Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
Itt mire gratulálna az ember már tele van a fórum kiváló eredményekkel!
Nem is lehet reagálni StefyY harcore nyomja a hosszúkatPeetta14 is lazán ment 5k-n 21:45-öt, de ahogy elnéztem volt benne egy laza km, tehát már bőven a 21:34-es időm alatt van
Hi!King, jimpo, igyvanferi-t mindig is a villámlábúak közé soroltam
SpaceKombajn , tisn, zozo is tolja rendesen
comegetsome1meglepett, hogy ennyi munka mellett még bringa is ilyen sok + futás
norby tuti, hogy mozog
Láttam tomcica Te is futottál ( egyenesekben a 4:35 szaggatott szét
). Peterhappy csak semmi pánik. Kipihened ezeket az edzéseket/időszakot és visszatér ám a mosoly. Nálam is így volt! Full pihent vagyok már és gyorsultam is a magam módján. Nem lett idén maraton! Huuu most mi lesz... Semmi... Csináljuk, ahogy erőnk adja és időnkből telik
Herénk az van ( ezt Tom "buzdítása" miatt írom ), de az nem -e fórum témája
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OpenWRT topic
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest