konzumer gépek ideje... de akkor meg az lesz a baj, vita tárgya, hogy minek vegyél Üzletit mikor a Lenovo Ideapad 31514651 rendelkezik magnézium vázzal, meg fém burkolattal, acél zsanérokkal, szerviz ablakokkal, nem TN kijelzővel, ésatöbbi...
Távoli jövő... :")
Amm jól látom, hogy igazából minden Gamer lapos szar (valamiért) ? :"D
Mert folyamat senki sem elégedett azzal ami van, amije van... egyedül talán én nyúltam bele a tutiba mert ilyen szpesölsznóflék, különleges és szerencsés meg OP meg gyártók és forgalmazók által kivételezett ember vagyok...[ Szerkesztve ]
Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Linux kezdőknek
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest