Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
válasz tomcica #99394 üzenetére
A bringás társaim csúnya szemmel néznek rám, mert 2 hete már nem tekertem. Bevallottam nekik őszintén, hogy első számú prioritás nálam a futás és azt szeretném behozni, utána jöhet a "játék". Második számú hobbi, keresztedzésnek és adrenalin löketnek kiváló.
Új arcok a pályán ( 4 lány ) hajnalban tapossák. Egyikük szerintem túlfőzi, a másik 3 tempó és mozgás alapján a szürke zónában edz folyamatosan. Én csinálom a saját ritmusom, a melléképület bővítésen gondolkodtam végig. Villámgyorsan elment a 90 perc laza 142 hrm ( fáradt lábra 5x100m 20s + 1x400 90s ) 15km ( 05:59 ). Ez a tempó a régi forma. A 159-es zónáig visszajött minden már, felette még össze vannak mosódva.
Pl. eddig 400m vége 172-ig kúszott fel, de most ki tud simán lőni 182-ig is. 100m fokozó 164-ig szokott menni, most 173-be is bele tud nyalni. Még kb. 2 hét és "tiszta" leszek végre.
Lőttem egy jó képet a felkelő napról[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest