Hirdetés
- Urby66: Elvesztegetett idők, félbehagyott játékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norby_42
aktív tag
A hangsúly most nem az idődön volt (ne értsd félre, innen nézve iszonyat az) hanem hogy utcán futod.
Neked lehet, hogy működött volna a versenysport, nézve ami energiát bele tudsz rakni, de lehet hogy gyerekként tizedennyi munka sem ment volna.
Én azt látom, hogy élsportoló nagyon kevés gyerekből lesz, ahhoz kell adottság, akarat, meg szerencse (legyen neki való a sport, az edző, stb) De tudatosságot, meg akaratot feltétlen ad minden sport (edzésre járás).Látom ezt a gyerekeimen (mondjuk a fiam azért a középszinttől feljebb volt/van). Az biztos segít, hogy látják apát, hogy az edzésük alatt elmegy futni, nincs olyan, hogy nem akarok menni edzésre. Mondjuk a kamaszkor okozhat bonyodalmat, én is 14 évesen hagytam abba a sportot egyik napról a másikra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón RC szett újszerű állapotban, két akkuval és DJI RC-RM330 távirányítóval
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- Oakley Five Square OO9238-04
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest