Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norby_42
aktív tag
A hangsúly most nem az idődön volt (ne értsd félre, innen nézve iszonyat az) hanem hogy utcán futod.
Neked lehet, hogy működött volna a versenysport, nézve ami energiát bele tudsz rakni, de lehet hogy gyerekként tizedennyi munka sem ment volna.
Én azt látom, hogy élsportoló nagyon kevés gyerekből lesz, ahhoz kell adottság, akarat, meg szerencse (legyen neki való a sport, az edző, stb) De tudatosságot, meg akaratot feltétlen ad minden sport (edzésre járás).Látom ezt a gyerekeimen (mondjuk a fiam azért a középszinttől feljebb volt/van). Az biztos segít, hogy látják apát, hogy az edzésük alatt elmegy futni, nincs olyan, hogy nem akarok menni edzésre. Mondjuk a kamaszkor okozhat bonyodalmat, én is 14 évesen hagytam abba a sportot egyik napról a másikra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Synology NAS
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest